Anulaa88
Fanka BB :)
Spaghetti[emoji4]Dziewczyny, co robicie na obiad w taki upał? Żeby było szybko i lekko?
Tylko to chyba nie jest lekko[emoji16]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Spaghetti[emoji4]Dziewczyny, co robicie na obiad w taki upał? Żeby było szybko i lekko?
Dziewczyny, co robicie na obiad w taki upał? Żeby było szybko i lekko?
Oj to u Ciebie też hypotrofia, ile teraz waży maluszek i który to tydzień? Jeśli przepływy będą dobre myślę,ze będą jeszcze czekać tak jak u mnie.
U mnie dziś badania wyszły super Ciśnienie w normie, KTG też,więc nie zdecydowałam się na pobyt w szpitalu. Mam opierdziel,zato,że piję zbyt mało wody-muszę 2 butelki dziennie. Teraz tylko pozostaje mi czekać na spokojnie aż mała podrośnie i stawić się 10 sierpnia w terminie cc,w międzyczasie jeszcze KTG jedno będzie. Dziękuję,że o mnie pamiętałyście <3
Ale szybko [emoji16]Spaghetti[emoji4]
Tylko to chyba nie jest lekko[emoji16]
Dziewczyny, co robicie na obiad w taki upał? Żeby było szybko i lekko?
Tak zwłaszcza w taką pogodę można łatwo się odwodnić. A wczoraj mieli 5 takich pacjentek w ciąży jak ja podobno co przyjechały,że bardzo źle się czują i do sprawdzenia o co chodzi a to te upały okropneWiesz że właśnie też się zastanawiałam czy ty za mało wody nie pijesz? Bo to też ma wpływ na wody płodowe.
Dlatego to wybrałam [emoji16]Ale szybko [emoji16]
To u mnie 2540 g wczoraj i też rozjechane parametry, chyba nic nie odpowiada 37 tygodniowi ciąży, raczej od 33 do 35 tygodnia ciąży ma wymiary. Głowa od początku mała, kość udowa zależy u kogo na aparacie raz za mała o 2 tyg a raz o 4 tyg,ale dopóki przepływy są dobre i wynik KTG nic nie przyspieszają-no chyba,że samo się zacznie a nie sądzę -bo wielu dziewczynom od dawna czop odpadał a u mnie nic się nie dzieje, szyjkę mam miękką ,ale długą i zamkniętą. To trzymam kciuki i dawaj znać,co postanowią lekarze.Maluch waży 2800 ale brzuch ma na 34 tydzień a głowę na 38, więc lekarz zdecydował że da mi skierowanie do szpitala. Wydaje mi się, że i tak mi nie będą wywoływać porodu.
termin mam na 8-9 sierpnia. rózni lekarze różnie wyliczyli, ale mówie tylko z OM, z usg w ogole nie biore pod uwage.
A Ty kiedy masz wizytę? Lekarz widzi jakieś zmiany w szyjce czy rozwarciu? Bo mój syn kręci korbką a doktorek mówi magiczne "BZ" (czyt bez zmian)
Ja obstawiam, że z tym, że sprzątanie ma coś przyspieszyć to mit przez chłopów wymyślony W końcu dla nich idealnie, kobitka wybywa, na pare dni, pępkowe w powietrzu a chata lśni tylko leżą i pachną
@Maljan ma rację, jestem podobnego zdania, dałaś z siebie wszystko. Oczywiście fakt, że każda z nas to zrobi i nie ma wyjścia, ale nie da się ukryć że mimo mlodego wieku spisałaś się i dalej spisujesz się na medal.
@Ewka34 a powiedz, ile będziecie w szpitalu? coś wiadomo?