Fiorna
Fanka BB :)
Ja dziś muszę ogolić nogi, bo jutro wizyta u ginekologa też będzie ciężko to zrobić hihi
Ja już tęsknię za kondycją sprzed ciąży
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja dziś muszę ogolić nogi, bo jutro wizyta u ginekologa też będzie ciężko to zrobić hihi
Jak się ochłodzi do 30 stopni [emoji23][emoji23][emoji23]Chyba tak... pewnie po badaniu. Rano wzięłam nospę, bo już nie mogłam[emoji23]
Może popołudniu coś odeśpię, jak się "ochłodzi"[emoji41][emoji23][emoji23]
O właśnie [emoji16][emoji16] A tak na serio czekam, aż słońce z sypialni przejdzie do salonu i idę pod prysznic oraz spać[emoji23][emoji16]Jak się ochłodzi do 30 stopni [emoji23][emoji23][emoji23]
Ja już tęsknię za kondycją sprzed ciąży
Ja też podkładałam pieluszkę, jak mała jadła z jednej piersi to ciurkiem z drugiej leciało☺Długo bo w środku i na zewnątrz niestety..
Piersi mi urosły chyba o dwa rozmiary, są twardsze, mleko leci samo, muszę podkładać pieluchę bo wszystko mokre. Dlatego już bym chciała do domu, wykąpałam się ale co chwilę jestem mokra ,brudna i upocona eh. Ale malutka przybrała od wczoraj 30g więc jestem zadowolona i nie zamieniłabym karmienia piersią na sztuczne za nic w świecie, to taka więź z dzieckiem , że nie da się tego zastąpić niczym innym Tylko mała czasem nie umie chwycić i się denerwuje. Zastanawiam się czy w domu nie odciągać sobie od czasu do czasu i niech trochę mleka stoi w butelce. Gdyby nie dawało rady piersią to troszkę dokarmić z butelki. Czy to zły pomysł bo się odzwyczai od piersi jak podam z raz dziennie smoczkiem ? Tylko w pierwszy dzień zjadła sztuczne , a dwie doby karmimy się piersią, to może będzie coraz lepiej z chwytaniem
Moja szwagierka tak właśnie robiła że raz dziennie podawała z butelki j niestety Młody bardzo szybko się odzwyczaił i nie chciał z cyca. Karmiła chyba z 3 miesiące i tyle bo dziecko wolało butelkę.Ja też podkładałam pieluszkę, jak mała jadła z jednej piersi to ciurkiem z drugiej leciało☺
Mam nadzieję, że i tym razem moje cycki nie zawiodą i zamienią się w mleczarnię☺ bo też nie wyobrażam sobie dawać mm.
Ja myślę , że to dobry pomysł z tą butelką raz dziennie , bo tak jak u mnie było że córka nie chciała nic pić z butelki to może jak nauczy się już tak wcześnie to potem będzie łatwiej. Bo zawsze to wygodniej potem jakieś picie wody czy soczku. Moja dopóki była tylko na cycu to nie dopajałam jej niczym bo nie miałam jak. Dopiero potem z kubeczka się już uczyła ale tak od 6 mca. Ja myślę , że jak raz dziennie dostanie butlę to od cyca się nie odzwyczai bo to jednak bliskość z mamą a dziecko tego potrzebuje. Ja też teraz z synem będę chciała raz dziennie ściągać i podawać mu z butelki, żeby się nauczył. Chyba , że będzie taki sam jak córka i nie ruszy. Ale spróbuję i Ty też spróbuj.