Jednak. Ile maluch waży wg usg?Ja dzisiaj dostałam skierowanie do szpitala na wywolanie porodu z powodu tej hipotrofi. A co już zadecydują w szpitalu to się okaże na dniach. Jutro rano tam pojadę.
reklama
Anulaa88
Fanka BB :)
Jejku, jak dobrze!!!! Widzisz... wszystko będzie ok[emoji16]U mnie dziś badania wyszły super Ciśnienie w normie, KTG też,więc nie zdecydowałam się na pobyt w szpitalu. Mam opierdziel,zato,że piję zbyt mało wody-muszę 2 butelki dziennie. Teraz tylko pozostaje mi czekać na spokojnie aż mała podrośnie i stawić się 10 sierpnia w terminie cc,w międzyczasie jeszcze KTG jedno będzie. Dziękuję,że o mnie pamiętałyście <3
Fiorna
U mnie dziś badania wyszły super Ciśnienie w normie, KTG też,więc nie zdecydowałam się na pobyt w szpitalu. Mam opierdziel,zato,że piję zbyt mało wody-muszę 2 butelki dziennie. Teraz tylko pozostaje mi czekać na spokojnie aż mała podrośnie i stawić się 10 sierpnia w terminie cc,w międzyczasie jeszcze KTG jedno będzie. Dziękuję,że o mnie pamiętałyście <3
Super wieści :*
No i pięknie cieszę sięU mnie dziś badania wyszły super Ciśnienie w normie, KTG też,więc nie zdecydowałam się na pobyt w szpitalu. Mam opierdziel,zato,że piję zbyt mało wody-muszę 2 butelki dziennie. Teraz tylko pozostaje mi czekać na spokojnie aż mała podrośnie i stawić się 10 sierpnia w terminie cc,w międzyczasie jeszcze KTG jedno będzie. Dziękuję,że o mnie pamiętałyście <3
madziula92
U mnie dziś badania wyszły super Ciśnienie w normie, KTG też,więc nie zdecydowałam się na pobyt w szpitalu. Mam opierdziel,zato,że piję zbyt mało wody-muszę 2 butelki dziennie. Teraz tylko pozostaje mi czekać na spokojnie aż mała podrośnie i stawić się 10 sierpnia w terminie cc,w międzyczasie jeszcze KTG jedno będzie. Dziękuję,że o mnie pamiętałyście <3
Super wiadomości :*
madziula92
@KatiNails a Ty jak się czujesz? :*
Luiza.
Wnuczką Właśnie z nią rozmawiałam i Liliana dostała 10pktów, jest zdrowa. Ale dokładniejsze informacje, to po odwiedzinach pewnie, bo psiapsióła w pracy jest jeszcze. Ale takie maciupeństwo na pewno poleży kilka dni dłużej, nie wiem z jaką minimalną wagą pozwalają wyjść ze szpitali.I co z córeczką koleżanki? Wszystko w porządku?[emoji4]
Maljan
Ale super wiadomości od Ciebie dzisiajU mnie dziś badania wyszły super Ciśnienie w normie, KTG też,więc nie zdecydowałam się na pobyt w szpitalu. Mam opierdziel,zato,że piję zbyt mało wody-muszę 2 butelki dziennie. Teraz tylko pozostaje mi czekać na spokojnie aż mała podrośnie i stawić się 10 sierpnia w terminie cc,w międzyczasie jeszcze KTG jedno będzie. Dziękuję,że o mnie pamiętałyście <3
Anulaa88
No tak wnuczką[emoji16] zapomniałam, wybacz.Wnuczką Właśnie z nią rozmawiałam i Liliana dostała 10pktów, jest zdrowa. Ale dokładniejsze informacje, to po odwiedzinach pewnie, bo psiapsióła w pracy jest jeszcze. Ale takie maciupeństwo na pewno poleży kilka dni dłużej, nie wiem z jaką minimalną wagą pozwalają wyjść ze szpitali.
Chyba 2500g musi mieć[emoji4]
reklama