To mi na odwrót. Syn jak zaczęły wody odchodzić na USG 3100, a kilka godzin później urodził się 3650 [emoji23] także ponad 0.5kg cięższy niż na usgJestem ciekawa bo mój młody tez wychodził z usg starszy bo był niby duży a urodził 3600 po terminie
reklama
E
Ewka34
Gość
Trzymam kciuki :* u nas tez skwar..Dzień dobry dziewczynki
W Poznaniu taki skwar ze nie da się spać:/
Śniadanko ogarne się i po 10 jedziemy do.lekarza, trzymajcie kciuki zeby ustalił mi termin cc
Miłego dnia :*
miloscwczasachpopkultury
Fanka BB :)
Hej laski... ja juz od 5 na nogach bo juz budzili. Malo spalam mimo ze po relanium powinnam spac jak zabita. Tetno młodej bardzo skaczace od 120- do 180. Skurcze tez się zapisują... czekam na obchod.
Biedna nawet pospać nie dadzą cholery jedne [emoji14]
Hmm, mi lekarz wczoraj na wizycie mówił, że prawidłowe tętno dziecka to od 110-170, bo jak wiadomo dziecko tez ma swoje pory snu, lenistwa, braku ruchów i te właśnie aktywny gdzie rusza się i wtedy mogą dochodzić do 180 nawet. Ale to nie wiem, tak mówił on.
A dużo wartości tych skurczy?
Daj znać co u Was później
miloscwczasachpopkultury
Tylko ze miała gdzieś 220 przez bita godzinę.
A no to już nieciekawie i nie można tego za normalne uznać. Oby działali coś w tym kierunku, takie tętno nie jest dobre dla Ciebie i dziecka.
E
Ewka34
Gość
Wszystkiego najlepszego z okazji imienin :* ❤I ja się zwlekam powoli z łóżka więc dzień dobry
Któraś tu była moja imienniczka-przepraszam nie pamiętam która ale gorące i najlepsze życzenia
Ja dziś muszę doprowadzić dom do stanu sprzed wyjazdu. Nastawić ze 2 prania, zrobić obiad itd.
Wczoraj na ktg skurcze wciąż dalej się jakieś piszą ale to za mało by do szpitala jechać czy bardziej obserwować. U nas podobno masa ciężarnych.w przychodni do której chodzę ponoć już sprzęt do ktg non stop pracuje moje następne badanie w czwartek.
Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty, a za @zanka200389 za dalszy przebieg sytuacji. Na pewno wszystko będzie dobrze. Dawaj znać co u Ciebie.
Miłego dnia dla wszystkich
miloscwczasachpopkultury
Cześć dziewczynki
Ja dopiero niedawno wstałam z łóżka.
Zaraz jakieś zakupy do domu.
Jeszcze dziś szarlotke upieke bo oststnia zniknęła w 24h.
I myślę co na obiad bo u nas ostatnio tylko frytki i mięso z grilla czy pizza... Ale po prostu nie mam mocy..
Chciałabym już być po cc w domu.
Dopiero niedawno? Heh ja wstaje o 9 tak minimum i az cud, że piesek tyle zawsze czeka, ale już przyzwyczajony [emoji3]
Ale wiadomo Ty przy synku dłużej nie pospisz ja wlasnei wróciłam ze spacerku z pieskiem, orzeźwiajacy prysznic i dalej leżę [emoji28]
Mniam, zjadłabym aż taka szarlotke[emoji7]
A ja nie mam pomysłów i chęci do gotowania w ogóle.. nie pamietam kiedy ja obiad robiłam, mój robi albo gdzieś na mieście jemy [emoji28]
Ja to bym chciała żeby młoda powoli wychylała już tą swoją głowę skoro ma już ją nisko xd
.rudzielec
@Kasiula8989 powodzenia na wizycie Daj znać po
@Mikasa7 trzymam kciuki za Wasze małżeństwo. I tak jak Kasia wierzę, że jak się Córeczka urodzi to mimo ciężkich chwil na początku z niemowlakiem zbliżycie się do siebie i znów będziecie szczęśliwi
@KatiNails ale mi narobiłaś ochoty na ten krem z dyni u mnie dziś wczorajszy makaron (rozerwało mi się opakowanie i cała paczka wleciała mi do garnka, więc jest na 3 dni) i muszę coś wymyślić do makaronu. Chyba będzie brokuł z kurczaczkiem w sosie beszamelowym
Ja już po dzisiejszej wizycie. Zwolnienie przedłużone, na 10 sierpnia umówiłam się na pierwsze KTG i na wizytę, bo wtedy już będę miała 38 tydzień. I dziś muszę jechać na ten wymaz gbs, ale będę miała tylko z pochwy, więc mam nadzieję, że przeżyję i nie będzie tak źle
Jeśli chodzi o pogodę to u nas też już skwar się robi, ale zapowiadali burze, więc może jeszcze się pogoda zmienić.
Miłego dnia Kobietki :*
@Mikasa7 trzymam kciuki za Wasze małżeństwo. I tak jak Kasia wierzę, że jak się Córeczka urodzi to mimo ciężkich chwil na początku z niemowlakiem zbliżycie się do siebie i znów będziecie szczęśliwi
@KatiNails ale mi narobiłaś ochoty na ten krem z dyni u mnie dziś wczorajszy makaron (rozerwało mi się opakowanie i cała paczka wleciała mi do garnka, więc jest na 3 dni) i muszę coś wymyślić do makaronu. Chyba będzie brokuł z kurczaczkiem w sosie beszamelowym
Ja już po dzisiejszej wizycie. Zwolnienie przedłużone, na 10 sierpnia umówiłam się na pierwsze KTG i na wizytę, bo wtedy już będę miała 38 tydzień. I dziś muszę jechać na ten wymaz gbs, ale będę miała tylko z pochwy, więc mam nadzieję, że przeżyję i nie będzie tak źle
Jeśli chodzi o pogodę to u nas też już skwar się robi, ale zapowiadali burze, więc może jeszcze się pogoda zmienić.
Miłego dnia Kobietki :*
miloscwczasachpopkultury
Dzień dobry dziewczynki
W Poznaniu taki skwar ze nie da się spać:/
Śniadanko ogarne się i po 10 jedziemy do.lekarza, trzymajcie kciuki zeby ustalił mi termin cc
Miłego dnia :*
U nas tez dziś upał się szykuje, co mnie nie pociesza.. ale i tak dziś brak planów, wiec przeleze to w domu.
Daj znać jak po wizycie i oczywiście trzymamy kciuki [emoji8]
E
Ewka34
Gość
U mnie pytali czy dieta ma byc..Pokój z łazienką jest na wagę złota a wiedza w szpitalu o cukrzycy? Ma to wplyw na "ofertę śniadaniowa"?
reklama
zanka200389
Dzisiaj juz lepiej. A skurcze z wartością 50-60 ale są też takie na 40 i tak co 20 min no i czuje tez skurcze które ktg nie pisze ... ale lekarze nie są za tym abym juz urodziła wiec akcje będą wstrzymać.A no to już nieciekawie i nie można tego za normalne uznać. Oby działali coś w tym kierunku, takie tętno nie jest dobre dla Ciebie i dziecka.