reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
Ja dziś wstałam po 6 bo musiałam oddać mocz do badania ;) i tak ledwo spałam bo musiałam go trzymać w pęcherzu dość długo :D o 4 nie wytrzymałam i szybko do kubełka ulokowałam płyn :D
To już ostatnie badanie mam nadzieję. Zobaczę jeszcze jakie wyniki żelaza będą i koniec tych igieł :)

Haha nawet aplikacja straszy rodziców :)
Ja zaczynam 38 TC, termin z pierwszego USG jest na 9 sierpnia a z om na 14. Ciekawe kiedy Młody zdecyduje wyjść.

Wczoraj mąż kupił wanienkę także kolejna pozycja odchaczona.

Załączniki

• Screenshot_2018-07-24-09-01-38-195_androidgecko.com.himommy.png
    Screenshot_2018-07-24-09-01-38-195_androidgecko.com.himommy.png
    41,7 KB · Wyświetleń: 95
reklama
I ja się zwlekam powoli z łóżka więc dzień dobry:)
Któraś tu była moja imienniczka-przepraszam nie pamiętam która ale gorące i najlepsze życzenia:)
Ja dziś muszę doprowadzić dom do stanu sprzed wyjazdu. Nastawić ze 2 prania, zrobić obiad itd.
Wczoraj na ktg skurcze wciąż dalej się jakieś piszą ale to za mało by do szpitala jechać czy bardziej obserwować. U nas podobno masa ciężarnych.w przychodni do której chodzę ponoć już sprzęt do ktg non stop pracuje:) moje następne badanie w czwartek.
Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty, a za @zanka200389 za dalszy przebieg sytuacji. Na pewno wszystko będzie dobrze. Dawaj znać co u Ciebie.
Miłego dnia dla wszystkich:)
A dziekuje i Tobie rowniez zycze najlepszego :D dobrze, ze mi przypomnialas to moge cos wymagac od mojego narzeczonego ;)

Do góry