reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2018

No ja tyle dobrze ze ciasto robię w robocie.
Bo tak ręcznie kruchego też by mi się nie chciało.
Nooo syniu dziś i tak dobrze że spał do 7.00 [emoji23]
Od 1 sierpnia wraca do przedszkola :D to do 13-14 trochę odpocznę jak klientki rano nie będę miała [emoji23]

Widzę że macie na odwrót u mnie od 1 sierpnia koniec przedszkola więc sierpień będę z córką no i od pewnego momentu z synkiem. Będą mieli czas żeby się że soba oswoić:) a od września znowu do przedszkola ale już do zerówki :)

reklama
Wow, to duża jest bardzo :) a w którym Ty jesteś Tyg? Odkąd nie ma tych suwaczkow to ja jestem pogubiona xd

Moja wczoraj 38+2 i 3 kg i lekarz już tez mówi, że nisko główkę ma i byłoby bezpiecznie jakby się urodziła przed terminem [emoji28] wczoraj nie miałam siły na przytulanki, ale dziś chyba znowu zadziałamy coś hah
36+3

Ja dziś wstałam po 6 bo musiałam oddać mocz do badania ;) i tak ledwo spałam bo musiałam go trzymać w pęcherzu dość długo :D o 4 nie wytrzymałam i szybko do kubełka ulokowałam płyn :D
To już ostatnie badanie mam nadzieję. Zobaczę jeszcze jakie wyniki żelaza będą i koniec tych igieł :)

Ja wczoraj dostałam już ostatnie właśnie skierowanie na krew i mocz, już do teczki do szpitala i jutro wstanę sobie o 7:30, zrobie siusiu i idę po 8 do laboratorium. W poniedziałek odbiorę wyniki i już gotowa jestem :)

Wow, to duża jest bardzo :) a w którym Ty jesteś Tyg? Odkąd nie ma tych suwaczkow to ja jestem pogubiona xd

Moja wczoraj 38+2 i 3 kg i lekarz już tez mówi, że nisko główkę ma i byłoby bezpiecznie jakby się urodziła przed terminem [emoji28] wczoraj nie miałam siły na przytulanki, ale dziś chyba znowu zadziałamy coś hah
To ja mężowi powiedziałam że jak w czwartek na wizycie okaże się że nic się nie dzieje to od czwartku działamy [emoji23] bo to już Zara 37+0 [emoji23] dwa tyg do cc [emoji23] a ja już mam dość [emoji23]

No ja tyle dobrze ze ciasto robię w robocie.
Bo tak ręcznie kruchego też by mi się nie chciało.
Nooo syniu dziś i tak dobrze że spał do 7.00 [emoji23]
Od 1 sierpnia wraca do przedszkola :D to do 13-14 trochę odpocznę jak klientki rano nie będę miała [emoji23]

O to fajnie, że tak szybciutko ma przedszkole. Będzie troszkę łatwiej jak córcia przyjdzie na świat [emoji3]

O to fajnie, że tak szybciutko ma przedszkole. Będzie troszkę łatwiej jak córcia przyjdzie na świat [emoji3]
No u nas lipiec przedszkole było zamknięte a sierpień jest dyżur :) także fajnie się udało. Bo jakby w lipcu było przedszkole otwarte, a w sierpniu zamknięte to trochę gorzej :(

Hej :*
Dzis w nocy mialam z 4-ema mega skurczami tzn mega napiecie brzucha taki scisk calego brzucha i dlugo nie puszczal.. bol szedl nizej i nizej.. teraz juz cisza :/ po tych skurczach mala swirowala..
Zapowiada sie kolejny nudny upalny dzien :( nic ni sie nie chce..

Biedna Ty :(

Ja jak czytam codziennie jak Was coś boli to ja nie wiem o co chodzi z tą moja ciąża xd kurde szyjka już się skróciła, mała ma nisko główkę, ma 3 kg, jest głowa w dół, do terminu 10 dni, a mnie prawie w ogóle nic nie boli, albo mam taki próg bólu, że jak coś tam mnie zaboli to nie wiem czy to w sumie to xd tak wczoraj miałam z 10 razy jakieś dziwne uczucia, ale olewam to i nawet mojemu nic nie mówię xd ciekawe.

Oj u nas tez upał i brak planów. Wykończę się psychicznie, tak mi już nudno i złe

reklama
Do góry