Pokój z łazienką jest na wagę złota a wiedza w szpitalu o cukrzycy? Ma to wplyw na "ofertę śniadaniowa"?Masakra. Nie mogłam zasnąć skurcze mnie budziły cały czas. Wczoraj jak mnie przyjmowali to miałam wysokie a teraz ok... jedyny plus taki ze mam jednoosobowy pokój z łazienką [emoji4]
reklama
Anulaa88
Fanka BB :)
Trzymam kciuki, żeby wszystko jakoś szybko się wyjaśniło.Skurcze się pojawiły takie na 50/60 % ale dostałam relanium bo to jednak za wcześnie [emoji53][emoji30]
Jesteś pod dobrą opieką i to jest najważniejsze [emoji4]
Narobiłaś mi ochoty na pizzę z rana[emoji23][emoji16][emoji16]Cześć dziewczynki
Ja dopiero niedawno wstałam z łóżka.
Zaraz jakieś zakupy do domu.
Jeszcze dziś szarlotke upieke bo oststnia zniknęła w 24h.
I myślę co na obiad bo u nas ostatnio tylko frytki i mięso z grilla czy pizza... Ale po prostu nie mam mocy..
Chciałabym już być po cc w domu.
zanka200389
Oj tak... o cukrzycy i nadciśnieniu wiedzą bo muszą. No i niestety ma to wpływ co przynoszą do jedzeniaPokój z łazienką jest na wagę złota a wiedza w szpitalu o cukrzycy? Ma to wplyw na "ofertę śniadaniowa"?
Ja już mam jej dość [emoji23] myślę jaka zupę dziś ugotować [emoji23]Trzymam kciuki, żeby wszystko jakoś szybko się wyjaśniło.
Jesteś pod dobrą opieką i to jest najważniejsze [emoji4] Narobiłaś mi ochoty na pizzę z rana[emoji23][emoji16][emoji16]
Anulaa88
Pomidorową albo kalafiorową[emoji16][emoji16]Ja już mam jej dość [emoji23] myślę jaka zupę dziś ugotować [emoji23]
Dyniowa krem z curry [emoji23]Pomidorową albo kalafiorową[emoji16][emoji16]
Anulaa88
Też brzmi pysznie[emoji16]Dyniowa krem z curry [emoji23]
Biedroneczka10
Ja właśnie mam problem co na jutro mężowi na obiad zrobić. Ja mam jeszcze burgera z wczoraj i cukinię zapiekana z mięsem mielonym. Ale zupkę jakaś też bym zjadła
Mam dzisiaj lenia okropnego i jeszcze nawet śniadania nie zjadłam bo mi się nie chce ruszyć z łóżka.
Mam dzisiaj lenia okropnego i jeszcze nawet śniadania nie zjadłam bo mi się nie chce ruszyć z łóżka.
reklama
Maljan
To z jednej strony dobrze żeby Mała jeszcze chwilę posiedziała w brzuszkuSkurcze się pojawiły takie na 50/60 % ale dostałam relanium bo to jednak za wcześnie [emoji53][emoji30]