reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Dopiero niedawno? Heh ja wstaje o 9 tak minimum i az cud, że piesek tyle zawsze czeka, ale już przyzwyczajony [emoji3]

Ale wiadomo Ty przy synku dłużej nie pospisz [emoji14] ja wlasnei wróciłam ze spacerku z pieskiem, orzeźwiajacy prysznic i dalej leżę [emoji28]

Mniam, zjadłabym aż taka szarlotke[emoji7]
A ja nie mam pomysłów i chęci do gotowania w ogóle.. nie pamietam kiedy ja obiad robiłam, mój robi albo gdzieś na mieście jemy [emoji28]

Ja to bym chciała żeby młoda powoli wychylała już tą swoją głowę skoro ma już ją nisko xd
No ja tyle dobrze ze ciasto robię w robocie.
Bo tak ręcznie kruchego też by mi się nie chciało.
Nooo syniu dziś i tak dobrze że spał do 7.00 [emoji23]
Od 1 sierpnia wraca do przedszkola :D to do 13-14 trochę odpocznę jak klientki rano nie będę miała [emoji23]

reklama
Cześć Dziewczyny.
Chciałam raz jeszcze podziękować za słowa wsparcia w sytuacji z mężem i poinformować Was,że mam nadzieję na jakiś przełom. Wczoraj niestety znowu po tym jak ja zaczęłam temat, bo kazałam się określić... Nie kazałam mu deklarować uczuć,ale powiedzieć jak widzi nasze najbliższe życie. To powiedział,że to nie jest tak,że mu nie zależy, że mnie nie kocha. Że chce spróbować też być większym wsparciem dla mnie,chce żebym czuła się przy nim wyjątkowo. Chociaż odpowiedział,że robił wszystko najlepiej jak potrafi. Gdzieś między zdaniami przeprosił,że tak musiałam się czuć w ciąży. Niestety powiem Wam, że boję się czy to było szczere...po tym wszystkim co słyszałam, ile razy sama musiałam zapewniać, co najmniej jak bym go zdradziła czy kogoś zabiła... ciężko jest uwierzyć tej drugiej stronie,zwłaszcza,że tyle czasu to trwało. Ale... Trzeba dac szanse. Poniekąd może też z własnej wygody, jednak i tak byśmy się narazie rozstać nie mogli,a zawsze trochę większy luz psychiczny będzie. Z czasem może wiara wróci, może znowu m9cniej zaiskrzy. Czas pokaże. A teraz będę czekać na córcie i mam nadzieję chociaż na miesiąc wakacji:) jutro 37+0 z OM, z USG 37+5, synuś się tak urodził... także dziś tylko firany wypiore i wyprasuje, mąż powiesi. Jutro posprzątam podlogi:)
Miłego dnia, powodzenia wizytujacym i gratulacje dla wszystkich Mam! Mało się udzielałam ostatnio,ale wszystko czytalam:*

Super, że doszliście do jakiegoś już konkretnego porozumienia i ze facet Twój w końcu coś po ludzki przemówił i z uczuciem większym niż wcześniej. Wiesz, mi się wydaje, że faceci są troszkę jeśli chodzi o psychikę i uczucia, emocje do tylu za nami i to bardzo.. i może stąd wynikają później takie różnice zdań i sytuacje jak to każda z nas ma w związku, małżeństwie itd. Im trzeba wszystko na tacy podać, powiedzieć wprost, być milusie zawsze itd..
super, że powiedział o inicjatywie tego, ze będzie próbował, wiec widać kochana, xd darzy Ciebei uczuciem i może po prostu przyjście na świat nowego członka rodziny tak go znieruchomilo, ze aż nie był sobą? Mi się tak wydaje. Będzie wszystko dobrze, grunt to rozmawiać dużo, bez nerwów, nie wyrzucać do siebie prenetsji tylko właśnie być dla siebie przyjaciói dobrymi i będzie o wiele lepiej. U mnie tak to wyglada teraz i mniej się kłócimy, po prostu zauważyłam co robiłam ja źle i tak mój reagował tez. Był atakowany orzeźwienie psychicznie i często moje zdania do niego były pretensjami itd. A teraz od środy jest już super :)
Także trzymam za Was kciuki, bo wszystko będzie na pewno dobrze :)

Ja właśnie mam problem co na jutro mężowi na obiad zrobić. Ja mam jeszcze burgera z wczoraj i cukinię zapiekana z mięsem mielonym. Ale zupkę jakaś też bym zjadła:)

Mam dzisiaj lenia okropnego i jeszcze nawet śniadania nie zjadłam bo mi się nie chce ruszyć z łóżka.

Ja tak mam od 2 tyg codziennie lenia hah. A wczoraj o 13 jadłam śniadanie xd

Ja mam 2 panny w bliskiej rodzinie i żadna z nich nie jest ułożona, dokładna, rzeczowa, rozsądna, ani uparta i ambitna [emoji23] hehe to chyba jednak nie zależy aż tak od znaku zodiaku [emoji16]

Oj tak. Znak zodiaku może i ma jakiś 20% wpływ na człowieka i jego charakterek i zachowanie, ale nie oszukujmy się, że największy wpływ ma wychowanie, otoczenie, temperament itd :)

Oj tak. Znak zodiaku może i ma jakiś 20% wpływ na człowieka i jego charakterek i zachowanie, ale nie oszukujmy się, że największy wpływ ma wychowanie, otoczenie, temperament itd :)
I tu mój Aleks to najlepszy dowód [emoji23] bo charakter i zachowanie jak patrzę na Niego to swojego męża widzę [emoji23] a więzi genetycznej między nimi żadnej przecież nie ma

Niby tak ale wagę ma między 3700 a 3900 i pewnie już ładuje się do wyjścia

Wow, to duża jest bardzo :) a w którym Ty jesteś Tyg? Odkąd nie ma tych suwaczkow to ja jestem pogubiona xd

Moja wczoraj 38+2 i 3 kg i lekarz już tez mówi, że nisko główkę ma i byłoby bezpiecznie jakby się urodziła przed terminem [emoji28] wczoraj nie miałam siły na przytulanki, ale dziś chyba znowu zadziałamy coś hah

No i racja[emoji4] na upartego, to zawsze znajdziemy coś podobnego w znakach zodiaku, czy choćby w księgach imion. A jak się to ma do rzeczywistości, to już inna kwestia[emoji4]

Link do: Chusteczki dla niemowląt mogą wywoływać alergie ... pokarmowe

Czyli coś tam mi świtało że chusteczki namaczane mogą wywołać alergię pokarmową nawet :)

Tak, dziecko ma tak cieńką skore na początku noworodek itd, że właśnie substancje z kosmetyków itd mogą przenikać do układu krwionośnego dlatego tak ważne jest żeby używać dobrych i niechemicznych kosmetyków :) im mniejsza cena to często właśnie lepiej, bo bez wydziwiania ;)

reklama
Hej :*
Dzis w nocy mialam z 4-ema mega skurczami tzn mega napiecie brzucha taki scisk calego brzucha i dlugo nie puszczal.. bol szedl nizej i nizej.. teraz juz cisza :/ po tych skurczach mala swirowala..
Zapowiada sie kolejny nudny upalny dzien :( nic ni sie nie chce..

Do góry