Vanilia120
Fanka BB :)
Mój miał polipy wycinane z nosa i prostowaną przegrode nosową bo od tego go ciągle bolały zatoki i dzięki tej operacji między innymi przestał też chrapac. Zdarzy mu się czasami na lewym boku jeszcze zaciągnać ale jest to bardzo ciche, co nie zmienia faktu że mnie wkurza i jak jeszcze nie udało mi się usnąć to go szturcham żeby się przekręcił na drugi bok. Później jak już usnę to mi to nie przeszkadza bo prawie tego nie słychać, tylko właśnie najgorzej usnąć, bo ja nawet zegarka nie mogę mieć w sypialni bo mnie wpienia jego tykanie
No ciekawe co wyjdzie na tym ktg, oby tętno się unormowalo. A sama Leżysz na sali czy masz jakieś znośne towarzystwo ? W sumie to życzę Ci tego, żeby coś się zaczęło rozkręcać jak już jesteś w szpitalu.
Mój reżim lozkowy właśnie dzisiaj dobiegl końca. Dostałam pozwolenie od lekarza żeby zacząć już normalnie funkcjonować więc dzisiaj jedziemy do moich rodziców i babci. Baardzo się cieszę, bo nie było mnie tam od grudnia A moja mamuśka ma takie piękne kwiaty latem, które uwielbiam! Babcia aż na te okazje ma zrobić moja ulubiona szarlotkę
No ciekawe co wyjdzie na tym ktg, oby tętno się unormowalo. A sama Leżysz na sali czy masz jakieś znośne towarzystwo ? W sumie to życzę Ci tego, żeby coś się zaczęło rozkręcać jak już jesteś w szpitalu.
Mój reżim lozkowy właśnie dzisiaj dobiegl końca. Dostałam pozwolenie od lekarza żeby zacząć już normalnie funkcjonować więc dzisiaj jedziemy do moich rodziców i babci. Baardzo się cieszę, bo nie było mnie tam od grudnia A moja mamuśka ma takie piękne kwiaty latem, które uwielbiam! Babcia aż na te okazje ma zrobić moja ulubiona szarlotkę