reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Mały śpioszek ❤️❤️ chyba grzeczna jest ?[emoji5]
W dzień śpi je , a w nocy się kręci , otwiera oczy rozgląda się a ja nie śpię . Może ze 3 godz łącznie . Jak wkoncu usnęłam to spałam jak kamień a w tym czasie mała się obudziła a ja nic nie słyszałam że płacze , aż podeszła dziewczyna z sali do mnie bo myślałam że coś mi się może stało że się nie budzę.. :p położna powiedziała że trzeba jak najwięcej dziecko w dzień budzić żeby w nocy spało i nam dało pospać :)

reklama
Nie nadrobię was teraz na pewno .
Ale mam wiadomość

Miałam mało wód pojechałam na IP to zbadać. Faktycznie mało ale powiedzieli że i tak nie przyjmą bo wszędzie strajki i nie mają łóżek . tylko jeszcze zrobi mi ktg i do domu. Na ktg zero skurczy za to tętno małego często i ponad 200.
Powiedzieli że w takim stanie nie wypuszcza bo trzeba to obserwować. Podłączyli pod ktg a za godzinkę ZOSTAŁAM MAMĄ [emoji4]
było cesarskie cięcie , samo w sobie nic złego teraz trochę boli ale bez tragedii. Malutki 2840 , 52 cm 10/10 jednak potem go obserwowali ze względu na gazy dogrzewa się pod lampą . Położne z noworodków mówią że raczej jest dobrze i to często ma miejsce przy dzieciach z CC . Na razie nie jestem w stanie raczej czytać bo muszę zbierać siły . Mały urodził się o 22.40 ale dopiero teraz zebrałam się do napisania

Wow, ale niespodzianka :) gratulacje i super, ze zareagowali, bo wysokie tętno to coś niebezpiecznego dla mamy i dziecka także super, ze już jesteście po :)

Piękna waga synka :) odpoczywajcie

A u nas dziś 38+1 czyli zaczynamy 39 tydzień, aż ciężko mi uwierzyć jak czytam te info w tych apkach i codziennie oglądam i czytam info o narodzinach na naszym forum, już tak dużo cudownych i zdrowych maleństw :)

IMG_0889.JPG
IMG_0890.JPG

Załączniki

• IMG_0889.JPG
    IMG_0889.JPG
    126,1 KB · Wyświetleń: 402
  • IMG_0890.JPG
    IMG_0890.JPG
    128,3 KB · Wyświetleń: 407
Hyhy co ty.. czuje ze mnie wypisza.. :/
Nie daj sie wypisać Ewa , Kurcze juz nawet ja jestem wściekła na ta cała sytuacje . Nie da sie z kimś tak na spokojnie pogadać , ze juz jestes wykończona i nie masz możliwości tak ciagle jeździć i wracać ? Ja wierze , ze juz wyjdziesz ze szpitala z malutka .

Ale mam wiadomość

Miałam mało wód pojechałam na IP to zbadać. Faktycznie mało ale powiedzieli że i tak nie przyjmą bo wszędzie strajki i nie mają łóżek . tylko jeszcze zrobi mi ktg i do domu. Na ktg zero skurczy za to tętno małego często i ponad 200.
Powiedzieli że w takim stanie nie wypuszcza bo trzeba to obserwować. Podłączyli pod ktg a za godzinkę ZOSTAŁAM MAMĄ [emoji4]
było cesarskie cięcie , samo w sobie nic złego teraz trochę boli ale bez tragedii. Malutki 2840 , 52 cm 10/10 jednak potem go obserwowali ze względu na gazy dogrzewa się pod lampą . Położne z noworodków mówią że raczej jest dobrze i to często ma miejsce przy dzieciach z CC . Na razie nie jestem w stanie raczej czytać bo muszę zbierać siły . Mały urodził się o 22.40 ale dopiero teraz zebrałam się do napisania
O rety , tego to bym sie nie spodziewała - Super !! Gratulacje ogromne :) najważniejsze , ze malutki dostał 10 punktów a ty dochodzisz po malutku do siebie . Witamy nowego obywatela :)

Ale mam wiadomość

Gratulacje. Wspaniala wiadomość.

reklama
Do góry