reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Będzie będzie nie stresuj się!

Hihi nie dość że z Karolcia blisko siebie mieszkamy to jeszcze nasi synowie będą obchodzić urodziny tego samego dnia [emoji7] 20 lipca [emoji7][emoji7][emoji7][emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️
Ale fajnie[emoji16] i spotkacie się już po porodzie[emoji16][emoji23] nici z planów[emoji16]

reklama
A ja dziś wstałam lewa noga. Z jednej strony chciałabym mieć to już za sobą, a z drugiej strony przeraża mnie ta sytuacja u nas w szpitalach plus to że Majeczka taka mała.
Zaraz idę jeść śniadanie, za godzinę klientka, a potem trzeba upiec ciastka, zrobic sałatke. I coś na obiad. Nie chcę mi się...
Ja szczerze mówiąc tez jestem przerażona , ze Astrid malutka . Od wczoraj o tym mysle cały czas . Jeszcze jak tylko zaloguje sie na FB wyskakują mi posty mam sierpniowych na tablicy pod tyt. Ile wazy wasze dziecko w 35 tygodniu bo moje 3500 g i tam masa komentarzy , ze 2700-3000 G , tym bardziej mysle , czemu u nas tak słabo i ze nie mogłabym teraz urodzić bo za wcześnie.

Chyba tez dzis zajmę sie gotowaniem , zeby przestać myslec .

reklama
Do góry