reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
W nocy mialam kilka skurczy,w tym tez bole krzyzowe ktore mnie budzily.. teraz boli mnie od tego caly brzuch,podbrzusze i oczywiscie krzyz..
Jestem ciekawa co mi powiedza..

Nie nadrobię was teraz na pewno .
Ale mam wiadomość

Miałam mało wód pojechałam na IP to zbadać. Faktycznie mało ale powiedzieli że i tak nie przyjmą bo wszędzie strajki i nie mają łóżek . tylko jeszcze zrobi mi ktg i do domu. Na ktg zero skurczy za to tętno małego często i ponad 200.
Powiedzieli że w takim stanie nie wypuszcza bo trzeba to obserwować. Podłączyli pod ktg a za godzinkę ZOSTAŁAM MAMĄ [emoji4]
było cesarskie cięcie , samo w sobie nic złego teraz trochę boli ale bez tragedii. Malutki 2840 , 52 cm 10/10 jednak potem go obserwowali ze względu na gazy dogrzewa się pod lampą . Położne z noworodków mówią że raczej jest dobrze i to często ma miejsce przy dzieciach z CC . Na razie nie jestem w stanie raczej czytać bo muszę zbierać siły . Mały urodził się o 22.40 ale dopiero teraz zebrałam się do napisania

Nie nadrobię was teraz na pewno .
Ale mam wiadomość

Miałam mało wód pojechałam na IP to zbadać. Faktycznie mało ale powiedzieli że i tak nie przyjmą bo wszędzie strajki i nie mają łóżek . tylko jeszcze zrobi mi ktg i do domu. Na ktg zero skurczy za to tętno małego często i ponad 200.
Powiedzieli że w takim stanie nie wypuszcza bo trzeba to obserwować. Podłączyli pod ktg a za godzinkę ZOSTAŁAM MAMĄ [emoji4]
było cesarskie cięcie , samo w sobie nic złego teraz trochę boli ale bez tragedii. Malutki 2840 , 52 cm 10/10 jednak potem go obserwowali ze względu na gazy dogrzewa się pod lampą . Położne z noworodków mówią że raczej jest dobrze i to często ma miejsce przy dzieciach z CC . Na razie nie jestem w stanie raczej czytać bo muszę zbierać siły . Mały urodził się o 22.40 ale dopiero teraz zebrałam się do napisania
Gratuluje kochana ❤❤❤❤❤❤ odpoczywaj [emoji8] super ❤❤❤

reklama
Jak dzis mi powiedza ze nic sie nie dzieje i ze poczekamy do poniedzialku, to wypisze sie sama na zyczenie i ciul..najwyzej zdechne w tych bolach,ale przynajmniej w domu :(

Do góry