reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Nie nadrobię was teraz na pewno .
Ale mam wiadomość

Miałam mało wód pojechałam na IP to zbadać. Faktycznie mało ale powiedzieli że i tak nie przyjmą bo wszędzie strajki i nie mają łóżek . tylko jeszcze zrobi mi ktg i do domu. Na ktg zero skurczy za to tętno małego często i ponad 200.
Powiedzieli że w takim stanie nie wypuszcza bo trzeba to obserwować. Podłączyli pod ktg a za godzinkę ZOSTAŁAM MAMĄ [emoji4]
było cesarskie cięcie , samo w sobie nic złego teraz trochę boli ale bez tragedii. Malutki 2840 , 52 cm 10/10 jednak potem go obserwowali ze względu na gazy dogrzewa się pod lampą . Położne z noworodków mówią że raczej jest dobrze i to często ma miejsce przy dzieciach z CC . Na razie nie jestem w stanie raczej czytać bo muszę zbierać siły . Mały urodził się o 22.40 ale dopiero teraz zebrałam się do napisania
Jak to szybko potrafi się coś zadziac :D Gratulacje mamusiu! Dużo zdrówka dla Was! :)

reklama
Ale mam wiadomość

Miałam mało wód pojechałam na IP to zbadać. Faktycznie mało ale powiedzieli że i tak nie przyjmą bo wszędzie strajki i nie mają łóżek . tylko jeszcze zrobi mi ktg i do domu. Na ktg zero skurczy za to tętno małego często i ponad 200.
Powiedzieli że w takim stanie nie wypuszcza bo trzeba to obserwować. Podłączyli pod ktg a za godzinkę ZOSTAŁAM MAMĄ [emoji4]
było cesarskie cięcie , samo w sobie nic złego teraz trochę boli ale bez tragedii. Malutki 2840 , 52 cm 10/10 jednak potem go obserwowali ze względu na gazy dogrzewa się pod lampą . Położne z noworodków mówią że raczej jest dobrze i to często ma miejsce przy dzieciach z CC . Na razie nie jestem w stanie raczej czytać bo muszę zbierać siły . Mały urodził się o 22.40 ale dopiero teraz zebrałam się do napisania
Aaa gratulacje :D ale maluszek i zaskoczenie :D jak będziesz mial czas i sily napisz cos wiecej :*

Ale mam wiadomość

O jej ale mile zaskoczenie ! Gratulacje :D I dużo zdrówka dla Was ! Coraz mniej nas tu zostanie bo reszta będzie zajęta maleństwami :D A w sumie czemu poród zakończył się cc? Interweniowali z racji tego tętna maluszka? Czy zaczęły odchodzić Ci wody i nie było postępu akcji?

A mnie wczoraj wieczorem brzuch ciągle bolał :( do tego pojawiła się na koszulce siara i to dość duża plama. Z jednej piersi, oczywiście z tej wiekszej..ciekawe czy ta druga mniejsza będzie zdolna do karmienia.

Idę dzisiaj ostatni raz na krew i na mocz. I szybko podskoczymy z mężem do Rossmana po pieluszki te za 1 grosz bo już mi termin odbioru mija.

O jej ale mile zaskoczenie ! Gratulacje :D I dużo zdrówka dla Was ! Coraz mniej nas tu zostanie bo reszta będzie zajęta maleństwami :D

A mnie wczoraj wieczorem brzuch ciągle bolał :( do tego pojawiła się na koszulce siara i to dość duża plama. Z jednej piersi, oczywiście z tej wiekszej..ciekawe czy ta druga mniejsza będzie zdolna do karmienia.
Będzie będzie nie stresuj się!

Hihi nie dość że z Karolcia blisko siebie mieszkamy to jeszcze nasi synowie będą obchodzić urodziny tego samego dnia [emoji7] 20 lipca [emoji7][emoji7][emoji7][emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️

Ogolic się trzeba bo dopiero by włosy przeszkadzały. Najlepiej być cały czas ogolonym żeby nie było chaszczy A jak się zacznie akcja to szybko jeszcze przelecieć. Przed operacją wyrostka też facet musi się ogolic bo inaczej zakażenie.

No ale na zero to chyba nie jest konieczne. Rozumiem obciąć ok. Przeciez w razie czego nie szyja ci miejsc z włosami :/ mnie odrastające włosy wbijają się i drażnią a z raną to chyba jeszcze gorzej.

No ale na zero to chyba nie jest konieczne. Przeciez w razie czego nie szyja ci miejsc z włosami :/ mnie odrastające włosy wbijają się i drażnią a z ramą to chyba jeszcze gorzej.
Ja mam ogólnie mało włosów tam na dole jak i pod pachami i sa cienkie. Więc ja się będę golić na zero bo mnie podczas odrastania nic nie boli i nic mnie nie drażni :) poza tym tak czuje się bardziej komfortowo. Każdy zrobi jak mu wygodnie :)

Ale mam wiadomość

Gratulacje! :* dużo zdrówka dla Was :)

reklama
Do góry