reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Mały śpioszek ❤️❤️ chyba grzeczna jest ?[emoji5]
W dzień śpi je , a w nocy się kręci , otwiera oczy rozgląda się a ja nie śpię . Może ze 3 godz łącznie . Jak wkoncu usnęłam to spałam jak kamień a w tym czasie mała się obudziła a ja nic nie słyszałam że płacze , aż podeszła dziewczyna z sali do mnie bo myślałam że coś mi się może stało że się nie budzę.. :p położna powiedziała że trzeba jak najwięcej dziecko w dzień budzić żeby w nocy spało i nam dało pospać :)

reklama
Nie nadrobię was teraz na pewno .
Ale mam wiadomość

Miałam mało wód pojechałam na IP to zbadać. Faktycznie mało ale powiedzieli że i tak nie przyjmą bo wszędzie strajki i nie mają łóżek . tylko jeszcze zrobi mi ktg i do domu. Na ktg zero skurczy za to tętno małego często i ponad 200.
Powiedzieli że w takim stanie nie wypuszcza bo trzeba to obserwować. Podłączyli pod ktg a za godzinkę ZOSTAŁAM MAMĄ [emoji4]
było cesarskie cięcie , samo w sobie nic złego teraz trochę boli ale bez tragedii. Malutki 2840 , 52 cm 10/10 jednak potem go obserwowali ze względu na gazy dogrzewa się pod lampą . Położne z noworodków mówią że raczej jest dobrze i to często ma miejsce przy dzieciach z CC . Na razie nie jestem w stanie raczej czytać bo muszę zbierać siły . Mały urodził się o 22.40 ale dopiero teraz zebrałam się do napisania

Wow, ale niespodzianka :) gratulacje i super, ze zareagowali, bo wysokie tętno to coś niebezpiecznego dla mamy i dziecka także super, ze już jesteście po :)

Piękna waga synka :) odpoczywajcie

A u nas dziś 38+1 czyli zaczynamy 39 tydzień, aż ciężko mi uwierzyć jak czytam te info w tych apkach i codziennie oglądam i czytam info o narodzinach na naszym forum, już tak dużo cudownych i zdrowych maleństw :)

IMG_0889.JPG
IMG_0890.JPG

Załączniki

• IMG_0889.JPG
    IMG_0889.JPG
    126,1 KB · Wyświetleń: 398
  • IMG_0890.JPG
    IMG_0890.JPG
    128,3 KB · Wyświetleń: 405
Hyhy co ty.. czuje ze mnie wypisza.. :/
Nie daj sie wypisać Ewa , Kurcze juz nawet ja jestem wściekła na ta cała sytuacje . Nie da sie z kimś tak na spokojnie pogadać , ze juz jestes wykończona i nie masz możliwości tak ciagle jeździć i wracać ? Ja wierze , ze juz wyjdziesz ze szpitala z malutka .

Ale mam wiadomość

Miałam mało wód pojechałam na IP to zbadać. Faktycznie mało ale powiedzieli że i tak nie przyjmą bo wszędzie strajki i nie mają łóżek . tylko jeszcze zrobi mi ktg i do domu. Na ktg zero skurczy za to tętno małego często i ponad 200.
Powiedzieli że w takim stanie nie wypuszcza bo trzeba to obserwować. Podłączyli pod ktg a za godzinkę ZOSTAŁAM MAMĄ [emoji4]
było cesarskie cięcie , samo w sobie nic złego teraz trochę boli ale bez tragedii. Malutki 2840 , 52 cm 10/10 jednak potem go obserwowali ze względu na gazy dogrzewa się pod lampą . Położne z noworodków mówią że raczej jest dobrze i to często ma miejsce przy dzieciach z CC . Na razie nie jestem w stanie raczej czytać bo muszę zbierać siły . Mały urodził się o 22.40 ale dopiero teraz zebrałam się do napisania
O rety , tego to bym sie nie spodziewała - Super !! Gratulacje ogromne :) najważniejsze , ze malutki dostał 10 punktów a ty dochodzisz po malutku do siebie . Witamy nowego obywatela :)

Ale mam wiadomość

Gratulacje. Wspaniala wiadomość.

reklama
Do góry