reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
@Gienio ale pięknie, widać że Ty artystka:) ale bym chciała mieć tyle miejsca żeby takie pokoiki porobić.

U nas niestety zrobi się graciarnia przy 2 dzieci bo mamy tylko 40 M2, póki co więcej nie będzie póki dom się nie wybuduje. Więc pewnie jeszcze z 2 lata będziemy się gnieść tutaj.

Moze :( a jesli wody mi nie puszcza jak mam rozpoznac przy tych bolach ze to jest to? Ma mnie totalnie wyginac regularnie?
Ja sie w nocy tez zastanawialam czy to to ale bole byly co 40 minut wiec to troche za rzadko. Ale z drugiej strony trwaly po 10-15 minut. W sumie razem obudzilam sie 6 albo 7 razy przez te skurcze wiec bede dzisiaj nieprzytomna. A skurcze nadal mam. A Ciebie od kiedy mecza te bole przepowiadajace?

Na 10.20 mam dentyste wiec powoli musze wstawac.. Oby mnie skurcz nie chwycil u dentysty bo mu na tym fotelu bede ruszac :(

Zobacz załącznik 878651 Zobacz załącznik 878650 No to większość z nas miała ciężka noc - niezle jaja beda jak wszystkie zaczniemy rodzic tego samego dnia !!!

Moje dzieci jutro wracają - juz tak sie stęskniłam . W międzyczasie okazuje sie , ze moze byc tez w rodzinie pogrzeb , bo babcia mojego męża w stanie ciężkim - był u niej nawet juz ksiądz do spowiedzi .

A my dzis spinka i musimy wszystko dokończyć w domu przed przyjazdem dzieci . Lozka prawie złożone , czekam na materace- tak jak obiecałam pokazuje zdjecia . Łóżeczko Astrid i Gabrysia , laury nie wyglada zbyt dobrze bez materaca , wiec pokaże pózniej .
Ale śliczne to łóżka;) przeszły Tobie juz te nocne bóle czy nadal Ci wracają?

Jedna ma już rozwarcie na 3-4 cm jakoś a druga chyba też czy cos .
Teraz położna badała puls i powiedziała że w nocy przyszła kobieta do szpitala i urodziła w 15 min , to ja chyba bym nie zdążyła się przebrać w koszule i się ogarnąć przez tyle czasu :D

Nawet mnie nie strasz, ja się boje, ze należę do takich cichych rodzicielek hah

reklama
Do góry