reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
Dziekuje bardzo [emoji23] :*

@KatiNails dzieki.. moja mama, przed porodem brata chyba, miala krzyzowe.. wody jej nawet nie odeszly wtedy.. :( jak mam rozpiznac ze to to? Przy mlodej mi wody odeszly i gitarka a teraz? :(
Zainstaluj sobie aplikacje do mierzenia skurczow/ skurczy? I sprawdzaj ich częstotliwośc. Ja właśnie zaczynam mierzenie, bo też coś się dzieje.

Ja też niedospana. Gdzieś koło 1 się obudziłam ze strasznym bólem brzucha i prawego uda. Jak na okres tylko bardziej. Z tym że sam brzuch miałam wrażenie że nie spina się aż tak mocno. Tylko bolało chwilami i puszczalo. Ojjjj... spać mi się teraz chce A moja kochana szarancza już wstała i trzeba ruszyć pupę i śniadanie zrobić.

5A56BB30-C2AA-4EE4-ADCF-EA2EF035A523.jpeg
767643E5-D886-4F6B-A505-92299ECCF8A4.jpeg
No to większość z nas miała ciężka noc - niezle jaja beda jak wszystkie zaczniemy rodzic tego samego dnia !!!

Moje dzieci jutro wracają - juz tak sie stęskniłam . W międzyczasie okazuje sie , ze moze byc tez w rodzinie pogrzeb , bo babcia mojego męża w stanie ciężkim - był u niej nawet juz ksiądz do spowiedzi .

A my dzis spinka i musimy wszystko dokończyć w domu przed przyjazdem dzieci . Lozka prawie złożone , czekam na materace- tak jak obiecałam pokazuje zdjecia . Łóżeczko Astrid i Gabrysia , laury nie wyglada zbyt dobrze bez materaca , wiec pokaże pózniej .

Załączniki

• 767643E5-D886-4F6B-A505-92299ECCF8A4.jpeg
    767643E5-D886-4F6B-A505-92299ECCF8A4.jpeg
    1,9 MB · Wyświetleń: 401
  • 5A56BB30-C2AA-4EE4-ADCF-EA2EF035A523.jpeg
    5A56BB30-C2AA-4EE4-ADCF-EA2EF035A523.jpeg
    1,9 MB · Wyświetleń: 420
Chyba nie ma teraz pełni, co?

@Gienio Cudownie się pokoje prezentują ❤️.Dzieci powinne być Zachwycone!!!

Fajnie, że już dziś wracają . Ja dopiero zacznę 2 dzień bez mojej gwiazdy.
Dzieci juz sa podekscytowane i chcą bardzo wracać i my tez bardzo tęsknimy - mimo , ze masa pracy to pusto bez nich :(

Licze , ze im sie spodoba - syn bedzie na pewno zadowolony , on sie zawsze cieszy , ale boje sie mojego surowego sędziego Laury , co ona powie na to, ze jej młodsza siostra zajęła jej pokój .

A ty korzystaj i odpoczywaj sobie teraz :)

Ale Was dziś w nocy skurcze miało [emoji33]
U mnie dalej nic. Tzn czasem czuje spinanie brzucha. Ale bezbolesne i pojedyncze. No ale sam gin mi mówił. U mnie szyjka długa i mocno trzyma i nie zapowiada się u mnie na poród póki co [emoji23]
U mnie też nic spalam jak zabita z przerwą na 1 siku :p dzisiaj popołudniu mam wizytę to się okaże czy coś tam wogole zaczyna się dziać. Chociaż ja dopiero zaczęłam 37 TC więc mam czas. Córkę rodziłam w 39 więc się nastawiam że jeszcze 2-3 tygodnie pochodzę w ciąży.

A u nas 3 dzień leje bez przerwy, okropnie jest i nie chce się wychodzić z domu a zaraz muszę na zakupy żeby coś na obiad zrobić.

reklama
A ja wam powiem że mi los wynagrodził nieprzespana noc. Zasnęłam znowu po 5 i dopiero się obudziłam ale nie sama. Obudził mnie orgazm [emoji16] I to nawet nie bolało ( ostatnio bolał ) a było przyjemne. Dziwne że z reguły mnie to spotyka jak mąż w pracy [emoji16][emoji16] w każdym bądź razie już zapomniałam że jestem niewyspana .

@Gienio śliczne te kąciki maluchów. Nie wiem czy widziałam ładniejsze [emoji39]

Do góry