reklama
zanka200389
Fanka BB :)
@megalia Tobie również powodzenia na wizycie [emoji5]
Biedroneczka10
Maljan
Hehe czyli córka ma wszystko [emoji23]I to i to już jest. [emoji5]
martini87
Ja sie w nocy tez zastanawialam czy to to ale bole byly co 40 minut wiec to troche za rzadko. Ale z drugiej strony trwaly po 10-15 minut. W sumie razem obudzilam sie 6 albo 7 razy przez te skurcze wiec bede dzisiaj nieprzytomna. A skurcze nadal mam. A Ciebie od kiedy mecza te bole przepowiadajace?Moze a jesli wody mi nie puszcza jak mam rozpoznac przy tych bolach ze to jest to? Ma mnie totalnie wyginac regularnie?
Na 10.20 mam dentyste wiec powoli musze wstawac.. Oby mnie skurcz nie chwycil u dentysty bo mu na tym fotelu bede ruszac
Ale śliczne to łóżka przeszły Tobie juz te nocne bóle czy nadal Ci wracają?Zobacz załącznik 878651 Zobacz załącznik 878650 No to większość z nas miała ciężka noc - niezle jaja beda jak wszystkie zaczniemy rodzic tego samego dnia !!!
Moje dzieci jutro wracają - juz tak sie stęskniłam . W międzyczasie okazuje sie , ze moze byc tez w rodzinie pogrzeb , bo babcia mojego męża w stanie ciężkim - był u niej nawet juz ksiądz do spowiedzi .
A my dzis spinka i musimy wszystko dokończyć w domu przed przyjazdem dzieci . Lozka prawie złożone , czekam na materace- tak jak obiecałam pokazuje zdjecia . Łóżeczko Astrid i Gabrysia , laury nie wyglada zbyt dobrze bez materaca , wiec pokaże pózniej .
miloscwczasachpopkultury
Dzień dobry dziewczyny... Ja miałam taką zarwana noc. Młoda cała nic się wiercila ze spać nie szło. Będę chodzić dzisiaj jak Zabi... No i wizyta dzisiaj [emoji4]
Powodzenia i daj znać po
miloscwczasachpopkultury
Jedna ma już rozwarcie na 3-4 cm jakoś a druga chyba też czy cos .
Teraz położna badała puls i powiedziała że w nocy przyszła kobieta do szpitala i urodziła w 15 min , to ja chyba bym nie zdążyła się przebrać w koszule i się ogarnąć przez tyle czasu
Nawet mnie nie strasz, ja się boje, ze należę do takich cichych rodzicielek hah
reklama
martini87