reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

No to u mnie tez ..zaczęło sie koło 22.00 regularne bardzo bolące skurcze , ktore bolały jak na miesiączkę i trzymały długo , ciezko było zasnąć i niedawno znowu mnie obudziło kopanie wiercenie dziecka i ten ból . Krzyż mnie nie boli przy tym za to boli miednica promieniuje tam w dół . No i tez nie wiem, czy zaraz urodzę czy to takie ćwiczenia macicy . Przy porodzie chyba dziecko nie kotłuje sie tak ? Ja juz zapomniałam jak to było , bo poprzednim razem nie bolało tak bardzo tylko brzuch sie stawiał i czułam ucisk na kość łonowa i jak pojechaliśmy sprawdzić co to okazało sie , ze to juz..

reklama
@oliwiapatrycja a te dziewczyny co mają termin na 27 to czemu już cewniki powkladane mają ? Przecież jeszcze z tydzień do terminu
Jedna ma już rozwarcie na 3-4 cm jakoś a druga chyba też czy cos .
Teraz położna badała puls i powiedziała że w nocy przyszła kobieta do szpitala i urodziła w 15 min , to ja chyba bym nie zdążyła się przebrać w koszule i się ogarnąć przez tyle czasu :D

Hej.. nie spalam dzis praktycznie w ogole.. tak mnie sciskalo w dole brzucha,do tego doszedl skurcz ale juz tak bolesny ze prawie ryczalam.. nie chcialo przejsc i poszlo w krzyz,pozniej znowu krzyz,jakby skurcz,taki bol.. czekalam na wody znow az puszcza i nic,mimo tych skurczy.. 4 razy uczucie jakby cos mnie mega,ale to mega mocno uderzylo w szyjke i dupa,nic z tego.. mowie do mojego ze czasem bede go sciagac z pracy jesli dalej bedzie mnie tak bolec okresowo bo nie wytrzymam :( ide spac.. moze sie zdrzemne.. zobaczymy co to dzis bedzie.. jestem wykonczona.. :(

Hej.. nie spalam dzis praktycznie w ogole.. tak mnie sciskalo w dole brzucha,do tego doszedl skurcz ale juz tak bolesny ze prawie ryczalam.. nie chcialo przejsc i poszlo w krzyz,pozniej znowu krzyz,jakby skurcz,taki bol.. czekalam na wody znow az puszcza i nic,mimo tych skurczy.. 4 razy uczucie jakby cos mnie mega,ale to mega mocno uderzylo w szyjke i dupa,nic z tego.. mowie do mojego ze czasem bede go sciagac z pracy jesli dalej bedzie mnie tak bolec okresowo bo nie wytrzymam :( ide spac.. moze sie zdrzemne.. zobaczymy co to dzis bedzie.. jestem wykonczona.. :(
W krzyż to krzyżowe bóle. Współczuję :(

reklama
Do góry