reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

No to u mnie tez ..zaczęło sie koło 22.00 regularne bardzo bolące skurcze , ktore bolały jak na miesiączkę i trzymały długo , ciezko było zasnąć i niedawno znowu mnie obudziło kopanie wiercenie dziecka i ten ból . Krzyż mnie nie boli przy tym za to boli miednica promieniuje tam w dół . No i tez nie wiem, czy zaraz urodzę czy to takie ćwiczenia macicy . Przy porodzie chyba dziecko nie kotłuje sie tak ? Ja juz zapomniałam jak to było , bo poprzednim razem nie bolało tak bardzo tylko brzuch sie stawiał i czułam ucisk na kość łonowa i jak pojechaliśmy sprawdzić co to okazało sie , ze to juz..

reklama
@oliwiapatrycja a te dziewczyny co mają termin na 27 to czemu już cewniki powkladane mają ? Przecież jeszcze z tydzień do terminu
Jedna ma już rozwarcie na 3-4 cm jakoś a druga chyba też czy cos .
Teraz położna badała puls i powiedziała że w nocy przyszła kobieta do szpitala i urodziła w 15 min , to ja chyba bym nie zdążyła się przebrać w koszule i się ogarnąć przez tyle czasu :D

Hej.. nie spalam dzis praktycznie w ogole.. tak mnie sciskalo w dole brzucha,do tego doszedl skurcz ale juz tak bolesny ze prawie ryczalam.. nie chcialo przejsc i poszlo w krzyz,pozniej znowu krzyz,jakby skurcz,taki bol.. czekalam na wody znow az puszcza i nic,mimo tych skurczy.. 4 razy uczucie jakby cos mnie mega,ale to mega mocno uderzylo w szyjke i dupa,nic z tego.. mowie do mojego ze czasem bede go sciagac z pracy jesli dalej bedzie mnie tak bolec okresowo bo nie wytrzymam :( ide spac.. moze sie zdrzemne.. zobaczymy co to dzis bedzie.. jestem wykonczona.. :(

Hej.. nie spalam dzis praktycznie w ogole.. tak mnie sciskalo w dole brzucha,do tego doszedl skurcz ale juz tak bolesny ze prawie ryczalam.. nie chcialo przejsc i poszlo w krzyz,pozniej znowu krzyz,jakby skurcz,taki bol.. czekalam na wody znow az puszcza i nic,mimo tych skurczy.. 4 razy uczucie jakby cos mnie mega,ale to mega mocno uderzylo w szyjke i dupa,nic z tego.. mowie do mojego ze czasem bede go sciagac z pracy jesli dalej bedzie mnie tak bolec okresowo bo nie wytrzymam :( ide spac.. moze sie zdrzemne.. zobaczymy co to dzis bedzie.. jestem wykonczona.. :(
W krzyż to krzyżowe bóle. Współczuję :(

reklama
Do góry