reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
To te przepowiadajace.. skurcz porodowy tez puszcza,nie jest to tak ze cie boli non stop ;) bo chyba bysmy ducha wyzionely predzej niz urodzily [emoji23]
Ale mi chodzi o to , że Cię puściło całkowicie. A porodowy raczej by nie puścił na czas kiedy chcesz sobie pospać kilka godzin [emoji23]

Ja sie tez nie nastawiam juz ,bo widze ze malej jest dobrze ,mowie moim ze moze byc na dniach ,a moze byc i za dwa tyg ;) tylko to uciazliwe jest.. ta niezaradnosc ,bole itd..

Noo. Sam lekarz mi wczoraj powiedział , że pewnie się niecierpliwie przez te tygodnie gdzie miał wystapic poród przedwczesny. Że tyle stresów od 28 tygodnia , później kolejne doszły w 32 i teraz się pewnie czuje jak bym już była po terminie [emoji23] no miał sporo racji muszę Ci powiedzieć [emoji23]
Ja będę mówiła , że zobaczą w pierwszy weekend sierpnia [emoji23] bo pytania czy już , czy jeszcze tylko mnie denerwują..

Oj kochana, coraz gorsze. Kręgosłup mnie boli krzyż tez. Od trzech dni krocze mnie boli. Brzuch mi się obniżył i zgaga mnie przynajmniej nie męczy....
Kurcze... Mam nadzieje, że odpoczywasz dużo. Jeśli leżysz na plecach to podkładaj sobie coś pod kolana żeby odciążyć kręgosłup. No i ciekawe na kiedy Ci termin CC wyznaczą, do terminu z OM to jeszcze masz kawałek z tego co kojarzę:(

reklama
Noo. Sam lekarz mi wczoraj powiedział , że pewnie się niecierpliwie przez te tygodnie gdzie miał wystapic poród przedwczesny. Że tyle stresów od 28 tygodnia , później kolejne doszły w 32 i teraz się pewnie czuje jak bym już była po terminie [emoji23] no miał sporo racji muszę Ci powiedzieć [emoji23]
Ja będę mówiła , że zobaczą w pierwszy weekend sierpnia [emoji23] bo pytania czy już , czy jeszcze tylko mnie denerwują..
Daj spokoj.. mnie tez nastraszyli tym porodem przedwczesnym itd i co? Mala lobuzuje w brzuchu tyle ze juz coraz nizej.. ;)

To te pytania u meza w pracy sa non stop, on chyba ma tych pytan dosc hyhy.. mowie mu zeby odpowiadal tak.. ze jak zaczne rodzic to z pewnoscia go w pracy nie zobacza :D

Do góry