reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Ale mi chodzi o to , że Cię puściło całkowicie. A porodowy raczej by nie puścił na czas kiedy chcesz sobie pospać kilka godzin
emoji23.png
Z tego co pamiętam to porodowe też puszczają między jednym a drugim. Mnie w początku porodu zdarzyło sie usypiac między skurczami nawet ale nie było możliwości by kolejny skurcz mnie nie wybudził :p
Ja to już czekam na 3 sierpnia na wywołanie
emoji23.png
chyba tak mi będzie łatwiej
emoji23.png
:) kazda metoda jest dobra, która nam pomaga, ja chyba musze sie nastawić na poród w sierpniu a nie jeszcze w lipcu,
Ale macie sprecyzowane marzenia dziewczyny
emoji16.png
Heh, no cóż :) przynajmniej troche humoru w ten pochmurny cieżarny dzień :)
Mojego też tak denerwują i dochodzą teksty , trzeba było zjechać dopiero teraz to byś dłużej był z dziewczynami ..
No pocieszające. A kurcze kto mógł wiedzieć, skoro mała już się niby pchała na świat 6 tygodni temu :/ bal sie nawet , że nie zdąży na początek lipca a tu zaraz się miesiąc kończy :/
Ludzie czasem plotą trzy po trzy zanim pomyślą, są też tacy co nie pomyślą nawet po fakcie :p
Mojemu chyba nikt dupki nie męczy, mnie też w sumie nie.

Ale znów mnie dziś spina... Bigos się gotuje, jutro ciasto upiekę i gulasz zrobię. Jakie przyziemne te plany człowiek ma jak ledwo chodzi :)

reklama
Dziewczyny co dziś gotujecie :D? Nie mam pomysłu..a pogoda za oknem nie zachęca mnie , żeby w ogóle wybrać się na zakupy :p 17 stopni i leje od rana cały czas..

Z tego co pamiętam to porodowe też puszczają między jednym a drugim. Mnie w początku porodu zdarzyło sie usypiac między skurczami nawet ale nie było możliwości by kolejny skurcz mnie nie wybudził :p

:) kazda metoda jest dobra, która nam pomaga, ja chyba musze sie nastawić na poród w sierpniu a nie jeszcze w lipcu,

Heh, no cóż :) przynajmniej troche humoru w ten pochmurny cieżarny dzień :)

Ludzie czasem plotą trzy po trzy zanim pomyślą, są też tacy co nie pomyślą nawet po fakcie :p
Mojemu chyba nikt dupki nie męczy, mnie też w sumie nie.

Ale znów mnie dziś spina... Bigos się gotuje, jutro ciasto upiekę i gulasz zrobię. Jakie przyziemne te plany człowiek ma jak ledwo chodzi :)

Ale nie usypia i później nagle nie ma śladu po skurczach :p wtedy to nie są porodowe :p

A na kiedy masz termin ? Ja się nastawiałam , na "byle wytrwać do 37" .. widzę niepotrzebnie bo teraz czekam i czekam i nic [emoji23] więc sierpniowa będę jak nic [emoji23]

Będziesz bliżej końca to też Cię będą męczyć. Ludzie już tak mają :D

Dzien dobry! :)
U nas kolejny dzień upalow, wiec jedziemy na basen chłodzić się w wodzie :D Mam nadzieje, ze mi wody nie odejdą [emoji23] Trzymajcie kciuki, bo ja jeszcze nie gotowa. Ale patrząc na to co się dzieje u nas na forum, powinnam być już gotowa na wszystko :p
To uwazaj na siebie :p

reklama
Do góry