E
Ewka34
Gość
Jeszcze troche ❤ teraz juz blizej niz dalej :*Oj kochana, coraz gorsze. Kręgosłup mnie boli krzyż tez. Od trzech dni krocze mnie boli. Brzuch mi się obniżył i zgaga mnie przynajmniej nie męczy....
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jeszcze troche ❤ teraz juz blizej niz dalej :*Oj kochana, coraz gorsze. Kręgosłup mnie boli krzyż tez. Od trzech dni krocze mnie boli. Brzuch mi się obniżył i zgaga mnie przynajmniej nie męczy....
Przykro mi z powodu poprzedniej ciąży.Byłam na sierpniowych, ale poronilam.
Teraz jestem w 16 tygodniu.
Na prenatalnych doktor powiedział, że chłopiec. 2 razy nam pokazywał, a teraz się okazuje, że jednak dziewczynka.
Zglupiałam.
Będę się bała cokolwiek kupić teraz...
Wczoraj pokazywał tylko tak od spodu, bo nóżki skrzyżowane były i się zastanawiam czy możliwa jest jeszcze pomyłka...
Na dziewczynkę mam cały karton rzeczy po córce, bo co lepsze zostawiłam, ale ja się na koniec jednak okaże, że chłopiec... Chyba zaczekam do połówkowych z zakupami...
Aha [emoji16] hahaKochana mój tą pizzę zamówił z naszej ulubionej pizzerii [emoji7]
Ale fakt maja najlepsze ciasto i ogólnie pizze w mieście [emoji7]
Mojej koleżanki mama , ale starsza kobieta. Nie zauważyła do 6 miesiąca. Pracowała, dźwigała itp. myślała , że nie ma okresu z powodu przekwitania..Ja zawsze się zastanawiam jak można tak długo nie wiedzieć że jest się w ciazy. Przecież nie ma się po pierwsze okresu. Co myślała że już ma menopauze czy co?
To już nie długo powodzenia :-*Wizytę mam w poniedziałek 23.07
Nie masz kostek u nóg ? [Emoji16]Tak, to już będzie normalne na tym etapie także polecam pościągać wszelka biżuterię, nawet i z uszu, bo różnie może być. Ja np nie mam kostek u nóg, tak to bym w sumie tej opuchlizny aż tak nie zauważyła, ale puchnie puchnie to normalne przed zbliżającym się porodem.
U nas zostało 17 dni [emoji5][emoji847][emoji736]
Takie lalki da cudowneMi wczoraj kurier przyniosl stanik do karmienia. W tym tyg przyjdzie jeszcze jeden, pluszak dla Marty i szumis dla Leo.
W ogóle moja teściowa zamówiła lalke dla Marty. Takiego prawdziwego bobasa, chłopca. Jak wrócimy z Leonardo ze szpitala to ona dostanie swojego dzidziusia z pampersami i ubrankami.
Pysznie wyglądaA u nas po śniadanku i leżę jak foka hah Zobacz załącznik 878307
Dobrze zrobilas , że poszłaś spać. Liczenie nic Ci nie da. Jak by się miał poród zaczac to na pewno byś go nie przespała dlatego ja jak mnie boli idę spać. Jak się zacznie to z pewnością mnie wybudzi taki prawdziwy skurczSpalo mi sie dzis nawet dobrze tylko dwa razy bylam siku nad ranem byl ten skurcz ktory nie puszczal ,a sie gnojek rozkrecal.. i zamiast czuwac i liczyc to usnwlam pozniej snilo mi sie ze wody mi odeszly,przebudzilam sie i odruchowo sprawdzilam czy nie jest mokro w czwartek mam wizyte u gina
Ile jeszcze wizyt przed Tobą ?Spalo mi sie dzis nawet dobrze tylko dwa razy bylam siku nad ranem byl ten skurcz ktory nie puszczal ,a sie gnojek rozkrecal.. i zamiast czuwac i liczyc to usnwlam pozniej snilo mi sie ze wody mi odeszly,przebudzilam sie i odruchowo sprawdzilam czy nie jest mokro w czwartek mam wizyte u gina
Mnie też nie[emoji4] stopy wyglądają jak zawsze i ręce też[emoji4]Mnie na szczęście nie puchną i obrączkę i pierścionek noszę cały czas
Też taką dostałam po urodzeniu brata i pamiętam to, mimo że miałam tylko 3 lata[emoji23][emoji16][emoji16] byłam przeszcześliwa[emoji16]Mi wczoraj kurier przyniosl stanik do karmienia. W tym tyg przyjdzie jeszcze jeden, pluszak dla Marty i szumis dla Leo.
W ogóle moja teściowa zamówiła lalke dla Marty. Takiego prawdziwego bobasa, chłopca. Jak wrócimy z Leonardo ze szpitala to ona dostanie swojego dzidziusia z pampersami i ubrankami.
Ja mam tylko lekko opuchnięte kostki na stopach pod wieczór. Palce normalnie, też noszę jeszcze obrączkę i mnie nie ciśnie.
Jak będziesz znać datę daj znać O ile pamiętam miałaś rodzić na lutyckiej więc kto wie, może będziemy sąsiadkami z położnictwa U mnie wizyta w czwartek.Dzień dobry dziewczyny. Jutro wizyta mam nadzieje ze ostatnia i będziemy się zapisywać na Cc.
@Ankan gratulacje. Teraz juz z górki
@oliwiapatrycja wszystkiego co najlepsze
... Mnie wszystko puchnie nogi ręce. Rano palcy nie mogę zgiac
No mnie wlasnie ten wybudzil nawet nie przeszlo gdy poszlam siku pozniej polozylam sie,jeszcze trwal jakis dluzszy czas gdzie prominieniowalo strasznie na krzyz ,ale jakos zasnelam wlasniePrzykro mi z powodu poprzedniej ciąży.
Na twoim miejscu nie bralabym sobie do serca w tym tygodniu wiadomości o płci. Mi lekarz nic nie mówił do 20 tygodnia bo nie był pewien. Później już wyszło , że dziewczynka potwierdzone na połówkowych, na echu serduszka, na trzecim prenatalnym i u innego lekarza więc na pewno niespodzianki mieć nie będziemy
Aha [emoji16] haha
Mojej koleżanki mama , ale starsza kobieta. Nie zauważyła do 6 miesiąca. Pracowała, dźwigała itp. myślała , że nie ma okresu z powodu przekwitania..
To już nie długo powodzenia :-*
Nie masz kostek u nóg ? [Emoji16]
Takie lalki da cudowne
Pysznie wygląda
Dobrze zrobilas , że poszłaś spać. Liczenie nic Ci nie da. Jak by się miał poród zaczac to na pewno byś go nie przespała dlatego ja jak mnie boli idę spać. Jak się zacznie to z pewnością mnie wybudzi taki prawdziwy skurcz
Ja w piatek koncze 38 tydz w sobote zaczynam 39Jak będziesz znać datę daj znać O ile pamiętam miałaś rodzić na lutyckiej więc kto wie, może będziemy sąsiadkami z położnictwa U mnie wizyta w czwartek.
Ja na szczęście nie puchnę, w sumie nigdy nie puchłam więc nie mam z tym doświadczeń. Jutro kończe oficjalnie 37tc, więc można rodzić oczywiście jak mały zechce ujrzeć świat ale już bym chciała by zechciał bo coraz mi ciężej robić cokolwiek. Nic nie robić też mi ciężko bo niewygodnie mi w łóżku.. Ciuchów coraz mniej które jeszcze mogę zarzucić.
To podziwiam że zasnęłaś. Ja ostatnio miałam taki skurcz że oddychać nie mogłam , brakowało mi powietrza i się dusiłam także o śnie nie było mowy [emoji23][emoji23]No mnie wlasnie ten wybudzil nawet nie przeszlo gdy poszlam siku [emoji14] pozniej polozylam sie,jeszcze trwal jakis dluzszy czas gdzie prominieniowalo strasznie na krzyz ,ale jakos zasnelam wlasnie