reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
To te przepowiadajace.. skurcz porodowy tez puszcza,nie jest to tak ze cie boli non stop ;) bo chyba bysmy ducha wyzionely predzej niz urodzily [emoji23]
Ale mi chodzi o to , że Cię puściło całkowicie. A porodowy raczej by nie puścił na czas kiedy chcesz sobie pospać kilka godzin [emoji23]

Ja sie tez nie nastawiam juz ,bo widze ze malej jest dobrze ,mowie moim ze moze byc na dniach ,a moze byc i za dwa tyg ;) tylko to uciazliwe jest.. ta niezaradnosc ,bole itd..

Noo. Sam lekarz mi wczoraj powiedział , że pewnie się niecierpliwie przez te tygodnie gdzie miał wystapic poród przedwczesny. Że tyle stresów od 28 tygodnia , później kolejne doszły w 32 i teraz się pewnie czuje jak bym już była po terminie [emoji23] no miał sporo racji muszę Ci powiedzieć [emoji23]
Ja będę mówiła , że zobaczą w pierwszy weekend sierpnia [emoji23] bo pytania czy już , czy jeszcze tylko mnie denerwują..

Oj kochana, coraz gorsze. Kręgosłup mnie boli krzyż tez. Od trzech dni krocze mnie boli. Brzuch mi się obniżył i zgaga mnie przynajmniej nie męczy....
Kurcze... Mam nadzieje, że odpoczywasz dużo. Jeśli leżysz na plecach to podkładaj sobie coś pod kolana żeby odciążyć kręgosłup. No i ciekawe na kiedy Ci termin CC wyznaczą, do terminu z OM to jeszcze masz kawałek z tego co kojarzę:(

reklama
Noo. Sam lekarz mi wczoraj powiedział , że pewnie się niecierpliwie przez te tygodnie gdzie miał wystapic poród przedwczesny. Że tyle stresów od 28 tygodnia , później kolejne doszły w 32 i teraz się pewnie czuje jak bym już była po terminie [emoji23] no miał sporo racji muszę Ci powiedzieć [emoji23]
Ja będę mówiła , że zobaczą w pierwszy weekend sierpnia [emoji23] bo pytania czy już , czy jeszcze tylko mnie denerwują..
Daj spokoj.. mnie tez nastraszyli tym porodem przedwczesnym itd i co? Mala lobuzuje w brzuchu tyle ze juz coraz nizej.. ;)

To te pytania u meza w pracy sa non stop, on chyba ma tych pytan dosc hyhy.. mowie mu zeby odpowiadal tak.. ze jak zaczne rodzic to z pewnoscia go w pracy nie zobacza :D

Do góry