reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
Ja gdyby nie to, że właśnie na prezenty będę chciała pieluchy to już dawno bym kupiła skoro takie promocje.

Mi właśnie kurier przyniósł lampki 2 do pokoiku małej z Allegro zamówiłam za 25 zł łącznie z wysyłka. Zobacz załącznik 857220

A wczoraj przyszły mi rzeczy z Allegro od tego sprzedawcy okularki_com, poduszka rogal, termoopakowanie, ręcznik z kapturkiem i majty poporodowe.

Zobacz załącznik 857223Zobacz załącznik 857224

Ja gdyby nie to, że właśnie na prezenty będę chciała pieluchy to już dawno bym kupiła skoro takie promocje.

Mi właśnie kurier przyniósł lampki 2 do pokoiku małej z Allegro zamówiłam za 25 zł łącznie z wysyłka. Zobacz załącznik 857220

A wczoraj przyszły mi rzeczy z Allegro od tego sprzedawcy okularki_com, poduszka rogal, termoopakowanie, ręcznik z kapturkiem i majty poporodowe.

Zobacz załącznik 857223Zobacz załącznik 857224

Nie wiem czemu ale ja dalej nie widzę Twoich zdjęć. Mam pytanie jak ręcznik z kapturem jakościowo? Jet miły w dotyku i taki grubszy czy raczej cieniutki?Właśnie się zastanawiam nad zakupem od tego sprzedawcy.

Nie wiem czemu ale ja dalej nie widzę Twoich zdjęć. Mam pytanie jak ręcznik z kapturem jakościowo? Jet miły w dotyku i taki grubszy czy raczej cieniutki?Właśnie się zastanawiam nad zakupem od tego sprzedawcy.

A teraz widać?
IMG_1205.jpg
IMG_1204.jpg
IMG_1203.jpg

Jest taki mięciutki, grubościowo pół na pół, wiec akurat. Ja mam łącznie 2 i na tylu już koncze :) wanienkę mam i jednak stelaża nie będziemy kupowac, bo szkoda mi 60 zł, a mamy taki stabilny stół to na nim będę kapać.
IMG_1526382146.134766.jpg

Załączniki

• IMG_1205.jpg
    IMG_1205.jpg
    132,6 KB · Wyświetleń: 379
  • IMG_1204.jpg
    IMG_1204.jpg
    115,2 KB · Wyświetleń: 379
  • IMG_1203.jpg
    IMG_1203.jpg
    121,1 KB · Wyświetleń: 383
  • IMG_1526382146.134766.jpg
    IMG_1526382146.134766.jpg
    282,4 KB · Wyświetleń: 377
Zamówiłam 3 takie ręczniki. Jakościowo są spoko, tylko że one od wewnątrz mają strukture jak ręcznik a z zewnątrz taki miękki kocyk. Więc nie wiem jak to będzie z użytkowaniem i praniem, czy te materiały nie będą się kurczyć z jednej strony. I jak się będzie dziecko wycierac tylko stroną wewnętrzna, nie wiem czy bym je zamówiła gdybym wczesniej wiedziała że to nie taki w 100% ręcznik

Zamówiłam 3 takie ręczniki. Jakościowo są spoko, tylko że one od wewnątrz mają strukture jak ręcznik a z zewnątrz taki miękki kocyk. Więc nie wiem jak to będzie z użytkowaniem i praniem, czy te materiały nie będą się kurczyć z jednej strony. I jak się będzie dziecko wycierac tylko stroną wewnętrzna, nie wiem czy bym je zamówiła gdybym wczesniej wiedziała że to nie taki w 100% ręcznik

O dzięki za odpowiedź. Zdziwiła mnie niska cena trochę właśnie bo kupowałam córce co prawda dawno temu ale za ok 50 zł ręczniki takie ale grubsze i fajne jakościowo w sumie używa ich do dzisiaj już 5 lat ponad. W takim razie podejdę do sklepu żeby sprawdzić naocznie ręcznik i kupię stacjonarnie.

Ja chyba jutro sie wybiorę :D az sie boje czy dam rade, rano zazwyczaj mam zgagę
Przeżyłam, ale miałam kryzys 5 minutowy 40minut przed końcem, zrobiło mi się tak duszno, ale szybko przeszło, weź sobie poduszkę pod pupę, ja tylko o niej myślałam jak siedziałam na tym drewnianym krześle :D pobierali krew od 8.30 i sobie tak tylko myślałam żeby im tam nie zejść bez jedzenia i picia :)

reklama
Do góry