Różyczka91
Aktywna w BB
Nie masz cukrzycy, bo norma najnowsza jest, ze dopiero cukrzyca jest od 180 po dwóch godzinach.
Oby było tak jak mówisz!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie masz cukrzycy, bo norma najnowsza jest, ze dopiero cukrzyca jest od 180 po dwóch godzinach.
To już nie będę jeździć wymieniać , niech zostanie jak jest. A za miesiąc kupię normalnie.Mysle, ze nie zaszkodzi i tak kazdy suplement dla ciezarnych ma inny sklad i inna dawkę. Jak mi jeden nie pasowal to lekarz powiedzial, ze nie musze sie pytac i moge sama zmienić. Z magnezem to nie wiem ale jak bedzie ta sama dawka to chyba nie robi roznicy
Śliczne sąWłaśnie przyszły materiały i już myślałam że jutro będę szyła ale zapomnieli wysłać wypełnienie do kocyka bleh. Najpierw podobały mi się tylko dziewczęce wzory tak samo było z ubrankami ale im dłużej patrzę na chłopięce stwierdzam że też są śliczne)
Ja gdyby nie to, że właśnie na prezenty będę chciała pieluchy to już dawno bym kupiła skoro takie promocje.
Mi właśnie kurier przyniósł lampki 2 do pokoiku małej z Allegro zamówiłam za 25 zł łącznie z wysyłka. Zobacz załącznik 857220
A wczoraj przyszły mi rzeczy z Allegro od tego sprzedawcy okularki_com, poduszka rogal, termoopakowanie, ręcznik z kapturkiem i majty poporodowe.
Zobacz załącznik 857223Zobacz załącznik 857224
Nie wiem czemu ale ja dalej nie widzę Twoich zdjęć. Mam pytanie jak ręcznik z kapturem jakościowo? Jet miły w dotyku i taki grubszy czy raczej cieniutki?Właśnie się zastanawiam nad zakupem od tego sprzedawcy.
Zamówiłam 3 takie ręczniki. Jakościowo są spoko, tylko że one od wewnątrz mają strukture jak ręcznik a z zewnątrz taki miękki kocyk. Więc nie wiem jak to będzie z użytkowaniem i praniem, czy te materiały nie będą się kurczyć z jednej strony. I jak się będzie dziecko wycierac tylko stroną wewnętrzna, nie wiem czy bym je zamówiła gdybym wczesniej wiedziała że to nie taki w 100% ręcznikNie wiem czemu ale ja dalej nie widzę Twoich zdjęć. Mam pytanie jak ręcznik z kapturem jakościowo? Jet miły w dotyku i taki grubszy czy raczej cieniutki?Właśnie się zastanawiam nad zakupem od tego sprzedawcy.
Zamówiłam 3 takie ręczniki. Jakościowo są spoko, tylko że one od wewnątrz mają strukture jak ręcznik a z zewnątrz taki miękki kocyk. Więc nie wiem jak to będzie z użytkowaniem i praniem, czy te materiały nie będą się kurczyć z jednej strony. I jak się będzie dziecko wycierac tylko stroną wewnętrzna, nie wiem czy bym je zamówiła gdybym wczesniej wiedziała że to nie taki w 100% ręcznik
Przeżyłam, ale miałam kryzys 5 minutowy 40minut przed końcem, zrobiło mi się tak duszno, ale szybko przeszło, weź sobie poduszkę pod pupę, ja tylko o niej myślałam jak siedziałam na tym drewnianym krześle pobierali krew od 8.30 i sobie tak tylko myślałam żeby im tam nie zejść bez jedzenia i piciaJa chyba jutro sie wybiorę az sie boje czy dam rade, rano zazwyczaj mam zgagę
Źle się wbiła po prostu[emoji4]czy za drugim razem przy pobieraniu krwi na krzywej miałyście lekki krwotok?, czy mi się zle wbiła, aż przemoczylo mi wacik na wylot