reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
Tez mi się wydaje ze zle się wbiła, ona twierdziła ze to ja zle przyciskałam :D alee już nie będę z nimi dyskutowała bo szkoda, prawda jest taka ze w przychodni mi lepiej pobierają krew - sekunda i po sprawie, nic mi na naciku nie zostaje a w tym szpitalu zawsze mi wymacaja dwie ręce i nic nie widza ...
Ja jak robiłam glukoze i morfologię od razu to też zmacała mi dwie ręce i stwierdziła, że obie są do kitu. A w poprzedniej przychodni zawsze było ok i bez siniaków, a po glukozie mam pamiątkę jeszcze dziś :p
Jakiś tak dziwnie dodajesz te zdjęcia że niestety nie pokazują się one. Dodajesz mnie przez opcję wyślij plik?
Mnie też zawsze wyskakuje błąd jak próbuje twoje zdjęcia whswietlic. Ja Ja dodaje przez wyślij plik.
Ja też widzę zdjęcia @miloscwczasachpopkultury. Może to wina przeglądarki albo aplikacji ;) Próbowałyście na innej przeglądarce?
@Anulaa88 super, że wizyta udana i z Maleństwem wszystko dobrze :D bardzo się cieszę :D

Sprawdziłam na komputerze j zobaczyłam zdjęcia te wrzucone drugi raz a te pierwsze wyświetla błąd.
Ale ogólnie to raczej korzystam z przeglądarki w telefonie.
No nic, w końcu udało się zobaczyć:)

IMG_4670.JPG
co myślicie o tych chusteczkach ?

Załączniki

• IMG_4670.JPG
    IMG_4670.JPG
    685,6 KB · Wyświetleń: 350
Ja już po wizycie [emoji4] Mój maluch waży 1050g[emoji4] szyjka ok, łożysko mi się podnosi, więc mogę już na legalu spacerować[emoji4] Mały obrócił się nóżkami do dołu i kopie po łożysku, więc dlatego go mało kiedy i słabo czuję [emoji4] Jedyne do czego doczepił się lekarz, to moje niskie ciśnienie. Dzisiaj miałam 84/65[emoji4] Tylko, że ja nawet nie czuję się źle z tym ciśnieniem[emoji39] Kolejna wizyta za miesiąc[emoji16]
Suuuper :) to juz spory chlopak. Zawsze masz takie niskie? Ja jak mam 110/70 to spie na stojaco

Od ostatnich dwóch wizyt, czyli 8 tygodni tak. Ciągle niskie[emoji4]
Ooh ja to bym chciała mieć niskie ciśnienie , mogłabym pić kawę..
Ja przed ciążą nie piłam kawy codziennie ale w ciąży taka mam na to ochotę .. a muszę żyć bez :(

Dziewczyny ale dziś mam smaki na jakieś jedzenie meksykańskie ..
Mmm na jakieś buritto lekko ostrawe :)

Ooh ja to bym chciała mieć niskie ciśnienie , mogłabym pić kawę..
Ja przed ciążą nie piłam kawy codziennie ale w ciąży taka mam na to ochotę .. a muszę żyć bez :(

Dziewczyny ale dziś mam smaki na jakieś jedzenie meksykańskie ..
Mmm na jakieś buritto lekko ostrawe :)
A inki też nie możesz?[emoji16] Bo u mnie picie kawy to w psychice siedzi[emoji4] u mnie sam rytuał się liczy[emoji16]

Mniaami[emoji16] takie burito też bym wcięła[emoji16]

A inki też nie możesz?[emoji16] Bo u mnie picie kawy to w psychice siedzi[emoji4] u mnie sam rytuał się liczy[emoji16]

Mniaami[emoji16] takie burito też bym wcięła[emoji16]
Mogę inke ale jakoś to już inny smak :) nie ma tego smaku co go w kawie znajduje :D
Ty teraz możesz sobie uwalić takie butito jak lubisz :D

reklama
Do góry