reklama
.rudzielec
Fanka BB :)
Ja jak robiłam glukoze i morfologię od razu to też zmacała mi dwie ręce i stwierdziła, że obie są do kitu. A w poprzedniej przychodni zawsze było ok i bez siniaków, a po glukozie mam pamiątkę jeszcze dziśTez mi się wydaje ze zle się wbiła, ona twierdziła ze to ja zle przyciskałam alee już nie będę z nimi dyskutowała bo szkoda, prawda jest taka ze w przychodni mi lepiej pobierają krew - sekunda i po sprawie, nic mi na naciku nie zostaje a w tym szpitalu zawsze mi wymacaja dwie ręce i nic nie widza ...
Jakiś tak dziwnie dodajesz te zdjęcia że niestety nie pokazują się one. Dodajesz mnie przez opcję wyślij plik?
Ja też widzę zdjęcia @miloscwczasachpopkultury. Może to wina przeglądarki albo aplikacji Próbowałyście na innej przeglądarce?Mnie też zawsze wyskakuje błąd jak próbuje twoje zdjęcia whswietlic. Ja Ja dodaje przez wyślij plik.
@Anulaa88 super, że wizyta udana i z Maleństwem wszystko dobrze bardzo się cieszę
Biedroneczka10
Sprawdziłam na komputerze j zobaczyłam zdjęcia te wrzucone drugi raz a te pierwsze wyświetla błąd.
Ale ogólnie to raczej korzystam z przeglądarki w telefonie.
No nic, w końcu udało się zobaczyć
Ale ogólnie to raczej korzystam z przeglądarki w telefonie.
No nic, w końcu udało się zobaczyć
Angelika22
GorzkaPomarańcza
Suuuper to juz spory chlopak. Zawsze masz takie niskie? Ja jak mam 110/70 to spie na stojacoJa już po wizycie [emoji4] Mój maluch waży 1050g[emoji4] szyjka ok, łożysko mi się podnosi, więc mogę już na legalu spacerować[emoji4] Mały obrócił się nóżkami do dołu i kopie po łożysku, więc dlatego go mało kiedy i słabo czuję [emoji4] Jedyne do czego doczepił się lekarz, to moje niskie ciśnienie. Dzisiaj miałam 84/65[emoji4] Tylko, że ja nawet nie czuję się źle z tym ciśnieniem[emoji39] Kolejna wizyta za miesiąc[emoji16]
Anulaa88
Od ostatnich dwóch wizyt, czyli 8 tygodni tak. Ciągle niskie[emoji4]Suuuper to juz spory chlopak. Zawsze masz takie niskie? Ja jak mam 110/70 to spie na stojaco
karkula309
Ooh ja to bym chciała mieć niskie ciśnienie , mogłabym pić kawę..Od ostatnich dwóch wizyt, czyli 8 tygodni tak. Ciągle niskie[emoji4]
Ja przed ciążą nie piłam kawy codziennie ale w ciąży taka mam na to ochotę .. a muszę żyć bez
Dziewczyny ale dziś mam smaki na jakieś jedzenie meksykańskie ..
Mmm na jakieś buritto lekko ostrawe
Anulaa88
A inki też nie możesz?[emoji16] Bo u mnie picie kawy to w psychice siedzi[emoji4] u mnie sam rytuał się liczy[emoji16]Ooh ja to bym chciała mieć niskie ciśnienie , mogłabym pić kawę..
Ja przed ciążą nie piłam kawy codziennie ale w ciąży taka mam na to ochotę .. a muszę żyć bez
Dziewczyny ale dziś mam smaki na jakieś jedzenie meksykańskie ..
Mmm na jakieś buritto lekko ostrawe
Mniaami[emoji16] takie burito też bym wcięła[emoji16]
karkula309
Mogę inke ale jakoś to już inny smak nie ma tego smaku co go w kawie znajdujeA inki też nie możesz?[emoji16] Bo u mnie picie kawy to w psychice siedzi[emoji4] u mnie sam rytuał się liczy[emoji16]
Mniaami[emoji16] takie burito też bym wcięła[emoji16]
Ty teraz możesz sobie uwalić takie butito jak lubisz
reklama
Anulaa88
A ja bez różnicy[emoji16]czy rozpuszczalna, czy inka, czy czarna[emoji16] wszystkie z mlekiem pół na pół[emoji23]Mogę inke ale jakoś to już inny smak nie ma tego smaku co go w kawie znajduje
Ty teraz możesz sobie uwalić takie butito jak lubisz
Oj jutro będzie burito[emoji16]