reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Ja już po wizycie [emoji4] Mój maluch waży 1050g[emoji4] szyjka ok, łożysko mi się podnosi, więc mogę już na legalu spacerować[emoji4] Mały obrócił się nóżkami do dołu i kopie po łożysku, więc dlatego go mało kiedy i słabo czuję [emoji4] Jedyne do czego doczepił się lekarz, to moje niskie ciśnienie. Dzisiaj miałam 84/65[emoji4] Tylko, że ja nawet nie czuję się źle z tym ciśnieniem[emoji39] Kolejna wizyta za miesiąc[emoji16]

reklama
Ja już po wizycie [emoji4] Mój maluch waży 1050g[emoji4] szyjka ok, łożysko mi się podnosi, więc mogę już na legalu spacerować[emoji4] Mały obrócił się nóżkami do dołu i kopie po łożysku, więc dlatego go mało kiedy i słabo czuję [emoji4] Jedyne do czego doczepił się lekarz, to moje niskie ciśnienie. Dzisiaj miałam 84/65[emoji4] Tylko, że ja nawet nie czuję się źle z tym ciśnieniem[emoji39] Kolejna wizyta za miesiąc[emoji16]
To faktycznie niskie ja miałam ostatnio 135/70

Źle się wbiła po prostu[emoji4]
Tez mi się wydaje ze zle się wbiła, ona twierdziła ze to ja zle przyciskałam :D alee już nie będę z nimi dyskutowała bo szkoda, prawda jest taka ze w przychodni mi lepiej pobierają krew - sekunda i po sprawie, nic mi na naciku nie zostaje a w tym szpitalu zawsze mi wymacaja dwie ręce i nic nie widza ...

Tez mi się wydaje ze złe się wbiła, ona twierdziła ze to ja złe przyciskałam :D alee już nie będę z nimi dyskutowała bo szkoda, prawda jest taka ze w przychodni mi lepiej pobierają krew w sekundę i po sprawie, nic mi na naciku nie zostaje a w tym szpitalu zawsze mi wymacaja dwie ręce i nic nie widza ...
Kiepska pielęgniarka widocznie [emoji4]

Ja gdyby nie to, że właśnie na prezenty będę chciała pieluchy to już dawno bym kupiła skoro takie promocje.

Mi właśnie kurier przyniósł lampki 2 do pokoiku małej z Allegro zamówiłam za 25 zł łącznie z wysyłka. Zobacz załącznik 857220

A wczoraj przyszły mi rzeczy z Allegro od tego sprzedawcy okularki_com, poduszka rogal, termoopakowanie, ręcznik z kapturkiem i majty poporodowe.

Zobacz załącznik 857223Zobacz załącznik 857224
Jakiś tak dziwnie dodajesz te zdjęcia że niestety nie pokazują się one. Dodajesz mnie przez opcję wyślij plik?

reklama
Do góry