reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Ja już po wizycie [emoji4] Mój maluch waży 1050g[emoji4] szyjka ok, łożysko mi się podnosi, więc mogę już na legalu spacerować[emoji4] Mały obrócił się nóżkami do dołu i kopie po łożysku, więc dlatego go mało kiedy i słabo czuję [emoji4] Jedyne do czego doczepił się lekarz, to moje niskie ciśnienie. Dzisiaj miałam 84/65[emoji4] Tylko, że ja nawet nie czuję się źle z tym ciśnieniem[emoji39] Kolejna wizyta za miesiąc[emoji16]

reklama
Ja już po wizycie [emoji4] Mój maluch waży 1050g[emoji4] szyjka ok, łożysko mi się podnosi, więc mogę już na legalu spacerować[emoji4] Mały obrócił się nóżkami do dołu i kopie po łożysku, więc dlatego go mało kiedy i słabo czuję [emoji4] Jedyne do czego doczepił się lekarz, to moje niskie ciśnienie. Dzisiaj miałam 84/65[emoji4] Tylko, że ja nawet nie czuję się źle z tym ciśnieniem[emoji39] Kolejna wizyta za miesiąc[emoji16]
To faktycznie niskie ja miałam ostatnio 135/70

Źle się wbiła po prostu[emoji4]
Tez mi się wydaje ze zle się wbiła, ona twierdziła ze to ja zle przyciskałam :D alee już nie będę z nimi dyskutowała bo szkoda, prawda jest taka ze w przychodni mi lepiej pobierają krew - sekunda i po sprawie, nic mi na naciku nie zostaje a w tym szpitalu zawsze mi wymacaja dwie ręce i nic nie widza ...

Tez mi się wydaje ze złe się wbiła, ona twierdziła ze to ja złe przyciskałam :D alee już nie będę z nimi dyskutowała bo szkoda, prawda jest taka ze w przychodni mi lepiej pobierają krew w sekundę i po sprawie, nic mi na naciku nie zostaje a w tym szpitalu zawsze mi wymacaja dwie ręce i nic nie widza ...
Kiepska pielęgniarka widocznie [emoji4]

Ja gdyby nie to, że właśnie na prezenty będę chciała pieluchy to już dawno bym kupiła skoro takie promocje.

Mi właśnie kurier przyniósł lampki 2 do pokoiku małej z Allegro zamówiłam za 25 zł łącznie z wysyłka. Zobacz załącznik 857220

A wczoraj przyszły mi rzeczy z Allegro od tego sprzedawcy okularki_com, poduszka rogal, termoopakowanie, ręcznik z kapturkiem i majty poporodowe.

Zobacz załącznik 857223Zobacz załącznik 857224
Jakiś tak dziwnie dodajesz te zdjęcia że niestety nie pokazują się one. Dodajesz mnie przez opcję wyślij plik?

reklama
Do góry