G
reklama
GorzkaPomarańcza
Fanka BB :)
Ja chyba jutro sie wybiorę az sie boje czy dam rade, rano zazwyczaj mam zgagęWypiłam eliksir glukozy, całkiem smaczne było
GorzkaPomarańcza
@klaudiaa975 bralam po 2 teraz mam tylko prenatal dha czyli te zolte i biore roznie a ostatnio to nawet zdarzy mi sie zapomniec i na drugi dzien biore 2
G
gosc12
Gość
@klaudiaa975 bralam po 2 teraz mam tylko prenatal dha czyli te zolte i biore roznie a ostatnio to nawet zdarzy mi sie zapomniec i na drugi dzien biore 2
To jak jeden miesiąc będę brała jedna żółta zamiast dwóch i jedna różowa to chyba nic nie zaszkodzi ?
I magnez jeśli jeden miesiąc wezmę inny niż zazwyczaj to źle ?
Augusta89
Wypicie glukozy nie było dla mnie straszne, troszkę się wystraszylam bo po ok 20 min zaczęło mi się trochę kręcić w głowie i zrobiło się mega słabo, ale spuscilam głowę między kolana odczekałam chwilę i już wytrwalam do końcaMoje wyniki krzywej
73 na czczo
156 po godz
149 po dwóch.
I co mam myśleć bo nie wiem?
Ja też już mam wyniki:
85 na czczo
137 po 1 h
122 po 2 h
W komentarzu wyników jest wpisane że w normie, ale skonsultuje to z lekarzem w czwartek
Różyczka91
Aktywna w BB
Twoje wyniki są na pewno dobreWypicie glukozy nie było dla mnie straszne, troszkę się wystraszylam bo po ok 20 min zaczęło mi się trochę kręcić w głowie i zrobiło się mega słabo, ale spuscilam głowę między kolana odczekałam chwilę i już wytrwalam do końca
Ja też już mam wyniki:
85 na czczo
137 po 1 h
122 po 2 h
W komentarzu wyników jest wpisane że w normie, ale skonsultuje to z lekarzem w czwartek
Ale te moje są "dziwne"... nie wiem co myśleć. ..
GorzkaPomarańcza
Mysle, ze nie zaszkodzi i tak kazdy suplement dla ciezarnych ma inny sklad i inna dawkę. Jak mi jeden nie pasowal to lekarz powiedzial, ze nie musze sie pytac i moge sama zmienić. Z magnezem to nie wiem ale jak bedzie ta sama dawka to chyba nie robi roznicyTo jak jeden miesiąc będę brała jedna żółta zamiast dwóch i jedna różowa to chyba nic nie zaszkodzi ?
I magnez jeśli jeden miesiąc wezmę inny niż zazwyczaj to źle ?
Biedroneczka10
Właśnie przyszły materiały i już myślałam że jutro będę szyła ale zapomnieli wysłać wypełnienie do kocyka bleh. Najpierw podobały mi się tylko dziewczęce wzory tak samo było z ubrankami ale im dłużej patrzę na chłopięce stwierdzam że też są śliczne)
Załączniki
miloscwczasachpopkultury
Moje wyniki krzywej
73 na czczo
156 po godz
149 po dwóch.
I co mam myśleć bo nie wiem?
Nie masz cukrzycy, bo norma najnowsza jest, ze dopiero cukrzyca jest od 180 po dwóch godzinach.
reklama
Różyczka91
Aktywna w BB