reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Przyszła moja pościel w końcu :D
6 poduszek ochraniacz modułowy , kołderka i poduszka w komplecie i osobno płaski ochraniacz :):)
Ten płaski wzięłam Minky szary i bawełna róż
squarequick_20185151195940.jpg
. Mogłam na odwrót bo troche ciemny ten szary ale już trudno :p

Załączniki

• squarequick_20185151195940.jpg
    squarequick_20185151195940.jpg
    388,6 KB · Wyświetleń: 412
reklama
Moje wyniki krzywej
73 na czczo
156 po godz
149 po dwóch.

I co mam myśleć bo nie wiem?
Wypicie glukozy nie było dla mnie straszne, troszkę się wystraszylam bo po ok 20 min zaczęło mi się trochę kręcić w głowie i zrobiło się mega słabo, ale spuscilam głowę między kolana odczekałam chwilę i już wytrwalam do końca :)

Ja też już mam wyniki:

85 na czczo
137 po 1 h
122 po 2 h

W komentarzu wyników jest wpisane że w normie, ale skonsultuje to z lekarzem w czwartek :)

Wypicie glukozy nie było dla mnie straszne, troszkę się wystraszylam bo po ok 20 min zaczęło mi się trochę kręcić w głowie i zrobiło się mega słabo, ale spuscilam głowę między kolana odczekałam chwilę i już wytrwalam do końca :)

Ja też już mam wyniki:

85 na czczo
137 po 1 h
122 po 2 h

W komentarzu wyników jest wpisane że w normie, ale skonsultuje to z lekarzem w czwartek :)
Twoje wyniki są na pewno dobre:):)
Ale te moje są "dziwne"... nie wiem co myśleć. ..

To jak jeden miesiąc będę brała jedna żółta zamiast dwóch i jedna różowa to chyba nic nie zaszkodzi ?
I magnez jeśli jeden miesiąc wezmę inny niż zazwyczaj to źle ?
Mysle, ze nie zaszkodzi ;) i tak kazdy suplement dla ciezarnych ma inny sklad i inna dawkę. Jak mi jeden nie pasowal to lekarz powiedzial, ze nie musze sie pytac i moge sama zmienić. Z magnezem to nie wiem ale jak bedzie ta sama dawka to chyba nie robi roznicy ;)

Właśnie przyszły materiały i już myślałam że jutro będę szyła ale zapomnieli wysłać wypełnienie do kocyka bleh. Najpierw podobały mi się tylko dziewczęce wzory tak samo było z ubrankami ale im dłużej patrzę na chłopięce stwierdzam że też są śliczne:))

Załączniki

• IMG_20180515_121316.jpg
    IMG_20180515_121316.jpg
    1,3 MB · Wyświetleń: 73
reklama
Do góry