reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Ja kupię gryka-kokos. Taki miałam przy młodszym synu i był ok, taki Link do: Sensillo MATERAC do łóżeczka GRYKA KOKOS 120x60x11

Ja dziś zaczęłam 24tc a brzuch w porównaniu do twojego to jakby z 7-8tygodni różnicy było taki duży:) Boję się co to będzie za 3miesiące.
A nie boisz się , żeby w gryce po możliwym usiusianiu przez dziecko zaległy się robaki ? Wszedzie tak pisze i zrezygnowałam..
Przy pierwszym synku nic takiego się nie działo ?:)

reklama
A nie boisz się , żeby w gryce po możliwym usiusianiu przez dziecko zaległy się robaki ? Wszedzie tak pisze i zrezygnowałam..
Przy pierwszym synku nic takiego się nie działo ?:)
Pierwsze słyszę, nic takiego się nie działo. Używałam prześcieradeł z ochraniaczem i nie pamiętam, żeby materac się zmoczył mocno pod zsiusiania. Tą poszewkę z materaca można zdjąć i uprać. Mam ten materac do dziś i wygląda jak nowy.
Jak to co? Pomocnik[emoji3] Moja to juz ma plan co ona bedzie robic, a co ja[emoji3] Ciekawe jak to bedzie w rzeczywistosci[emoji6]
U mnie też między małą a najstarszym synem będzie 7,5lat różnicy, między drugim 6lat i też mi opowiadają czego oni nie będą robić przy małej:) już to widzę kilka dni i im się znudzi hehe

Pierwsze słyszę, nic takiego się nie działo. Używałam prześcieradeł z ochraniaczem i nie pamiętam, żeby materac się zmoczył mocno pod zsiusiania. Tą poszewkę z materaca można zdjąć i uprać. Mam ten materac do dziś i wygląda jak nowy.

U mnie też między małą a najstarszym synem będzie 7,5lat różnicy, między drugim 6lat i też mi opowiadają czego oni nie będą robić przy małej:) już to widzę kilka dni i im się znudzi hehe
No zapewne, ale i tak to mile, ze takie checi maja[emoji3]

reklama
Do góry