venzei
Początkująca w BB
Nie.. ale podobno bardzo dobre
Planujesz kupić ?
Planuje. Jestem bardzo zdeterminowana by uchronić to co mam między nogami
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie.. ale podobno bardzo dobre
Planujesz kupić ?
Myślę, że nie zaszkodzi. Kiedyś natknęłam się na art. o masażach krocza, które wykonuje się samemu właśnie żeby uelastycznić krocze aby uniknąć nacinania/pęknięcia. Nie wnikałam o i jak bo mnie temat sn nie dotyczy.natknęłam się gdzieś na reklame i zastanawiam się czy faktycznie działa. Może warto kupić i wypróbować, tylko żeby sobie nie zaszkodzić
Ja jestem duża, przed ciążą miałam spory zapas sadła na brzuchu a i tak mi szybko brzuch wywaliło. Pewnie dlatego, że to 3cia ciąża i wszystko już tam jest pozmieniane. W kolejnej u ciebie też będzie szybciej widaćA ja wlasnie podziwiam jak dziewczyny wrzucają swoje brzuszki, takie fajne okraglutkie chyba taka duza jestem, ze mi sie dzidzius miesci i nie wypycha
A to jak masz sprawdzony to po co kombinować ja kupuję pierwszy i chyba decyzja już zapadła na tą piankę wysokoelastycznaPierwsze słyszę, nic takiego się nie działo. Używałam prześcieradeł z ochraniaczem i nie pamiętam, żeby materac się zmoczył mocno pod zsiusiania. Tą poszewkę z materaca można zdjąć i uprać. Mam ten materac do dziś i wygląda jak nowy.
U mnie też między małą a najstarszym synem będzie 7,5lat różnicy, między drugim 6lat i też mi opowiadają czego oni nie będą robić przy małej już to widzę kilka dni i im się znudzi hehe
To jak wyprobujesz to daj znać czy zadziałałoPlanuje. Jestem bardzo zdeterminowana by uchronić to co mam między nogami
Nie no jasne, wiesz jak będę już kupować w sklepie jeszcze obczaję, zobaczę co powie sprzedawca i może zmienię zdanie przez 6lat mogło się wiele zmienić.A to jak masz sprawdzony to po co kombinować ja kupuję pierwszy i chyba decyzja już zapadła na tą piankę wysokoelastyczna
Wiem co to są kulki kegla ale jakoś tego nie skojarzyłam zmyliła mnie chyba ta pompkaKulki do mięśni Kegla
Może po nazwie skojarzysz
To jak wyprobujesz to daj znać czy zadziałało
To pewnie już trzeba by było zacząć ćwiczyć bo pewnie trochę czasu potrwa zanim uelastyczni krocze.To jak wyprobujesz to daj znać czy zadziałało
Ja mam taką tylko że do kolan bo w długiej się nie czułam dobrzeA mnie tak dziś mąż rozpieszcza [emoji7]
Sukienka super materiał, super leży, tylko ja kurdupel i mama będzie ją musiała skrócić bo na mnie za długa [emoji23][emoji23]
Pewnie już wszystko w Lidlu wykupione bo bym jeszcze ze dwie je wzięła bo na prawdę świetna [emoji23]
I piwko 0.00% mi kupił [emoji23]
Dokładnie skład z tyłu sprawdził (bo czasem pisze, że piwo bezalkoholowe a w składzie : 'poniżej 0,5% alkoholu').
Także po całym dniu stresu (znów byłam z synem u dentysty, moja mama niestety na siłę musiała go trzymać bo nie chciał wypić syropu takiego uspokajającego, a ja stałam obok i mało nie płakałam z nim ) mężuś o mnie zadbał Zobacz załącznik 852204Zobacz załącznik 852205Zobacz załącznik 852207