reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
natknęłam się gdzieś na reklame i zastanawiam się czy faktycznie działa. Może warto kupić i wypróbować, tylko żeby sobie nie zaszkodzić :p
Myślę, że nie zaszkodzi. Kiedyś natknęłam się na art. o masażach krocza, które wykonuje się samemu właśnie żeby uelastycznić krocze aby uniknąć nacinania/pęknięcia. Nie wnikałam o i jak bo mnie temat sn nie dotyczy.
A ja wlasnie podziwiam jak dziewczyny wrzucają swoje brzuszki, takie fajne okraglutkie :) chyba taka duza jestem, ze mi sie dzidzius miesci i nie wypycha ;)
Ja jestem duża, przed ciążą miałam spory zapas sadła na brzuchu a i tak mi szybko brzuch wywaliło. Pewnie dlatego, że to 3cia ciąża i wszystko już tam jest pozmieniane. W kolejnej u ciebie też będzie szybciej widać;)

Pierwsze słyszę, nic takiego się nie działo. Używałam prześcieradeł z ochraniaczem i nie pamiętam, żeby materac się zmoczył mocno pod zsiusiania. Tą poszewkę z materaca można zdjąć i uprać. Mam ten materac do dziś i wygląda jak nowy.

U mnie też między małą a najstarszym synem będzie 7,5lat różnicy, między drugim 6lat i też mi opowiadają czego oni nie będą robić przy małej:) już to widzę kilka dni i im się znudzi hehe
A to jak masz sprawdzony to po co kombinować :) ja kupuję pierwszy i chyba decyzja już zapadła na tą piankę wysokoelastyczna :)

A to jak masz sprawdzony to po co kombinować :) ja kupuję pierwszy i chyba decyzja już zapadła na tą piankę wysokoelastyczna :)
Nie no jasne, wiesz jak będę już kupować w sklepie jeszcze obczaję, zobaczę co powie sprzedawca i może zmienię zdanie:) przez 6lat mogło się wiele zmienić.
Kulki do mięśni Kegla :)
Może po nazwie skojarzysz :)
Wiem co to są kulki kegla ale jakoś tego nie skojarzyłam:) zmyliła mnie chyba ta pompka;)

A mnie tak dziś mąż rozpieszcza [emoji7]
Sukienka super materiał, super leży, tylko ja kurdupel i mama będzie ją musiała skrócić bo na mnie za długa [emoji23][emoji23]
Pewnie już wszystko w Lidlu wykupione bo bym jeszcze ze dwie je wzięła bo na prawdę świetna [emoji23]
I piwko 0.00% mi kupił [emoji23]
Dokładnie skład z tyłu sprawdził (bo czasem pisze, że piwo bezalkoholowe a w składzie : 'poniżej 0,5% alkoholu').
Także po całym dniu stresu (znów byłam z synem u dentysty, moja mama niestety na siłę musiała go trzymać bo nie chciał wypić syropu takiego uspokajającego, a ja stałam obok i mało nie płakałam z nim :( ) mężuś o mnie zadbał :) Zobacz załącznik 852204Zobacz załącznik 852205Zobacz załącznik 852207
Ja mam taką tylko że do kolan bo w długiej się nie czułam dobrze

reklama
Ja dziś stałam w kauflandzie w kolejce na pół sklepu, czuje się dziwnie wszyscy się na mnie gapia, ja wiem ze jestem obserwowana a jeszcze nikt nigdy mnie nigdzie nie przepuścił :) No cóż zawsze mam faceta obok wiec zazwyczaj go po chwili zostawiam i idę sobie coś oglądać bo czuje się jak na celowniku :D

Do góry