venzei
Początkująca w BB
Nie.. ale podobno bardzo dobre
Planujesz kupić ?![]()
Planuje. Jestem bardzo zdeterminowana by uchronić to co mam między nogami
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie.. ale podobno bardzo dobre
Planujesz kupić ?![]()
Myślę, że nie zaszkodzi. Kiedyś natknęłam się na art. o masażach krocza, które wykonuje się samemu właśnie żeby uelastycznić krocze aby uniknąć nacinania/pęknięcia. Nie wnikałam o i jak bo mnie temat sn nie dotyczy.natknęłam się gdzieś na reklame i zastanawiam się czy faktycznie działa. Może warto kupić i wypróbować, tylko żeby sobie nie zaszkodzić![]()
Ja jestem duża, przed ciążą miałam spory zapas sadła na brzuchu a i tak mi szybko brzuch wywaliło. Pewnie dlatego, że to 3cia ciąża i wszystko już tam jest pozmieniane. W kolejnej u ciebie też będzie szybciej widaćA ja wlasnie podziwiam jak dziewczyny wrzucają swoje brzuszki, takie fajne okraglutkiechyba taka duza jestem, ze mi sie dzidzius miesci i nie wypycha
![]()
A to jak masz sprawdzony to po co kombinowaćPierwsze słyszę, nic takiego się nie działo. Używałam prześcieradeł z ochraniaczem i nie pamiętam, żeby materac się zmoczył mocno pod zsiusiania. Tą poszewkę z materaca można zdjąć i uprać. Mam ten materac do dziś i wygląda jak nowy.
U mnie też między małą a najstarszym synem będzie 7,5lat różnicy, między drugim 6lat i też mi opowiadają czego oni nie będą robić przy małejjuż to widzę kilka dni i im się znudzi hehe
To jak wyprobujesz to daj znać czy zadziałałoPlanuje. Jestem bardzo zdeterminowana by uchronić to co mam między nogami![]()
Nie no jasne, wiesz jak będę już kupować w sklepie jeszcze obczaję, zobaczę co powie sprzedawca i może zmienię zdanieA to jak masz sprawdzony to po co kombinowaćja kupuję pierwszy i chyba decyzja już zapadła na tą piankę wysokoelastyczna
![]()
Wiem co to są kulki kegla ale jakoś tego nie skojarzyłamKulki do mięśni Kegla
Może po nazwie skojarzysz![]()
To jak wyprobujesz to daj znać czy zadziałało![]()
To pewnie już trzeba by było zacząć ćwiczyć bo pewnie trochę czasu potrwa zanim uelastyczni krocze.To jak wyprobujesz to daj znać czy zadziałało![]()
Ja mam taką tylko że do kolan bo w długiej się nie czułam dobrzeA mnie tak dziś mąż rozpieszcza [emoji7]
Sukienka super materiał, super leży, tylko ja kurdupel i mama będzie ją musiała skrócić bo na mnie za długa [emoji23][emoji23]
Pewnie już wszystko w Lidlu wykupione bo bym jeszcze ze dwie je wzięła bo na prawdę świetna [emoji23]
I piwko 0.00% mi kupił [emoji23]
Dokładnie skład z tyłu sprawdził (bo czasem pisze, że piwo bezalkoholowe a w składzie : 'poniżej 0,5% alkoholu').
Także po całym dniu stresu (znów byłam z synem u dentysty, moja mama niestety na siłę musiała go trzymać bo nie chciał wypić syropu takiego uspokajającego, a ja stałam obok i mało nie płakałam z nim) mężuś o mnie zadbał
Zobacz załącznik 852204Zobacz załącznik 852205Zobacz załącznik 852207