Anulaa88
Fanka BB :)
@klaudiaa975 wybacz... Ale odpowiadając publicznie na ich posty, robisz to samo co one [emoji4] Po co to wszystko?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Szkoda to nawet komentowac...A moze cos masz nie owinięte, lub nie w pudełku i przechodzi na butelkę, korek. Ja tak kiedyś zostawiłam kiełbasę to później wszytko śmierdziało nawet słoik z majonezu...
Ooo to już super wyprawkę przygotowałaś nie dużo Ci zostało
Ja pakuje osobno , żeby nie szukać smoczka małej między podkładami poporodowym
Możecie nie siać tu zamętu ? Mamy miłą atmosferę i nie psujcie tego. Jeśli macie coś do mnie bo widzę , że dużo to proszę na priv. Dziewczynom nie musicie psuć chumoru. Ja Oliwii nie obraziłam w zadnym słowie. Pisałam tylko tyle , że współczuję. A że się pomyliłam w tym , że ma cukrzycę teraz a nie miała w poprzednich ciążach to chyba nie jest nic co mogło by urazić, a jeśli to zrobiłam to przykro mi. Nie chcialam. Widzę, że nie wolno słowem na żaden temat się odezwać i tak też było u Was co było bardzo przykre. Bo akurat odeszłam ze względu na to , że nie można było mieć swojego zdania lub spytać o nic. Ostatnia rozmowa w jakiej uczestniczyłam.
Spytałam o buciki niechodki. Jaki rozmiar mogło by mieć dziecko po porodzie bo jestem chętna kupić.
Wyskoczyłyscie wszystkie na mnie , że robię z dziecka zabawke i jak chce mieć lalkę to sobie mam przywiesić babrie do wózka. Bo takie buciki są dziecku nie potrzebne i jestem nie odpowiedzialna matka itp.
Zamiast normalnie wytłumaczyć i napisać co na temat bucików myślicie zrobilyscie zamieszanie. Nie było to miłe. Bo źle dla swojego dziecka nie chce. A każdy robi jak uważa. Będzie ktoś chciał to kupi i buciki założy. Pytałam tylko o rozmiar możliwy nie prosiłam o litanie i poniżanie mnie. Bo ja nikogo nie wyzwalam i nie doprowadzam do klotni.. wied moje odejście wątpię żeby było dziecinne. chcecie jeszcze cos powiedzieć to nie psujcie tu dziewczynom chumoru. Istnieje priv. Skonczylam rozmowę.
Kochana on do twarzy i całego ciałka
Hmm cos w tym jest,kurcze moze w naszym przypadku jednak bedzie inaczejA...to zle zrozumialam. Moja tez byla grzeczna, a mowia, ze drugie jest przeciwienstwem pierwszego. Mam nadzieje, ze jednak nie[emoji6]
Ah czyli Ty bedziesz mnie obrazc tu a ja mam pisac na priv? No nie osmieszaj sie juz wiecej. Tyle razy grzecznie odpowiafalam na Twoje pytania, staralam sie pomoc jak umialam, a a Ty tetaz bedziesz w taki sposob pisac. No brak slow dla takiego postepowania.Margana , jak Cię proszę. Nie rob z siebie specjalistki. Jeśli coś wiem to po prostu pisze. Jeśli czegoś nie wiem pytam dziewczyn. Od tego jest forum.. ale chyba wszyscy mogą korzystać bez waszego pozwolenia.. i ostatni raz proszę , pisz na priv. Nie rób zamieszania bo było tego pelno na lipcowkach. Tu u dziewczyn jest spokoj, miło więc nie psuj tego.
Oby[emoji6]Hmm cos w tym jest,kurcze moze w naszym przypadku jednak bedzie inaczej
A u nas 10 lat różnicy. Ciekawe co to będzie [emoji38]Oj 14 lat to faktycznie duzo. U mnie 7 to tez sporo[emoji3] A to Twoje dziecie tak sie chowa, ze nie wiecue jeszcze co?
Śliczna ta sukienka to może i na mnie będzie dobra jak ty musiałas obcinaćA mnie tak dziś mąż rozpieszcza [emoji7]
Sukienka super materiał, super leży, tylko ja kurdupel i mama będzie ją musiała skrócić bo na mnie za długa [emoji23][emoji23]
Pewnie już wszystko w Lidlu wykupione bo bym jeszcze ze dwie je wzięła bo na prawdę świetna [emoji23]
I piwko 0.00% mi kupił [emoji23]
Dokładnie skład z tyłu sprawdził (bo czasem pisze, że piwo bezalkoholowe a w składzie : 'poniżej 0,5% alkoholu').
Także po całym dniu stresu (znów byłam z synem u dentysty, moja mama niestety na siłę musiała go trzymać bo nie chciał wypić syropu takiego uspokajającego, a ja stałam obok i mało nie płakałam z nim ) mężuś o mnie zadbał Zobacz załącznik 852204Zobacz załącznik 852205Zobacz załącznik 852207
kludia wypowiada sie na tematy o ktorych nie ma pojecia @klaudiaa975 Olivka to wszystko czytala co pisalas pomysl nastepnym razem jak bedziesz pisac jako ekspertka ze ktos kogo sytuacja dotyczy to czyta
do was nikt nie ma pretensji dziewczyny was temat nie dotyczy nie siedzialyscie w naszych rozmowach. A klaudia byla od stycznia do kwietnia na naszym forum poszla sobie bo sie obrazila nie wiadomo za co ... kazda zawsze jej odp doradzala odpowiadala na kazde pytanie przyszla tu i udaje ekspertkę od dzieci...
Dziewczyny priv. Najlepiej zrobię jak po prostu tu nie odpisze nic. Widocznie lubicie się kłócic, napadać na jedną osoba jak zwykle. Ale nie musicie mieszać do tego dziewczyn sierpniowych. Bo zbulwersowane jesteście na mnie, chociaz nie sądzę, żebym robiła z siebie gwiazdę. Siedzicie u siebie na forum to róbcie zamieszanie wokół siebie. Bo w końcu i w grudniowych wam coś zacznie przeszkadzać.Wybaczcie, ze jeszcze ja dodam swoje trzy grosze na Waszym watku ale serio, @klaudiaa975, myślałam ze jesteś po prostu młoda mama, która zadaje czasami opór infantylne pytania i tyle. W sumie od tego jest forum i każdy ma inny poziom wiedzy. Spoko. Ale nie spodziewałam się ze jesteś przy tym tak bezpardonowa i pozbawiona empatii! I nie chodzi tu o to ze tyle miesięcy z nami przegadalas, m.in. z Oliwka! Bo taki sposób wywlekania czyjejś tragedii, nieważne czy ta osobę znasz w realu czy nie, jest obrzydliwy! To co zrobiłaś, jak przedstawiłaś jako jakaś sensacje żeby tutaj brylować jest OBRZYDLIWE. Nie mam innego słowa.
A ja mam nadzieje ze tak[emoji38]bo mój młody to.... hmm przemilcze[emoji23][emoji23]A...to zle zrozumialam. Moja tez byla grzeczna, a mowia, ze drugie jest przeciwienstwem pierwszego. Mam nadzieje, ze jednak nie[emoji6]