reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Myślę, że nie zaszkodzi. Kiedyś natknęłam się na art. o masażach krocza, które wykonuje się samemu właśnie żeby uelastycznić krocze aby uniknąć nacinania/pęknięcia. Nie wnikałam o i jak bo mnie temat sn nie dotyczy.

Ja jestem duża, przed ciążą miałam spory zapas sadła na brzuchu a i tak mi szybko brzuch wywaliło. Pewnie dlatego, że to 3cia ciąża i wszystko już tam jest pozmieniane. W kolejnej u ciebie też będzie szybciej widać;)
No tak chyba miesnie brzucha sie oslabiaja po ciazach:) jesli sie nie zraze i bede chciala kolejnej ciazy :D

reklama
No tak chyba miesnie brzucha sie oslabiaja po ciazach:) jesli sie nie zraze i bede chciala kolejnej ciazy :D
:):):)

Ja dziś stałam w kauflandzie w kolejce na pół sklepu, czuje się dziwnie wszyscy się na mnie gapia, ja wiem ze jestem obserwowana a jeszcze nikt nigdy mnie nigdzie nie przepuścił :) No cóż zawsze mam faceta obok wiec zazwyczaj go po chwili zostawiam i idę sobie coś oglądać bo czuje się jak na celowniku :D
Wiesz, ja w piątek byłam w auchan, idę do kasy a tam mega kolejka. Ludzie udają, że nie widzą ale myślę sobie ok. W międzyczasie przyszła kasjerka otworzyć nową kasę i większość, która stałą przede mną leci do tej kasy a ta kasjerka mówi ,,najpierw zapraszam ta panią w ciąży'' czyli mnie:) myślałam, że mnie ludzie wzrokiem pożrą:biggrin2: ale miło mi było ze strony tej kasjerki.

:):):)

Wiesz, ja w piątek byłam w auchan, idę do kasy a tam mega kolejka. Ludzie udają, że nie widzą ale myślę sobie ok. W międzyczasie przyszła kasjerka otworzyć nową kasę i większość, która stałą przede mną leci do tej kasy a ta kasjerka mówi ,,najpierw zapraszam ta panią w ciąży'' czyli mnie:) myślałam, że mnie ludzie wzrokiem pożrą:biggrin2: ale miło mi było ze strony tej kasjerki.
Hahaha nigdy się nie spodziewałam, ze będąc w ciąży będzie mi głupio korzystać z przywilejów widząc reakcje ludzi, to jest przerażajace ze dosyć ze nikt Cie nie puści to jeszcze jak już sie znajdzie jedna osoba to czujesz jakby mieli cie zlinczować :D

Hahaha nigdy się nie spodziewałam, ze będąc w ciąży będzie mi głupio korzystać z przywilejów widząc reakcje ludzi, to jest przerażajace ze dosyć ze nikt Cie nie puści to jeszcze jak już sie znajdzie jedna osoba to czujesz jakby mieli cie zlinczować :D
Też tak czuję właśnie.

Dobranoc dziewczyny. Życzę przespanych nocek bez głupich snów i bóli. Miłej nocki:)

Ja jeszcze nie mialam takiej sytuacji, bo ciągle chodziłam tak ubrana, że nie widać mi brzuszka. Ale myślę, że też będę niedługo głupio się czuła :D

reklama
Do góry