reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Mowilam, ze mam nietypowy brzuch. Faldka ktora mialam przed ciaza wysunela sie naprzod. To w ogole wyglada na ciaze? :pZobacz załącznik 852215
Który Ty jesteś kruszyno tydzień ?:)
Na prawdę maniuni ten brzusio ❤️❤️
Ale jeszcze ma dużo czasu i jak podrośnie to się zdziwisz :tak:
Sprostowane było jeszcze przed Twoim postem..
Przykro mi , że przez moj post w którym pomyliłam jedną czy dwie rzeczy bo też nie czytam dziewczyn na bierzaco. Jedynie to co Oliwia pisała. Bo było mi przykro i byłam w szoku. Zrobiła się taka afera. I szkoda , że takich spraw nie można załatwiać na priv jak ludzie. A przez to tylko zaspamowanych kilka stron i nie przyjemna atmosfera. Co u Was nie zdarza się nigdy.
Śliczne są te ochraniacze w kształcie warkocza. Bardzo mi się to podoba ale raczej nie jest to must have... :)
Zobacz załącznik 852226
Kupuję biało różowo szary :D też się zakochałam ❤️no nie jest niezbędny , ale jak się komuś podoba to czemu nie :)
Calzone to tak jakby zamknięta pizza, taki rogal trójkątny z ciasta pizzowego a w środku składniki jak na pizzy, biore to jak mój facet nie ma ochoty, a ja się tym najadam jak kebabem hehe za 10zl jest
AA to już wiem :D nie skojarzyłam z nazwy :) jadłam raz i pyszne :)

reklama
Który Ty jesteś kruszyno tydzień ?:)
Na prawdę maniuni ten brzusio [emoji173]️[emoji173]️
Ale jeszcze ma dużo czasu i jak podrośnie to się zdziwisz :tak:

Przykro mi , że przez moj post w którym pomyliłam jedną czy dwie rzeczy bo też nie czytam dziewczyn na bierzaco. Jedynie to co Oliwia pisała. Bo było mi przykro i byłam w szoku. Zrobiła się taka afera. I szkoda , że takich spraw nie można załatwiać na priv jak ludzie. A przez to tylko zaspamowanych kilka stron i nie przyjemna atmosfera. Co u Was nie zdarza się nigdy.

Kupuję biało różowo szary :D też się zakochałam [emoji173]️no nie jest niezbędny , ale jak się komuś podoba to czemu nie :)

AA to już wiem :D nie skojarzyłam z nazwy :) jadłam raz i pyszne :)
25 :) dlatego w kolejkach mnie nie przepuszczaja jeszcze :D teraz ich rozumiem

Malutki szczegół jest taki, ze nie pomyliłaś się co do jakiejś bzdury, jak dylematy z baldachimem, tylko wyciągnęłaś niepytana na innym forum ludzka tragedie i zrobiłaś sobie z tego sensacje. Gdyby obchodziła cię inna osoba, mogłaś napisać dwa słowa na PRIV. Wiec nie odkręcać kota ogonem, bo faktycznie zepsułaś tutaj dziewczynom atmosferę- ale TY SAMA, nikt inny.

Obyś nigdy sama nie była w takiej sytuacji.

25 :) dlatego w kolejkach mnie nie przepuszczaja jeszcze :D teraz ich rozumiem
Leży ze mną na sali dziewczyna w 24 tygodniu i ma podobny brzuszek do twojego tylko jeszcze bardziej rozlany na boki. Ale jeszcze parę tygodni i zbije jej się w ładna kuleczkę. U Ciebie na pewno będzie tak samo :) musisz zakładać mocno obcisłe ciuchy :D ale teraz są tacy ludzie , że mimo widocznego brzucha i tak Cię nie przepuszcza :hmm:

Na głodzie nie będziesz bo wypijesz taką dawkę słodkiego że Ci się odechce jeść. Zaraz mam pobranie po 1 godz. Na razie ok. To już myślę że dotrwam. Po pół godz serce mi bardzo zaczęło walić i trochę mdliło. Ale bez tragedii.
Tu właśnie otwarte są takie duże drzwi na dwór bo jest nas trochę ciężarnych na tym badaniu. Jest lekki przewiew i nawet nie jest duszno.
Miałam to samo z serce po pół godziny walilo jak oszalale

reklama
Do góry