G
gosc12
Gość
Który Ty jesteś kruszyno tydzień ?Mowilam, ze mam nietypowy brzuch. Faldka ktora mialam przed ciaza wysunela sie naprzod. To w ogole wyglada na ciaze? Zobacz załącznik 852215
Na prawdę maniuni ten brzusio
Ale jeszcze ma dużo czasu i jak podrośnie to się zdziwisz
Przykro mi , że przez moj post w którym pomyliłam jedną czy dwie rzeczy bo też nie czytam dziewczyn na bierzaco. Jedynie to co Oliwia pisała. Bo było mi przykro i byłam w szoku. Zrobiła się taka afera. I szkoda , że takich spraw nie można załatwiać na priv jak ludzie. A przez to tylko zaspamowanych kilka stron i nie przyjemna atmosfera. Co u Was nie zdarza się nigdy.Sprostowane było jeszcze przed Twoim postem..
Kupuję biało różowo szary też się zakochałam no nie jest niezbędny , ale jak się komuś podoba to czemu nieŚliczne są te ochraniacze w kształcie warkocza. Bardzo mi się to podoba ale raczej nie jest to must have...
Zobacz załącznik 852226
AA to już wiem nie skojarzyłam z nazwy jadłam raz i pyszneCalzone to tak jakby zamknięta pizza, taki rogal trójkątny z ciasta pizzowego a w środku składniki jak na pizzy, biore to jak mój facet nie ma ochoty, a ja się tym najadam jak kebabem hehe za 10zl jest