reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

IMG_1524922288.414206.jpg

Ja właśnie wróciłam po spacerku dłuższym z pieskiem, on odpoczywa, a ja sobie zajadam naleśniczki z serem białym na słodko [emoji7][emoji5]

Załączniki

• IMG_1524922288.414206.jpg
    IMG_1524922288.414206.jpg
    1,1 MB · Wyświetleń: 411
reklama
I bedzie to takie wasze [emoji7] bardzo podoba mi sie Twoj pomysł [emoji106] sesja jest super bo robi ja profesjonalista oczywiscie za co sie płaci ale jest za co [emoji3] jak tylko dwoje ludzi znajdzie czas to jest to fajne [emoji3][emoji106] my z moim nawet nie myślimy o super sesji , mamy sporo wydatków i sporo przed nami [emoji23] jeszcze chrzciny chce zrobic we wrześniu a rodzinka duża to i wydatki duże [emoji39]

A tak z innej beczki czy wy tez cały czas myślicie czy ze wszystkim sie wyrobicie w czasie oraz czy podołacie wyzwaniu macierzyństwo? Ja ostatnio nie myśle o niczym innym.... [emoji854]

Miłego popołudnia wam życzę mamusie [emoji8]
A ja kończę sprzątać i zaciągam rękawy dziś grillujemy z naszymi znajomymi [emoji106]
Myślałam , że tylko ja już zaczęłam się martwic. :D
Już dzisiaj pisałam nawet K , że komoda śmierdzi kawa a tu tyle prania. I że nie zdążę z niczym.. heh :D dobrze , że zakupy już będziemy robić w tym tygodniu bo bym oszalala ze stresu :p
A jeśli chodzi o macierzyństwo , tez się tego trochę boje. Ale wiem , że będę dobrą mamą bo kocham to maleństwo jak nikogo innego i cala sobą zajmę się mała najlepiej jak potrafię. Oddam jej cała siebie ❤️

Dziewczyny a czy któraś ma lub miała styczność z burakiem kinderkraft Unimo. Znalazłam taki używany w dobrej cenie i mam ochotę się skusić.Zobacz załącznik 851438

Wow, fajnie wyglada. Tylko nie wiem czy ta forma kołyski nie jest trochę zbyt głęboka i maluszek się tam gubi [emoji3] ale fajnie wyglada. Za ile takie cudo?

Fajny. Też o nim myslalam. Nadaje się jakoś leżaczek ale też jako łóżeczko , postawić na balkonie w ciągu dnia dzidziusia np :)

reklama
Do góry