reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
Dziękuje :):*
I ręczniki oba się przydały ? Wzięłaś takie małe czy duże ?
Oba się przydały, dużo czasu byłam pod prysznicem i jeden był mokry to drugim mogłam się wytrzeć a poza tym jednak trochę się zabrudzaja krwią więc lepiej mieć dwa żeby się komfortowo czuć. Mialam jeden taki duży całkiem i drugi nieco mniejszy ale nie całkiem mały.

Oba się przydały, dużo czasu byłam pod prysznicem i jeden był mokry to drugim mogłam się wytrzeć a poza tym jednak trochę się zabrudzaja krwią więc lepiej mieć dwa żeby się komfortowo czuć. Mialam jeden taki duży całkiem i drugi nieco mniejszy ale nie całkiem mały.
To muszę 4 zabrać ze sobą do szpitala w takim razie. Dobrze , że napisałaś mi ot tych ręcznikach bo bym pojechała bez :huh:

Sukienka ma być z któregoś materiału na sesję brzuszkowa :)
Hm ja bym brała zależnie od tego gdzie będzie sesja. No bo jeśli na jakiejś zielonej trawie i wśród drzew to ja bym brała chyba jakaś czerwona .. zeby nie zlać się z tą trawa :D ale osobiście najbardziej podoba mi się jakiś turkus i w takiej bym chciała wystąpić pod warunkiem że w kolo nie byłoby trawska :D
Chaber piękny ;)
Spróbuj dobrać może jakiś kolorek co do twojej urody pasuje :) ja np źle bym się czuła w pudrowym różu :)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry