No u mnie się sprawdziło syn 4100g a córka 4600g więc różnie to bywaTo chyba bujda z tym , że drugie większe znam same przypadki gdzie drugie rodziło się mniejsze
To może lepiej poczekać do końcowych tygodni i zobaczyć ile maleństwo ma ?
reklama
Ja miałam 4 opakowania i wszystkie zuzylam w ogóle ciągle po porodzie myślałam że cos mi przecieka taki świr ze mnieW rossmanie sa oddychające podkłady poporodowe za 8.99zl po promocji 10szt i moje pytanie , jedne opakowanie mi wystarczy?
Biedroneczka10
Fanka BB :)
Oba się przydały, dużo czasu byłam pod prysznicem i jeden był mokry to drugim mogłam się wytrzeć a poza tym jednak trochę się zabrudzaja krwią więc lepiej mieć dwa żeby się komfortowo czuć. Mialam jeden taki duży całkiem i drugi nieco mniejszy ale nie całkiem mały.Dziękuje :*
I ręczniki oba się przydały ? Wzięłaś takie małe czy duże ?
E
Ewka34
Gość
Zalezy co to jest i do czegoKtóry kolor ładniejszy ?
Biały , ecru , popiel , jasny różowy, róż , brudny róż, amarant, czy neonowy amarant ?
Zobacz załącznik 851531 Zobacz załącznik 851532
G
gosc12
Gość
Zależy od dziecka widocznie. Raz urodzi się większe a raz mniejszeNo u mnie się sprawdziło syn 4100g a córka 4600g więc różnie to bywa
G
gosc12
Gość
To muszę 4 zabrać ze sobą do szpitala w takim razie. Dobrze , że napisałaś mi ot tych ręcznikach bo bym pojechała bezOba się przydały, dużo czasu byłam pod prysznicem i jeden był mokry to drugim mogłam się wytrzeć a poza tym jednak trochę się zabrudzaja krwią więc lepiej mieć dwa żeby się komfortowo czuć. Mialam jeden taki duży całkiem i drugi nieco mniejszy ale nie całkiem mały.
G
gosc12
Gość
Sukienka ma być z któregoś materiału na sesję brzuszkowaZalezy co to jest i do czego
Pewnie ze tak mi lekarz mówi ze 3 większe będzie ale ja myślę że nie takie mam przeczucie i taka mam też nadziejęZależy od dziecka widocznie. Raz urodzi się większe a raz mniejsze
karkula309
Fanka BB :)
Hm ja bym brała zależnie od tego gdzie będzie sesja. No bo jeśli na jakiejś zielonej trawie i wśród drzew to ja bym brała chyba jakaś czerwona .. zeby nie zlać się z tą trawa ale osobiście najbardziej podoba mi się jakiś turkus i w takiej bym chciała wystąpić pod warunkiem że w kolo nie byłoby trawskaSukienka ma być z któregoś materiału na sesję brzuszkowa
Chaber piękny
Spróbuj dobrać może jakiś kolorek co do twojej urody pasuje ja np źle bym się czuła w pudrowym różu
Ostatnia edycja:
reklama
E
Ewka34
Gość
Aaaaaaa to elegancko wyglada ecru zalezy w jakich kolorach sie czujeszSukienka ma być z któregoś materiału na sesję brzuszkowa