reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

IMG_1524922288.414206.jpg

Ja właśnie wróciłam po spacerku dłuższym z pieskiem, on odpoczywa, a ja sobie zajadam naleśniczki z serem białym na słodko [emoji7][emoji5]

Załączniki

• IMG_1524922288.414206.jpg
    IMG_1524922288.414206.jpg
    1,1 MB · Wyświetleń: 406
reklama
I bedzie to takie wasze [emoji7] bardzo podoba mi sie Twoj pomysł [emoji106] sesja jest super bo robi ja profesjonalista oczywiscie za co sie płaci ale jest za co [emoji3] jak tylko dwoje ludzi znajdzie czas to jest to fajne [emoji3][emoji106] my z moim nawet nie myślimy o super sesji , mamy sporo wydatków i sporo przed nami [emoji23] jeszcze chrzciny chce zrobic we wrześniu a rodzinka duża to i wydatki duże [emoji39]

A tak z innej beczki czy wy tez cały czas myślicie czy ze wszystkim sie wyrobicie w czasie oraz czy podołacie wyzwaniu macierzyństwo? Ja ostatnio nie myśle o niczym innym.... [emoji854]

Miłego popołudnia wam życzę mamusie [emoji8]
A ja kończę sprzątać i zaciągam rękawy dziś grillujemy z naszymi znajomymi [emoji106]
Myślałam , że tylko ja już zaczęłam się martwic. :D
Już dzisiaj pisałam nawet K , że komoda śmierdzi kawa a tu tyle prania. I że nie zdążę z niczym.. heh :D dobrze , że zakupy już będziemy robić w tym tygodniu bo bym oszalala ze stresu :p
A jeśli chodzi o macierzyństwo , tez się tego trochę boje. Ale wiem , że będę dobrą mamą bo kocham to maleństwo jak nikogo innego i cala sobą zajmę się mała najlepiej jak potrafię. Oddam jej cała siebie ❤️

Dziewczyny a czy któraś ma lub miała styczność z burakiem kinderkraft Unimo. Znalazłam taki używany w dobrej cenie i mam ochotę się skusić.Zobacz załącznik 851438

Wow, fajnie wyglada. Tylko nie wiem czy ta forma kołyski nie jest trochę zbyt głęboka i maluszek się tam gubi [emoji3] ale fajnie wyglada. Za ile takie cudo?

Fajny. Też o nim myslalam. Nadaje się jakoś leżaczek ale też jako łóżeczko , postawić na balkonie w ciągu dnia dzidziusia np :)

reklama
Do góry