miloscwczasachpopkultury
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Rozumiem, że to prywatnie?Ja chcę na Raciborskiej w Katowicach
Myślałam , że tylko ja już zaczęłam się martwic.I bedzie to takie wasze [emoji7] bardzo podoba mi sie Twoj pomysł [emoji106] sesja jest super bo robi ja profesjonalista oczywiscie za co sie płaci ale jest za co [emoji3] jak tylko dwoje ludzi znajdzie czas to jest to fajne [emoji3][emoji106] my z moim nawet nie myślimy o super sesji , mamy sporo wydatków i sporo przed nami [emoji23] jeszcze chrzciny chce zrobic we wrześniu a rodzinka duża to i wydatki duże [emoji39]
A tak z innej beczki czy wy tez cały czas myślicie czy ze wszystkim sie wyrobicie w czasie oraz czy podołacie wyzwaniu macierzyństwo? Ja ostatnio nie myśle o niczym innym.... [emoji854]
Miłego popołudnia wam życzę mamusie [emoji8]
A ja kończę sprzątać i zaciągam rękawy dziś grillujemy z naszymi znajomymi [emoji106]
Wyślij link jak możesz do tego biustonosza
Ja zaszłam oczywiście przy okazji wyprawy do biedronki to i tez do pepco i znowu 20 zł wydałam, ale patrzcie jakie słodziutkie [emoji7][emoji85]Zobacz załącznik 851467
Wlasne cialo [emoji23][emoji23][emoji23]Nie widzę , jakiś błąd.
Nie mogę Was dzisiaj dogonić
* Dziewczyny , wiem , że już pytałam ale nikt nie odpisał co jest potrzebne na sam poród ?
Jaki fryzBylam dzis na ogrodzie porobilam sobie spokojnie.. ,oczywiscie komentarz tesciowej ze w koncu sie wzielam do roboty.. ech.. brak slow.. towarzyszyl mi swiniak corki i podjadl mi troche lawendy oby mu nic nie bylo hyhy Zobacz załącznik 851469
Dziewczyny a czy któraś ma lub miała styczność z burakiem kinderkraft Unimo. Znalazłam taki używany w dobrej cenie i mam ochotę się skusić.Zobacz załącznik 851438
Wow, fajnie wyglada. Tylko nie wiem czy ta forma kołyski nie jest trochę zbyt głęboka i maluszek się tam gubi [emoji3] ale fajnie wyglada. Za ile takie cudo?
Hyhyhy taki ma caly jego urokJaki fryz