reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
Boziu ale mnie zgaga męczy. Jeśli ona ma zwiasowac włosy u malucha to mój syn będzie miał nawet pięty kudłate...
Umeczylam się dziś. Mój pies ucieka z posesji i nameczylam się z nim sporo dziś.
Co do porodów to mój mąż przy porodach był.w niczym nam to później nie przeszkadzało:) A teraz sama nie wiem. Mam wątpliwości. Zobaczymy jak nasze relacje będą wyglądać za parę tygodni bo na dzień dzisiejszy to bym wolała sama.
W ogóle to nie wiem zupełnie od czego ale czuje dziś zakwasy w mięśniach. Chyba mam tak kiepska kondycję że przyniesienie zakupów skutkuje zakwasami:)
Heheh :D zgaga nie ma nic wspólnego z włosami dziecka :) tak jak kształt brzucha czy zachcianki :D a rennie próbowałaś? Spróbuj może trochę ulży :)

Chuda byłam, nie wyglądało to dobrze, uwierz. Niezdrowo wyglądałam, ale przytyć nie mogłam. Oby coś zostało po ciąży. A gratuluję przełamania co do sukienek! Cudna sprawa, co nie? Sama też chodzę od roku tylko w sukienkach. Spodnie miałam ubrane dwa-trzy razy przez ten czas i miałam wrażenie, że wszyscy się na mnie patrzą bo dziwnie wyglądam hah [emoji1]
Ja ubierałam tylko na wesele, komunie, jakieś przyjęcia tego typu. Mam 178 i czułam się za wysoka , dziwnie i nie swojo. Ale jakoś się przekonałam :)
A ile masz wzrostu ? Ja w gimnazjum byłam bardzo bardzo chuda. Też nie mogłam przytyć. A do tego wysoka, to wyglądałam jak bym chora była. Rzebra mi wystawały i kości policzkowe. :/

Też widzę niezłe przeboje macie... Ale najważniejsze, że też już idzie w dobrym kierunku i będzie Twoje wymarzone mieszkanie ze swoją założona rodzinka [emoji173]️
Kuchnia do zrobienia, zakup mebli... Mój jeszcze urlopu nie może wziąć, bo jest potrzebny koniecznie w pracy, i jak zwykle wszystko się przedłuża. I tak robi co może po pracy, ale no wiadomo jak to jest. Też nie może robić na dwa etaty cały tydzień bo się mi wykończy. :/
Też mam taką nadzieję. Bo też robimy sami, a K jest co 3/4 tygodnie na bardzo krótko i ciężko coś zrobić. Wykończylismy w styczniu. A mieszkanie było porazka. Dziury w podłogach, ścianach. Odnowiliśmy od podstaw. Nie wzięlibyśmy tego mieszkania gdyby nie dobre warunki. Roczny czas wypowiedzenia, nie płacimy odstępnego. Super lokalizacja , pierwsze piętro, balkon. I od daleszej rodziny.
A nie macie kogoś do pomocy ? Jakiegoś znajomego, kogoś z rodziny ? Zawsze poszło by szybciej. :) Nam panele kładł tata K. Równał ściany mój brat a malowal też tata K. Z pełną pomocą mojego :)

163 cm jakoś. A wagowo byłam tak 43-45. Nie wiem czy była dobra czy zła moja waga, ale wizualnie było źle.
Oby zostało Ci to na stałe, bo naprawdę mało dziewczyn widuje się w sukienkach /spodnicach, a przecież jest tyle fajnych wzorów, krojow i kolorow, że każdy może znaleźć coś dla siebie. :D Pomijając już, że ciążowe brzuszki odziane w sukienkę maja +100 do cudownosci [emoji7][emoji7]
Przeliczyłam Ci BMI i wyszło nie za dobre..
Screenshot_2018-04-21-23-27-02-976_com.opera.browser.png

Mam nadzieję , że zostanie :) chociaż nie wiem jak się będę czuła w nich bez brzucha. Bo z nim jest super ❤️

Załączniki

• Screenshot_2018-04-21-23-27-02-976_com.opera.browser.png
    Screenshot_2018-04-21-23-27-02-976_com.opera.browser.png
    31,6 KB · Wyświetleń: 504
reklama
Ja próbowałam pisać na telefonie ale mi ta aplikacja szwankuje o_O
Ja nie przez aplikację bo tam się nie mogłam odnaleźć. Tylko normalnie przez operę w wyszukiwarce :) i jest super wygodnie. Na komputerze też mi jakiś nie podeszło. Ale zależy jak kto się przyzwyczaił :) ja wole leżeć na łóżku i sobie pisać z Wami niż męczyć kręgosłup w fotelu. Przynajmniej jestem na bieżąco :D

Do góry