G
gosc12
Gość
Na moje oko nie masz ale kurcze nie pamiętam jakie były normyWkoncu sprawdziłam wybkiki krzywej cukrowej i chyba cukrzycy nie mam tak mi się wydaję, nie znam się jakie powinny być normy..Zobacz załącznik 849160
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Na moje oko nie masz ale kurcze nie pamiętam jakie były normyWkoncu sprawdziłam wybkiki krzywej cukrowej i chyba cukrzycy nie mam tak mi się wydaję, nie znam się jakie powinny być normy..Zobacz załącznik 849160
Ja po dwóch godzinach miałam niższa niż na czczo. To normalne ?Po dwóch godzinach prawie wcale Ci nie spadła.?
Heheh zgaga nie ma nic wspólnego z włosami dziecka tak jak kształt brzucha czy zachcianki a rennie próbowałaś? Spróbuj może trochę ulżyBoziu ale mnie zgaga męczy. Jeśli ona ma zwiasowac włosy u malucha to mój syn będzie miał nawet pięty kudłate...
Umeczylam się dziś. Mój pies ucieka z posesji i nameczylam się z nim sporo dziś.
Co do porodów to mój mąż przy porodach był.w niczym nam to później nie przeszkadzało A teraz sama nie wiem. Mam wątpliwości. Zobaczymy jak nasze relacje będą wyglądać za parę tygodni bo na dzień dzisiejszy to bym wolała sama.
W ogóle to nie wiem zupełnie od czego ale czuje dziś zakwasy w mięśniach. Chyba mam tak kiepska kondycję że przyniesienie zakupów skutkuje zakwasami
Ja ubierałam tylko na wesele, komunie, jakieś przyjęcia tego typu. Mam 178 i czułam się za wysoka , dziwnie i nie swojo. Ale jakoś się przekonałamChuda byłam, nie wyglądało to dobrze, uwierz. Niezdrowo wyglądałam, ale przytyć nie mogłam. Oby coś zostało po ciąży. A gratuluję przełamania co do sukienek! Cudna sprawa, co nie? Sama też chodzę od roku tylko w sukienkach. Spodnie miałam ubrane dwa-trzy razy przez ten czas i miałam wrażenie, że wszyscy się na mnie patrzą bo dziwnie wyglądam hah [emoji1]
Też mam taką nadzieję. Bo też robimy sami, a K jest co 3/4 tygodnie na bardzo krótko i ciężko coś zrobić. Wykończylismy w styczniu. A mieszkanie było porazka. Dziury w podłogach, ścianach. Odnowiliśmy od podstaw. Nie wzięlibyśmy tego mieszkania gdyby nie dobre warunki. Roczny czas wypowiedzenia, nie płacimy odstępnego. Super lokalizacja , pierwsze piętro, balkon. I od daleszej rodziny.Też widzę niezłe przeboje macie... Ale najważniejsze, że też już idzie w dobrym kierunku i będzie Twoje wymarzone mieszkanie ze swoją założona rodzinka [emoji173]️
Kuchnia do zrobienia, zakup mebli... Mój jeszcze urlopu nie może wziąć, bo jest potrzebny koniecznie w pracy, i jak zwykle wszystko się przedłuża. I tak robi co może po pracy, ale no wiadomo jak to jest. Też nie może robić na dwa etaty cały tydzień bo się mi wykończy. :/
Tak dzisiaj skończyłam 26 to ja jestem ciągle na telefonie przez wyszukiwarkę i nie widzę ani jednego suwaczka. Dopiero jak przekręce ekran.@klaudiaa975 u mnie widać 26 tc więc jutro wkraczasz w 27 tydzień. Zgadza się?
Tak dzisiaj skończyłam 26 to ja jestem ciągle na telefonie przez wyszukiwarkę i nie widzę ani jednego suwaczka. Dopiero jak przekręce ekran.
Przeliczyłam Ci BMI i wyszło nie za dobre..163 cm jakoś. A wagowo byłam tak 43-45. Nie wiem czy była dobra czy zła moja waga, ale wizualnie było źle.
Oby zostało Ci to na stałe, bo naprawdę mało dziewczyn widuje się w sukienkach /spodnicach, a przecież jest tyle fajnych wzorów, krojow i kolorow, że każdy może znaleźć coś dla siebie. Pomijając już, że ciążowe brzuszki odziane w sukienkę maja +100 do cudownosci [emoji7][emoji7]
Ja nie przez aplikację bo tam się nie mogłam odnaleźć. Tylko normalnie przez operę w wyszukiwarce i jest super wygodnie. Na komputerze też mi jakiś nie podeszło. Ale zależy jak kto się przyzwyczaił ja wole leżeć na łóżku i sobie pisać z Wami niż męczyć kręgosłup w fotelu. Przynajmniej jestem na bieżącoJa próbowałam pisać na telefonie ale mi ta aplikacja szwankuje