reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2018

A teraz z innej beczki! Czy tylko mnie boli muszelka? Normalnie koszmar :wściekła/y:
Czy boli, od tygodnia mam wrażenie, szczególnie w nocy, że ktoś mi jakąś gazrurką między nogi przyfasolił :D Ale kładę się na bok i jakoś przechodzi. W dzień czuję jak mnie cała rwie... ah uroki ciąży :D

Dziewczyny, wesołych i pogodnych, raczej zajrzę do Was pewnie po świętach :D
Wielkanoc_zimą-300x240.jpg

Załączniki

• Wielkanoc_zimą-300x240.jpg
    Wielkanoc_zimą-300x240.jpg
    42,2 KB · Wyświetleń: 496
reklama
Czy boli, od tygodnia mam wrażenie, szczególnie w nocy, że ktoś mi jakąś gazrurką między nogi przyfasolił :D Ale kładę się na bok i jakoś przechodzi. W dzień czuję jak mnie cała rwie... ah uroki ciąży :D

Dziewczyny, wesołych i pogodnych, raczej zajrzę do Was pewnie po świętach :D
Zobacz załącznik 844176
Wesołych!

16uds65gf2i39h6o.png

[emoji173]10.08.2018[emoji173]

Zobacz załącznik 844058 Zobacz załącznik 844057 Zobacz załącznik 844059 Dostałam dzisiaj paczuszki, zamiast kostek dostałam upragnione naklejki, jakie było moje rozczarowanie jak widzę mała płaska kopertę a w niej książeczkę... sobie myśle No zesz kuzea gdzie moje klocki... tylko gazetka.... a gazetka ma naklejki ale czad :D jestem w niebowziwta jeszcze termofor z bebiklubu dostałam hihi
Też dostałam naklejki [emoji3]
U nas dzisiaj piękne słońce tylko głowa chce mi pęknąć od rana.

[emoji173]11.08.2018[emoji173]

A teraz z innej beczki! Czy tylko mnie boli muszelka? Normalnie koszmar :wściekła/y:

Moze nie tyle co ból to czuje ze jest lekko „popuchnieta” i straszyli ze w ciąży nie ma sie ochoty na seks... a u mnie tak jakby pragnienie x2 tez tak macie?
A tak wgl to Wesołych Świat dla Wszystkich obecnych i przyszłych mam!! [emoji214][emoji213]

oar8ugpj3lipqk0k.png

Ja mam dzisiaj leniwy dzień, myślałam, że będę miała troszkę pracy, ale na szczęście mężu ugotował obiad, do szwagrów nic szykować nie muszę. Zrobię jutro tylko jakieś ciasto i będzie gitara :D

No i menio ma swój TV, po dwóch tygodniach bez normalnie oddycham z ulgą, bo tak to mi lapka zabierał i na nim "łoglądał" ... i kucyków pony nie będę musiała rzeźbić po raz setny, jak ja się cieszę...::D

Moze nie tyle co ból to czuje ze jest lekko „popuchnieta” i straszyli ze w ciąży nie ma sie ochoty na seks... a u mnie tak jakby pragnienie x2 tez tak macie?
A tak wgl to Wesołych Świat dla Wszystkich obecnych i przyszłych mam!! [emoji214][emoji213]

oar8ugpj3lipqk0k.png
W pierwszej ciazy od drugiego trymestru chcialo mi sie non stop.Kochalismy sie z mezem co drugi dzien, a przed porodem w niedziele w 40 tygodniu nawet 2* a w srode juz syn sie urodzil.A teraz nie mam wcale ochoty strasznie mnie drazni jak mnie maz lapie za piersi czy za muszelke i non stop dostaje ode mnie zrypke o to.

Nie boli mnie tam nic tylko z lewej strony jest spuchniete i też mnie to trochę niepokoi. Wyczuwam tam też takie jakby grudki. Muszę się pokazać dr na kolejnej wizycie. W pierwszej ciąży tak nie miałam.

Wesołych Świąt Mamusie dla Was Waszych rodzin dzieciaczków tych starszych i tych w brzuszkach.

reklama
Zaczynam dzis 23 tydzien :-p jak ten czas leci.. mala mi dokazuje z kazdej strony coraz mocniej i co zauwazylam.. dokazuje jak jest przykryta koldra lub ciuchem ,a jak odkryje brzuch to przestaje :huh:

Jestem tak zakrecona ze szok.. wczoraj wyslalam zyczenia urodzinowe do bratowej, a ona ma za miesiac urodziny dopiero :rofl:

Jutro jedziemy do mamy na caly dzien.. ale bede pasiona.. jak swinka taka :laugh2:

Do góry