reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Dziewczyny wróciłam od dentysty i nie jest źle. Tzn zapalenie kieszonki i jeszcze w gratisie afta. Założyła mi lekarstwo do kieszonki posmarowala czymś na afte i obejdzie się chyba bez usowania. I tez zapisała dentosept żel... Dziękuję za słowa otuchy jesteście nie zastąpione [emoji9]

[emoji177]23.08.2018[emoji177]

reklama
A teraz z innej beczki! Czy tylko mnie boli muszelka? Normalnie koszmar :wściekła/y:
Ja mam znowu tak jak w poprzedniej ciąży żylaki w tych miejscach-coś paskudnego , ciągnie, boli itd... miałam iść już na zabieg pozbycia się problemu i niespodziewanie zaszłam w kolejną ciążę,więc będzie tylko gorzej :zawstydzona/y:

Przerażacie mnie z tymi ósemkami :baffled: Mnie jak na razie nic nie boli ale po świętach muszę się zapisać do dentysty na kontrolę i czuję, że będzie dużo do zrobienia, bo dawno nie byłam. Czy tylko ja się tak ociągam z tym dentystą? :D

Dentosept to genialny lek [emoji16] uwielbiam go, jak mnie bolą ósemki[emoji5] Ja od 3 lat zapisuje się do chirurga i potem przekładam wizytę[emoji4] Jakoś zawsze mi brak odwagi. Ósemki mnie tylko bolą w czasie przesilenia zimowego i wiosennego.

16uds65gf2i39h6o.png

[emoji173]10.08.2018[emoji173]

hehe ja też, już nawet prześwietlenie miałam zębów, i skierowanie do chirurga szczękowego, ale się jakoś bałam.. :(

Przerażacie mnie z tymi ósemkami :baffled: Mnie jak na razie nic nie boli ale po świętach muszę się zapisać do dentysty na kontrolę i czuję, że będzie dużo do zrobienia, bo dawno nie byłam. Czy tylko ja się tak ociągam z tym dentystą? :D

ja byłam na przeglądzie, i miałam 3 ząbki do leczenia, z tego jeden już mam zrobiony, teraz miałam mieć wizytę we wtorek, ale że biorę antybiotyk to przełożyłam wizytę ;)

Ja jestem po nieprzespanej nocy, tak mnie zaczęło rwać po lewej stronie lędźwi , ból prawie porównywalny do zęba ... chyba miałam jakiś ucisk na nerwa, wracam do żywych pomógł wczorajszy prezent od bebiklubu - termofor... nigdy więcej wrr...

reklama
Do góry