reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Dziewczyny wróciłam od dentysty i nie jest źle. Tzn zapalenie kieszonki i jeszcze w gratisie afta. Założyła mi lekarstwo do kieszonki posmarowala czymś na afte i obejdzie się chyba bez usowania. I tez zapisała dentosept żel... Dziękuję za słowa otuchy jesteście nie zastąpione [emoji9]

[emoji177]23.08.2018[emoji177]

reklama
A teraz z innej beczki! Czy tylko mnie boli muszelka? Normalnie koszmar :wściekła/y:
Ja mam znowu tak jak w poprzedniej ciąży żylaki w tych miejscach-coś paskudnego , ciągnie, boli itd... miałam iść już na zabieg pozbycia się problemu i niespodziewanie zaszłam w kolejną ciążę,więc będzie tylko gorzej :zawstydzona/y:

Przerażacie mnie z tymi ósemkami :baffled: Mnie jak na razie nic nie boli ale po świętach muszę się zapisać do dentysty na kontrolę i czuję, że będzie dużo do zrobienia, bo dawno nie byłam. Czy tylko ja się tak ociągam z tym dentystą? :D

Dentosept to genialny lek [emoji16] uwielbiam go, jak mnie bolą ósemki[emoji5] Ja od 3 lat zapisuje się do chirurga i potem przekładam wizytę[emoji4] Jakoś zawsze mi brak odwagi. Ósemki mnie tylko bolą w czasie przesilenia zimowego i wiosennego.

16uds65gf2i39h6o.png

[emoji173]10.08.2018[emoji173]

hehe ja też, już nawet prześwietlenie miałam zębów, i skierowanie do chirurga szczękowego, ale się jakoś bałam.. :(

Przerażacie mnie z tymi ósemkami :baffled: Mnie jak na razie nic nie boli ale po świętach muszę się zapisać do dentysty na kontrolę i czuję, że będzie dużo do zrobienia, bo dawno nie byłam. Czy tylko ja się tak ociągam z tym dentystą? :D

ja byłam na przeglądzie, i miałam 3 ząbki do leczenia, z tego jeden już mam zrobiony, teraz miałam mieć wizytę we wtorek, ale że biorę antybiotyk to przełożyłam wizytę ;)

Ja jestem po nieprzespanej nocy, tak mnie zaczęło rwać po lewej stronie lędźwi , ból prawie porównywalny do zęba ... chyba miałam jakiś ucisk na nerwa, wracam do żywych pomógł wczorajszy prezent od bebiklubu - termofor... nigdy więcej wrr...

reklama
Do góry