reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

My na święta taki sobie prezent zrobiliśmy plus spacerówka :) z olx
IMG_20180331_164759_HHT.jpg

Załączniki

• IMG_20180331_164759_HHT.jpg
    IMG_20180331_164759_HHT.jpg
    772,9 KB · Wyświetleń: 454
reklama
hehe ja to pewnie za wiele nie zjem, bo mam jakiś skurczony żołądek chyba :D zjadłam rano pół rogalika maślanego z dżemem i wypiłam pół szklanki mleka i źle się czułam tak jakbym przynajmniej z 4 bułki zjadła hehe :D macie tak może? :D

Chyba drożdżowe jedzenie tak powoduje a jak dodałaś mleko to mieszanka :)
Też mam tak często a jak zjem więcej to brzuch pęcznieje i twardnieje jakby mała walkę o miejsce toczyła z żołądkiem :)

Przerażacie mnie z tymi ósemkami :baffled: Mnie jak na razie nic nie boli ale po świętach muszę się zapisać do dentysty na kontrolę i czuję, że będzie dużo do zrobienia, bo dawno nie byłam. Czy tylko ja się tak ociągam z tym dentystą? :D

ja sie też tak ociągam :) ale po swietach chyba trzeba w koncu iść :(

Wesolych zdrowych i rodzinnych Świąt i mokrego Dyngusa :*

Chyba drożdżowe jedzenie tak powoduje a jak dodałaś mleko to mieszanka :)
Też mam tak często a jak zjem więcej to brzuch pęcznieje i twardnieje jakby mała walkę o miejsce toczyła z żołądkiem :)
Hehe w ogóle teraz duzo nie mogę jeść [emoji23]

Napisane na ASUS_X008D w aplikacji Forum BabyBoom

My na święta taki sobie prezent zrobiliśmy plus spacerówka :) z olxZobacz załącznik 844335

Jeju, ale piękny wózek. Super koła ma. Nie to co te miniaturkowe plastiki w tych nowoczesnych [emoji28]

Ja siedzę oczywiście świątecznie przy stole i już objedzone na maksa.
Chciałam wam tylko życzyć zdrowych, wesołych i rodzinnych świąt [emoji5] żeby te wszystkie pyszności poszły nam na zdrówko, żeby nasze maluszki rosły duże i zdrowe [emoji5][emoji5]

oar8flw1mdp5ujvp.png

oar8flw1mdp5ujvp.png

reklama
Do góry