reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
Zaczynam dzis 23 tydzien :-p jak ten czas leci.. mala mi dokazuje z kazdej strony coraz mocniej i co zauwazylam.. dokazuje jak jest przykryta koldra lub ciuchem ,a jak odkryje brzuch to przestaje :huh:

Jestem tak zakrecona ze szok.. wczoraj wyslalam zyczenia urodzinowe do bratowej, a ona ma za miesiac urodziny dopiero :rofl:

Jutro jedziemy do mamy na caly dzien.. ale bede pasiona.. jak swinka taka :laugh2:

Też zauważyłam że mała grandzi jak jest przykryta a jak światło dostaje to przestaje :)

Spokojnych Świąt Laski :) jedzcie ile się da :p

hehe ja to pewnie za wiele nie zjem, bo mam jakiś skurczony żołądek chyba :D zjadłam rano pół rogalika maślanego z dżemem i wypiłam pół szklanki mleka i źle się czułam tak jakbym przynajmniej z 4 bułki zjadła hehe :D macie tak może? :D

Moze nie tyle co ból to czuje ze jest lekko „popuchnieta” i straszyli ze w ciąży nie ma sie ochoty na seks... a u mnie tak jakby pragnienie x2 tez tak macie?
A tak wgl to Wesołych Świat dla Wszystkich obecnych i przyszłych mam!!
emoji214.png
emoji213.png

oar8ugpj3lipqk0k.png
Ja mam podobnie ...może my jakieś ewenement
Moze nie tyle co ból to czuje ze jest lekko „popuchnieta” i straszyli ze w ciąży nie ma sie ochoty na seks... a u mnie tak jakby pragnienie x2 tez tak macie?
A tak wgl to Wesołych Świat dla Wszystkich obecnych i przyszłych mam!!
emoji214.png
emoji213.png

oar8ugpj3lipqk0k.png
Też zauważyłam że mała grandzi jak jest przykryta a jak światło dostaje to przestaje :)
U mnie tak samo :rofl2:

reklama
Do góry