reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
Zaczynam dzis 23 tydzien :-p jak ten czas leci.. mala mi dokazuje z kazdej strony coraz mocniej i co zauwazylam.. dokazuje jak jest przykryta koldra lub ciuchem ,a jak odkryje brzuch to przestaje :huh:

Jestem tak zakrecona ze szok.. wczoraj wyslalam zyczenia urodzinowe do bratowej, a ona ma za miesiac urodziny dopiero :rofl:

Jutro jedziemy do mamy na caly dzien.. ale bede pasiona.. jak swinka taka :laugh2:

Też zauważyłam że mała grandzi jak jest przykryta a jak światło dostaje to przestaje :)

Spokojnych Świąt Laski :) jedzcie ile się da :p

hehe ja to pewnie za wiele nie zjem, bo mam jakiś skurczony żołądek chyba :D zjadłam rano pół rogalika maślanego z dżemem i wypiłam pół szklanki mleka i źle się czułam tak jakbym przynajmniej z 4 bułki zjadła hehe :D macie tak może? :D

Moze nie tyle co ból to czuje ze jest lekko „popuchnieta” i straszyli ze w ciąży nie ma sie ochoty na seks... a u mnie tak jakby pragnienie x2 tez tak macie?
A tak wgl to Wesołych Świat dla Wszystkich obecnych i przyszłych mam!!
emoji214.png
emoji213.png

oar8ugpj3lipqk0k.png
Ja mam podobnie ...może my jakieś ewenement
Moze nie tyle co ból to czuje ze jest lekko „popuchnieta” i straszyli ze w ciąży nie ma sie ochoty na seks... a u mnie tak jakby pragnienie x2 tez tak macie?
A tak wgl to Wesołych Świat dla Wszystkich obecnych i przyszłych mam!!
emoji214.png
emoji213.png

oar8ugpj3lipqk0k.png
Też zauważyłam że mała grandzi jak jest przykryta a jak światło dostaje to przestaje :)
U mnie tak samo :rofl2:

reklama
Do góry