reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

A teraz z innej beczki! Czy tylko mnie boli muszelka? Normalnie koszmar :wściekła/y:
Czy boli, od tygodnia mam wrażenie, szczególnie w nocy, że ktoś mi jakąś gazrurką między nogi przyfasolił :D Ale kładę się na bok i jakoś przechodzi. W dzień czuję jak mnie cała rwie... ah uroki ciąży :D

Dziewczyny, wesołych i pogodnych, raczej zajrzę do Was pewnie po świętach :D
Wielkanoc_zimą-300x240.jpg

Załączniki

• Wielkanoc_zimą-300x240.jpg
    Wielkanoc_zimą-300x240.jpg
    42,2 KB · Wyświetleń: 502
reklama
Czy boli, od tygodnia mam wrażenie, szczególnie w nocy, że ktoś mi jakąś gazrurką między nogi przyfasolił :D Ale kładę się na bok i jakoś przechodzi. W dzień czuję jak mnie cała rwie... ah uroki ciąży :D

Dziewczyny, wesołych i pogodnych, raczej zajrzę do Was pewnie po świętach :D
Zobacz załącznik 844176
Wesołych!

16uds65gf2i39h6o.png

[emoji173]10.08.2018[emoji173]

Zobacz załącznik 844058 Zobacz załącznik 844057 Zobacz załącznik 844059 Dostałam dzisiaj paczuszki, zamiast kostek dostałam upragnione naklejki, jakie było moje rozczarowanie jak widzę mała płaska kopertę a w niej książeczkę... sobie myśle No zesz kuzea gdzie moje klocki... tylko gazetka.... a gazetka ma naklejki ale czad :D jestem w niebowziwta jeszcze termofor z bebiklubu dostałam hihi
Też dostałam naklejki [emoji3]
U nas dzisiaj piękne słońce tylko głowa chce mi pęknąć od rana.

[emoji173]11.08.2018[emoji173]

A teraz z innej beczki! Czy tylko mnie boli muszelka? Normalnie koszmar :wściekła/y:

Moze nie tyle co ból to czuje ze jest lekko „popuchnieta” i straszyli ze w ciąży nie ma sie ochoty na seks... a u mnie tak jakby pragnienie x2 tez tak macie?
A tak wgl to Wesołych Świat dla Wszystkich obecnych i przyszłych mam!! [emoji214][emoji213]

oar8ugpj3lipqk0k.png

Ja mam dzisiaj leniwy dzień, myślałam, że będę miała troszkę pracy, ale na szczęście mężu ugotował obiad, do szwagrów nic szykować nie muszę. Zrobię jutro tylko jakieś ciasto i będzie gitara :D

No i menio ma swój TV, po dwóch tygodniach bez normalnie oddycham z ulgą, bo tak to mi lapka zabierał i na nim "łoglądał" ... i kucyków pony nie będę musiała rzeźbić po raz setny, jak ja się cieszę...::D

Moze nie tyle co ból to czuje ze jest lekko „popuchnieta” i straszyli ze w ciąży nie ma sie ochoty na seks... a u mnie tak jakby pragnienie x2 tez tak macie?
A tak wgl to Wesołych Świat dla Wszystkich obecnych i przyszłych mam!! [emoji214][emoji213]

oar8ugpj3lipqk0k.png
W pierwszej ciazy od drugiego trymestru chcialo mi sie non stop.Kochalismy sie z mezem co drugi dzien, a przed porodem w niedziele w 40 tygodniu nawet 2* a w srode juz syn sie urodzil.A teraz nie mam wcale ochoty strasznie mnie drazni jak mnie maz lapie za piersi czy za muszelke i non stop dostaje ode mnie zrypke o to.

Nie boli mnie tam nic tylko z lewej strony jest spuchniete i też mnie to trochę niepokoi. Wyczuwam tam też takie jakby grudki. Muszę się pokazać dr na kolejnej wizycie. W pierwszej ciąży tak nie miałam.

Wesołych Świąt Mamusie dla Was Waszych rodzin dzieciaczków tych starszych i tych w brzuszkach.

reklama
Zaczynam dzis 23 tydzien :-p jak ten czas leci.. mala mi dokazuje z kazdej strony coraz mocniej i co zauwazylam.. dokazuje jak jest przykryta koldra lub ciuchem ,a jak odkryje brzuch to przestaje :huh:

Jestem tak zakrecona ze szok.. wczoraj wyslalam zyczenia urodzinowe do bratowej, a ona ma za miesiac urodziny dopiero :rofl:

Jutro jedziemy do mamy na caly dzien.. ale bede pasiona.. jak swinka taka :laugh2:

Do góry