Mi też się spodnie już nie dopinają. Musze na Olx w końcu poszukać jakieś spodnie ciążowe. W domu nosze dresy, ale gorzej jak chce gdzieś wyjść. W rajstopach też mi nie wygodnie i brzuch szybko boli. Najlepiej jakby było już ciepło i możnaby chodzić w sukience bez rajstop.Zazdroszcze Wam tych brzuchow. Spodnie sie nie dopinaja ale w kolejkach jeszcze nikt mnie nie przepuszcza
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
GorzkaPomarańcza
Fanka BB :)
Mi najwygodniej w leginsach i tunikach albo sukienkachMi też się spodnie już nie dopinają. Musze na Olx w końcu poszukać jakieś spodnie ciążowe. W domu nosze dresy, ale gorzej jak chce gdzieś wyjść. W rajstopach też mi nie wygodnie i brzuch szybko boli. Najlepiej jakby było już ciepło i możnaby chodzić w sukience bez rajstop.
A gumka Cię nie uciska? Bo w moim rozmiarze gumka mnie denerwuje, myślałam nawet żeby kupić wiekszy rozmiar ale, boje się że wtedy będą spadać. Chyba, że rozejrze się za takimi ciążowymi.Mi najwygodniej w leginsach i tunikach albo sukienkach
Fiorna
Ja się zakochałam w leginsach z panelem z h&m. W porównaniu do zwykłych leginsów są o niebo lepsze jeżeli brzuszek jest widoczny. Po domu chodzę w zwykłych leginsach z decathlonu za 20 zł a na wyjście a zwykle jest to tylko ginekolog, endokrynolog lub labolatorium to ubieram te z h&m a cena to 40 zł. Dodam jeszcze że te z h&m są dużo cieńsze niż z decathlonu więc jak zrobi się cieplej to ideolo
Fiorna
Ja kupiłam sobie zwykłe leginsy większe bo też mnie uwierały w brzuchu i teraz w brzuchu są ok ale po kilku krokach wyglądam jakbym miała pampersa między nogamiA gumka Cię nie uciska? Bo w moim rozmiarze gumka mnie denerwuje, myślałam nawet żeby kupić wiekszy rozmiar ale, boje się że wtedy będą spadać. Chyba, że rozejrze się za takimi ciążowymi.
Maljan
Ja też mam łożysko na przedniej ścianie brzuszek mam taki średni, a jeśli chodzi o wagę to mam na razie jakieś 2kg na plusie od początku (dokładnie nie wiem) ale ja jem mnóstwo słodyczy, może gdybym nie jadła tyle, to też nic bym nie miała ruchy czuję dopiero od kilku dniU mnie dokładnie tak samo! :-) nic nie czuję waga w miejscu od początku. .. brzuszek już duzy....
Ale mam łożysko na przedniej ścianie i tłumacze sobie ze to dlatego wszystko; -)
Maljan
Kup sobie rajstopy ciążowe - to bajka w porównaniu do zwykłych w spodniach ciążowych też już miesiąca chodzęMi też się spodnie już nie dopinają. Musze na Olx w końcu poszukać jakieś spodnie ciążowe. W domu nosze dresy, ale gorzej jak chce gdzieś wyjść. W rajstopach też mi nie wygodnie i brzuch szybko boli. Najlepiej jakby było już ciepło i możnaby chodzić w sukience bez rajstop.
Maljan
Dziewczyny, jeśli nie lubicie zwykłych leginsów (tak jak ja) to na prawdę polecam spodnie ciążowe. To jest ogromna wygodaNooo u mnie też już kiepsko ze spodniami, niby tylko 1.5 kg do przodu, a dyskomfort ogromny
reklama
.rudzielec
Ja tez jeszcze nic nie czuje, ale nie przejmuje się tym, bo na wszystko przyjdzie czas
A spodnie ciążowe ostatnio kupiłam na rynku za stówkę i w sumie jestem z nich zadowolona. Brzucha ciążowego jeszcze jako takiego nie mam, bo dopiero zaczyna się wykluwać, ale nadadzą się idealnie na przyszłość
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
A spodnie ciążowe ostatnio kupiłam na rynku za stówkę i w sumie jestem z nich zadowolona. Brzucha ciążowego jeszcze jako takiego nie mam, bo dopiero zaczyna się wykluwać, ale nadadzą się idealnie na przyszłość
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom