reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
Zazdroszczę chusty! My będziemy chustowali, ale ceny trochę nas przerażają. Ale musi być dobry splot i materiał, więc nie będziemy akurat na tym oszczędzać, tym bardziej, że na jednym dziecku nie poprzestanie to zachowam na potem. Nawet w mojej miescinie dziewczyny chustujące spotykają się na wspólne plotki i spacery. Jestem w pozytywnym szoku, i już mile nakręcona. [emoji1]

m3sxflw1xx0xz3zu.png

[emoji254]9.08.18r.[emoji254]
Oby tylko dzieciaczki chciały nosić się w chustach :) nasz bratanek właśnie nie lubił dlatego ta chusta jest jak nowa, bo założyli ją tylko jeden raz na grzyby :D

p19u43r85mf3dc6h.png

Są na FB grupy chustowe. Można kupić chustę w przystępnej cenie a używane chusty są lepsze od nowych, ponieważ są miękkie [emoji6]

Ciężko kobiecie dogodzić w temacie cyckowym. Mi też ciężko kupić ubrania, ponieważ mam w biuście za luźno. I tak źle, i tak niedobrze [emoji4] stanik przez to też ciężko kupić. Jeśli się nie jest w średniej, to zawsze jest pod górkę.

Śliczne macie brzuszki [emoji16]

Ja chodziłam na szkołę rodzenia i byłam zadowolona. Fitness, wykłady, masaż, dietetyk. Szkoły mają różne oferty [emoji4]

Super, że wszystkie wizyty udane [emoji5] jeszcze chwila i każda z nas będzie czuła ruchy.

Chyba będę musiała szukać, choć w większości sprzedają jakieś pstrokate. Mało widziałam jednolitych, najlepiej w stonowanych kolorach.

m3sxflw1xx0xz3zu.png

Oby tylko dzieciaczki chciały nosić się w chustach :) nasz bratanek właśnie nie lubił dlatego ta chusta jest jak nowa, bo założyli ją tylko jeden raz na grzyby :D

p19u43r85mf3dc6h.png
W sumie jakoś będzie musiała, bo muszę mieć dwie ręce wolne, chociażby by dać radę iść z psem rano na dwór. [emoji1]

m3sxflw1xx0xz3zu.png

Powiem wam że ja jakoś nie jestem za tymi chustami ale może dlatego że nie znam ich i powodów dla których są cudowne :) ja mam jedno nosidełko takie na naworodka co można założyć na siebie ale to i tak korzystać może tylko mąż..ja mam problemy z plecami więc nie będę nosić dużo dziecka żeby mnie do łóżka nie przykuło :(

Napisane na Redmi Note 4 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja pamietam ze z corcia mialam takie nosidelko moglam z nia wszedzie wyjechac autobusem np,co do chust nie bede sie wypowiadac bo nie xnam tego

Napisane na HTC One M9 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry