Luiza.
Fanka BB :)
Aleście dzisiaj "płodne" dziewczyny, jeszcze tyle czytania nie miałam Brzuszkiem się nie pochwalę, bo wyglądam jak do pordu, nie dość że grubasek to jeszcze z dodatkowym brzuszkiem, no do porodu tylko Ciążówki noszę od miesiąca ponad.
To nie-przepuszczanie w kolejkach mnie rozwala, padam na twarz, śmiejąc się w duchu, z ludzi, którzy widząc mnie (na prawdę, wyglądam jak do porodu) odwracają głowę udając, że nic nie widzą. Ja mam ich gdzieś, karma wraca Ale dzisiaj wracałam z małych zakupów i babka dosłownie, spojrzała na mnie z politowaniem, bo? Mam rozwaloną wargę jakby mi ktoś przywalił A ja w nocy miałam zatkany nos, oddychałam przez usta, które mi spierzchł i popękały, zrobiła się rana i franca nie chce się goić. Miodzio
Moje dzieci też robią sobie ze mnie jaja. Jak przykładam rękę tam gdzie czuję jedno, to drugie zaczyna po innej stronie, a pierwsze przestaje. Najlepiej czuję wieczorem, jak legnę na łożu i przyłożę obie dłonie, wczoraj tak czułam delikatne "pukanie" po rękomaDziewczyny, czuję synka coraz bardziej, już kilka razy dziennie, ale jak przykładam rękę do brzucha to już nie jakby sobie ze mnie żarty robił też tak macie? Czy pozwala wam "się dotknąć"?
Ja też nie cierpię spać w staniku, ale w ciągu dnia muszę mieć na sobie, bo mam wrażenie że mi wiszą i w ogóle jest mi w cyce zimno. na rosnący biust to teraz noszę sobie takie bezszwowe, miękkie, a la sportowe.W nocy to potrafię poplamić pościel .. ale nic nie zrobię, nienawidzę spać w staniku
Dla mnie te miękkie staniki do karmienia odpadają, nie mająfiszbin, bez tego stanik na plecach podjeżdża mi praktycznie na kark, czuję się niekomfortowo, a przy dużm biuście, to niefajna sprawa, aczkolwiek mój do gigantów nie należy.Laski, kupiłam w lidlu staniki do karmienia za bardzo się nie znam na funkcjonalności, ale są wygodne i takie przyjemne także polecam
Dokładnie tak jak mówisz. Ja mam zimowy zapas tłuszczu, niedźwiedzi hehe, ale co z tego? I tak mam zajebiaszcze nogi i świetny tyłek.Ja wczoraj właśnie zauważyłam że ciążowy brzuszek jest coraz bardziej do wyczucia pod warstwą tłuszczyku ..
Ale pomimo że to mnie troszkę smuci to znam swoją wartosc. Wszystkie jesteśmy piękne niezalnie od rozmiaru, koloru skóry czy włosów ważne że jesteśmy inne i to jest cudowne
I brawo TYAa i zapomnialam sie wam rano pochwalić. Przeżyłam leczenie kanałowe. To było dziwne uczucie ale dałam rady bez znieczulenia . Dentysta opowiada śmieszne rzeczy podczas jakiegoś bólu więc da się przeżyć teraz nie boli. założył jakiś opatrunek w zębie i poniedziałek plombowanie. Jestem z siebie dumna
Nic nie mów o sewrniku, kocham sernik, mogłąbym go jeść non stop, ale dzisiaj kupiłam sobie ciasto krówkę, tak mnie wzięło na słodkie, ale i tak syn dokończył za mnieA ja robie wlasnie sernik ,ma mi sie na sernik dzis
Slicznie to mile ze jeszcze tacy ludzie istnieja mnie w przychodni przy pobieraniu krwi tez babka wpuscila
To nie-przepuszczanie w kolejkach mnie rozwala, padam na twarz, śmiejąc się w duchu, z ludzi, którzy widząc mnie (na prawdę, wyglądam jak do porodu) odwracają głowę udając, że nic nie widzą. Ja mam ich gdzieś, karma wraca Ale dzisiaj wracałam z małych zakupów i babka dosłownie, spojrzała na mnie z politowaniem, bo? Mam rozwaloną wargę jakby mi ktoś przywalił A ja w nocy miałam zatkany nos, oddychałam przez usta, które mi spierzchł i popękały, zrobiła się rana i franca nie chce się goić. Miodzio