zanka200389
Fanka BB :)
Ja tez mam bole okresowe i to codziennie (1/2 razy dziennie) ale one są bardzo krótkie chyba z pół minuty
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
W którym jesteś tygodniu? Ile cm ma szyjka?Melduje sie po wizycie. Niestety skróciła sie szyjka ,mam sie oszczędzać za 2tyg kontrola. Połamałam sie psychicznie bo w pierwszej ciazy było to samo,w tym samym tygodniu
Ja od czasu do czasu nadal mam takie bole. Chocby wczoraj. Mysle ze nic w tym zlego.Dziewczyny mam do was pytanie. Miewa któraś bóle w podbrzuszu takie jak na okres ? Od godziny już tak czuję i się zamartwiam. To nie jest jakiś mocny ból ale jednak czuje. Wiem że wcześniej to było normalne, że można było czuć bóle jak na okres ale nie wiem jak to jest w 19 tygodniu
Napisane na Redmi Note 4 w aplikacji Forum BabyBoom
Mam dokladnie tak samoJa miewam, nawet wczoraj miałam. Mam tak co tydzień-dwa, bóle trwają dzień-2 dni i później znowu spokój.
W którym jesteś tygodniu? Ile cm ma szyjk
20+3 ,szyjka ma 3,4 ale lakarz mówił ze tu chodzisz o to jak szybko spada szyjka ,bo długość to jedno a spadek to drugie.
Ja też mam takie dziwne klucia koło pępka nie raz mnie to zastanawia bo w poprzednich ciazach nic mnie nie bolało i niepokoiloJa nie miewam takich bóli jak na okres. Czasami czuję takie jakby kłucia w okolicy pępka.
Ja tak samo uważamJak bym tak miała stosować się do wszystkiego czego w ciąży nie wolno, to bym jak chomik, w takiej specjalnej kuli chodziła, a spałabym podwieszona na pasach jakichś... Nie śpię na lewym boku, bo jestem leworęczna, muszę mieć lewą rękę swobodną, inaczej czuję dyskomfort. Na plecach to muszę mieć wysoko poduszkę, bo inaczej zaczynam chrapać tak że pół osiedla mnie słyszy. Śpię na brzuchu, aczkolwiek coraz częściej mi po prostu już przeszkadza, ale rano i tak się na nim budzę. Jem co chcę, piję kawę i śpię jak mi wygodnie.