reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Melduje sie po wizycie. Niestety skróciła sie szyjka ,mam sie oszczędzać za 2tyg kontrola. Połamałam sie psychicznie bo w pierwszej ciazy było to samo,w tym samym tygodniu
Kurczę, może nie będzie się szybko skracać. Moja bratowa też tak maiła w okolicy 20tc a koniec końców urodziła po terminie bo młodemu się nie śpiszyło na świat.

reklama
Wasze dzieci były z wami na usg?
W piątek idę ponownie na usg połówkowe tym razem prywatnie a nie mam z kim synka akurat zostawić a mąż chce być ze mną ,i nie wiem czy brać z nami synka 3 lata czy niech lepiej czeka z mężem na korytarzu

To teraz oszczędzaj się ile możesz...trzeba myśleć pozytywnie i liczyć że szyjka nie będzie się skracać bardziej[emoji4]

16uds65gf2i39h6o.png

W piątek idę ponownie na usg połówkowe tym razem prywatnie a nie mam z kim synka akurat zostawić a mąż chce być ze mną ,i nie wiem czy brać z nami synka 3 lata czy niech lepiej czeka z mężem na korytarzu
Widziałam na pierwszych prenantalnych że mamy wchodziły że swoimi pociechami[emoji4] Tym bardziej prywatnie lekarz nie powinien ci nic powiedzieć [emoji4]

16uds65gf2i39h6o.png

Mam podobną sytuację, mąż wraca tylko na weekendy, Kuba musi iść do szkoły a ja wizytę mam na 8 rano, także biorę mojego pięciolatka ze sobą.

Widziałam na pierwszych prenantalnych że mamy wchodziły że swoimi pociechami[emoji4] Tym bardziej prywatnie lekarz nie powinien ci nic powiedzieć [emoji4]

Również widziałam jak para z dzieckiem wchodzi do gabinetu, także myślę, że problemu nie będzie :)

Ja bym wzięła. Jak zacznie się nudzić najwyżej mąż z nim wyjdzie. Ja moich też biorę (7 i 6 lat). Nie mogą się doczekać bo chcą wiedzieć czy brat czy siostra.

Załączniki

• zcamera-20170817_224928.jpg
    zcamera-20170817_224928.jpg
    131,5 KB · Wyświetleń: 438
reklama
Dziś byłam na wizycie u gin. Po 6 tyg przerwy nawet nie zrobila mi Usg tylko kto w 16 tc.powiedziała że jest ok, nie wiem na jakiej podstawie nie wiadomo czy dziecko się rozwija i w taki właśnie sposób straciłam 1 ciaze bo dziecko nie było wazone. Czy w Pl na NFZ TEZ jest tylko kilka badań Usg.?W piątek idę prywatnie na badania.

Do góry