Kurczę, może nie będzie się szybko skracać. Moja bratowa też tak maiła w okolicy 20tc a koniec końców urodziła po terminie bo młodemu się nie śpiszyło na świat.Melduje sie po wizycie. Niestety skróciła sie szyjka ,mam sie oszczędzać za 2tyg kontrola. Połamałam sie psychicznie bo w pierwszej ciazy było to samo,w tym samym tygodniu
reklama
oliwiapatrycja
Fanka BB :)
Wasze dzieci były z wami na usg?
W piątek idę ponownie na usg połówkowe tym razem prywatnie a nie mam z kim synka akurat zostawić a mąż chce być ze mną ,i nie wiem czy brać z nami synka 3 lata czy niech lepiej czeka z mężem na korytarzu
W piątek idę ponownie na usg połówkowe tym razem prywatnie a nie mam z kim synka akurat zostawić a mąż chce być ze mną ,i nie wiem czy brać z nami synka 3 lata czy niech lepiej czeka z mężem na korytarzu
Anulaa88
Widziałam na pierwszych prenantalnych że mamy wchodziły że swoimi pociechami[emoji4] Tym bardziej prywatnie lekarz nie powinien ci nic powiedzieć [emoji4]Wasze dzieci były z wami na usg?
Luiza.
Wasze dzieci były z wami na usg?
Mam podobną sytuację, mąż wraca tylko na weekendy, Kuba musi iść do szkoły a ja wizytę mam na 8 rano, także biorę mojego pięciolatka ze sobą.
Widziałam na pierwszych prenantalnych że mamy wchodziły że swoimi pociechami[emoji4] Tym bardziej prywatnie lekarz nie powinien ci nic powiedzieć [emoji4]
Również widziałam jak para z dzieckiem wchodzi do gabinetu, także myślę, że problemu nie będzie
Ja bym wzięła. Jak zacznie się nudzić najwyżej mąż z nim wyjdzie. Ja moich też biorę (7 i 6 lat). Nie mogą się doczekać bo chcą wiedzieć czy brat czy siostra.Wasze dzieci były z wami na usg?
Dziewczyny znalazłam coś takiego Link do: Naklejki z miesiącami dla dziecka - zebry co o tym myślicie ? Robić fotki co miesiąc a później z tego zrobić album na roczek?
aniaczarnula
Dziewczyny znalazłam coś takiego Link do: Naklejki z miesiącami dla dziecka - zebry co o tym myślicie ? Robić fotki co miesiąc a później z tego zrobić album na roczek?
Fajna sprawa. Ja tworzylam sama cyferki glownie z pampersow
Załączniki
Maljan
Fajny pomysł widziałam też zdjęcia dzieci albo z kartami albo na takich specjalnych kocykach/matach gdzie zaznacza się który tydzień/miesiąc życia dzieckaDziewczyny znalazłam coś takiego Link do: Naklejki z miesiącami dla dziecka - zebry co o tym myślicie ? Robić fotki co miesiąc a później z tego zrobić album na roczek?
reklama
Iga0071
Dziś byłam na wizycie u gin. Po 6 tyg przerwy nawet nie zrobila mi Usg tylko kto w 16 tc.powiedziała że jest ok, nie wiem na jakiej podstawie nie wiadomo czy dziecko się rozwija i w taki właśnie sposób straciłam 1 ciaze bo dziecko nie było wazone. Czy w Pl na NFZ TEZ jest tylko kilka badań Usg.?W piątek idę prywatnie na badania.