reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Ale jestem zła na siebie. M jeszcze w pracy, dzieci były u kolegi a mnie coś wzięło kombinowanie gdzie ustawimy łóżeczko u nas w pokoju. Od myślenia przeszłam do czynów i przesunęłam 2 szafki po czym stwierdziłam, że tak nie może być i meble znów wróciły na swoje miejsce. Uradowana, że przy okazji wytarłam kurze za meblami, usiadłam na kanapie. Jak tylko usiadłam poczułam kłucie w dole brzucha i pochwie. Boli jak diabli. Po cholerę mi to bylo. Teraz leżę i obserwuję. Normalnie debilka ze mnie...
Poloz sie i odpoczywaj wez moze nospe

Napisane na HTC One M9 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Mnie się śnił kilka razy ale już kilka tygodni temu. Jeden raz też właśnie jak karmię piersią. Najdziwniejsze jest to, że to moja pierwsza ciąża, nie wiem jakie to uczucie karmić piersią, a ten sen był tak bardzo realny :D rano jak się obudziłam, to nie mogłam uwierzyć jaki piękny ten sen i cały dzień miałam uśmiech na twarzy :)

p19u43r85mf3dc6h.png
Ja tez mialam juz sny o karmieniu malenstwa piersia mimo ze pierwszy raz bede mama :)

Dziewczyny mam do was pytanie. Miewa któraś bóle w podbrzuszu takie jak na okres ? Od godziny już tak czuję i się zamartwiam. To nie jest jakiś mocny ból ale jednak czuje. Wiem że wcześniej to było normalne, że można było czuć bóle jak na okres ale nie wiem jak to jest w 19 tygodniu

Napisane na Redmi Note 4 w aplikacji Forum BabyBoom

Skoro tak zachwalasz to musze obczajke zrobic kiedy beda we wroclawiu :)

We Wrocławiu są 19 marca, jeśli będziesz się wybierać to mogę się przyłączyć :)

Jeśli chodzi o sny to na początku ciąży(kiedy lekarze bardzo ostrożnie o niej mówili) miałam przynajmniej 5 razy sen o tym, że poroniłam. Po prenatalnych kiedy zaczęłam w końcu się cieszyć to mimo, że byłam pewna że będzie dziewczynka to ciągle śnił mi się syn. I na połówkowych potwierdzone syn jak nic hehhhe.

Ja tez mialam juz sny o karmieniu malenstwa piersia mimo ze pierwszy raz bede mama :)
Mi tydzień przed tym jak dowiedziałam się że jestem w ciąży śniło się że karmie poersoa śliczna dziewczynkę. Zobaczymy czy się sprawdzi. Bo teraz nie mam żadnych przeczuć odnośnie płci.

Z synem w 16tc śniło mi się że będzie chłopak i faktycznie syna mam. W 18 tc lekarz powiedział że syn będzie. Chociaż też cały czas czułam że będzie chłopak.

f2w39jcg9ne8irhy.png

mhsv15nmhdmpbr2g.png

Dziewczyny mam do was pytanie. Miewa któraś bóle w podbrzuszu takie jak na okres ? Od godziny już tak czuję i się zamartwiam. To nie jest jakiś mocny ból ale jednak czuje. Wiem że wcześniej to było normalne, że można było czuć bóle jak na okres ale nie wiem jak to jest w 19 tygodniu

Ja miewam, nawet wczoraj miałam. Mam tak co tydzień-dwa, bóle trwają dzień-2 dni i później znowu spokój.

p19u43r85mf3dc6h.png

Ja miewam takie bóle wtedy jak się mało oszczędzam. Ale wystarczy mi chwilkę poleżeć odpocząć i przechodzi. No i nadal zdarzają się jak zbliża się termin @

Ja mam raczej bole parte takie jakies.. dzis w nocy musialam wziasc nospe bo nie moglam juz..

Napisane na HTC One M9 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry