oliwiapatrycja
Fanka BB :)
W tym tygodniu w piątek będę mieć usg i może dowiem się płci.. Bo chyba większość z Was już zna płeć :-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja nie znam pewnie dopiero 22 marca się dowiem.W tym tygodniu w piątek będę mieć usg i może dowiem się płci.. Bo chyba większość z Was już zna płeć :-)
Strasznie przykre to co piszesz Przykre, że można mieć takie podejście do nienarodzonego dziecka, jeszcze nie swojego. Najważniejsze, że Tobie się odmieniłoJa o swoich odczuciach oprócz Was nie mówiłam nikomu. Nawet mąż nic nie wiedział dlugo staraliśmy sie o dziecko ponad rok temu przeszlam ciążę biochemiczna i dla mnie liczyło sie aby zdrowe...ale gdzieś w podświadomości ta cora musiała siedziec...ale dziś jak powiedzieliśmy tesciom że chlopak a oni takie wyrzuty ze chcieli miec wnuczke ze to moze pomylka...jakby mieli coś dogadania w tym temacie... Cos we mnie pękło...i tak bronilam mojego synka, przed nimi przed tymi uprzedzeniami ze nie parka itp i teraz sie cieszę ogromnie ze noszę chłopca i będę miała w domu moich bohaterów.
Oj jak ja bym chciała, żeby mi chociaż raz waga poszła w dół bez większych starań hehe.Ja nie znam pewnie dopiero 22 marca się dowiem.
A wiecie że ja z Hashimoto mam dziwnie wykryte przez przypadek ale ja chudłam nie tyłam. Już się martwiłam bo chudłam 2-3 kg tygodniowo i zaczęłam wygladac jakbym chora była nie za bardzo chuda ale miałam podkrążone oczy i jakoś tak jak trup.
Ja dopiero dowiem się 14 marca [emoji16] juz nie mogę się doczekać [emoji6]W tym tygodniu w piątek będę mieć usg i może dowiem się płci.. Bo chyba większość z Was już zna płeć :-)
a ja idę w czwarteczek cały miesiąc czekania... U mnie też może się potwierdzić płeć albo zmienić, a ostatnio lekarz ją określał w 12 tygodniu więc jest szansa, że się zmieniJaaa idee w piąteczek na usg, odliczam jak dziecko do swoich urodzin we wtorek umówiłam się na odbiór wózka, już naprawdę mi obojętne czy to chłopak czy dziewczynka chce mieć w końcu potwierdzenie płci
Mi teoretycznie tez ma potwierdzić dziewczynkę i tez byłam w 12 tyg wiec jestem ciekawa czy miał racje, dziś zauważyłam ta charakterystyczna linie Na brzuszkua ja idę w czwarteczek cały miesiąc czekania... U mnie też może się potwierdzić płeć albo zmienić, a ostatnio lekarz ją określał w 12 tygodniu więc jest szansa, że się zmieni